Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

çok komiksin yaaa

aleyna arkadaşım bak çok rahat olman gereken durumda stres yapma ve adet günün geciksin öyle kan testi yaptır ben klomen tedavisinde sırf içime doguyor diye erken kan testi yaptırdım negatifti ve adet olmadan üzülmaya başlamak daha zor adet ol öyle üzül üzüleceksen bikaçgün umutla avunuyorum ben bu ayda çok rahatım kızlar bi önerim var ben bi ara puzzle yapıyordum artık duvarlar doldu yapmıyorum eğer sabırlı iseniz yapboz seviyosanız 1000 parçalık puzzle alın netten 25 tl falandır ve sıkılınca başına oturun bi kaç parça yerleştirin okadar zevkli ki hem kafa dağıtmış olursunuz bi öneri bu el işi falan yapmıyorsanız çalışan arkadaşlarda işten gelince bunalınca geçsin bi kaç parça koysun ve bitmesine yakın okadar kafa dağıtıyoki inanamazsınız tabi sabırlıysanız ben 4 tane yaptım toplamda7500 parça ve eşim izin verse duvarlar doldu yine yaparım

pardon bitince çerçeveletip duvara asılıyo özel yapıstırıcısı var yapıştırıyosunuz 1000 parçayı 10 günde yaparsınız bence aşılamadan sonra alın yapın netten sipariş var yapana kadar sizin test tarihi gelir

kızlar puzzle bence de süper kafa dağıtıcı bir uğraş. ben saatlerce yapıyorum oturunca, bir bakıyorum akşam olmuş. o kadar kolay geçiyor ki zaman. ben de 5 tane 1000lik tamamladım. yüksek lisansımı bitirince yeni puzzlelar alıcam.

bir de kitap okuyabilirsiniz, böyle ağır olmayan, roman gibi sürükleyen kitaplar da iyi oyalar insanı.

çünkü bu dünyadan uzaklaşıp başka bir dünyanın içine düşüyorsunuz her ikisinde de. bir şekilde uğraş bulmalı ve gün boyunca düşünmeyi bırakmalıyız.

tabii bence bu sitede güzel bi uğraş aslında ama burada konuştuğumuz konu kötü işte. aynı konu yani.

bu ay ben hamile kalıcam kızlar. haydin inşallah. (orkidi bile küçük paket aldım, eşim sorunca da bu son regl oluşum dedim)

bir de bu şekilde kendimizi şartlandıralım bakalım ne olacak

kızlar nerdesiniz yaaaa mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

hastalandım sabah

yapma yaaaaa adet oldun yani :sinifsinif: bu kadar stres yaparsan olacağı buydu klava:teselli sözleri söylemicem bu ancak insanın içini acıtıyo.herşeyde vardır bir hayır.önümüzdeki ay beraber başlarız tedaviyekaydirigubbakcemile3

aleyna bak ne dicem dün sulecik ada çayı (elma) yağı diye bişey söyledi bende araştırdım süper bişey.elma yağı kullananlar buraya diye bir başlık var onun içinde herşey orayı bi incele çok faydalı bilgiler var.ben kullanmaya başladım adetin bitiminde başlanıyo canım pes etmek yok

saat 7 buçuktu hani açık renk yapışkan bişi gelirya hah onun içinde azıcık kan geldi ay utanıyorum ama sonrada kesildi karnım gurul gurul belim ağrıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…