Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar bide dün okuduğum bişeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. ankaradan bir bayan söylemiş bu karışımı lütfen herkese söyleyin bana dua edersiniz diye, bu formülle en geç 4 ay içinde hamile kalma garantisi veriyo formül şu; 1 şişe gliserin 1 şişe badem yağı 1 şişe zeytinyağı bu üçünü karıştırıp her akşam pamuğa sürüp alttan koyup yatılacakmış.1 ay kullanıpta hamile kalan çok olmuş denemekte fayda var.ben bunu başka biyerden daha duymuştum ama yapmamıştım bu sefer yapmayı düşünüyorum.

saat 7 buçuktu hani açık renk yapışkan bişi gelirya hah onun içinde azıcık kan geldi ay utanıyorum ama sonrada kesildi karnım gurul gurul belim ağrıyor

canım adetin geliyo lütfen üzme kendini bari stres yapmada adetin düzgün olsun stres yapınca adet olmakta zorlaşıyo.

sabah eşim çok üzüldü hala karnıma eğilip nolur düşme tamammı diyor çok üzülüyorummafoldumbenmafoldumben

amin canım inşallah gelecek ay iyi olur hsg ne zaman çekiliyor canım adetten kaç gün sonra aksi gibi bayramda geliyor kapalı olur her yer

ancak bayramdan sonra olur canım biraz dinlen rahatla bayramdan sonrası için bomba gibi ol

dediğim topiği nasıl bulacaksın biliyomusun google dan aratacaksın elma yağının faydaları yaz çıkıyo elma yağı kullananlar buraya lütfen kadınlar kulübü diye çıkıyo oraya tıkla orayı okurken altlarda görürüsün bi adres verilmiş orayı aç işte orda bütün bilgiler.

yani öyle herşeyi uygulatmaz bana önce iyice araştırması lazımÇok üzgünüm çoookÇok üzgünüm çoook

sen bilirsin canım benden söylemesi iyice bi araştır ona göre yapkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…