Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep tekrar aşılama yaptırıcam demişsin benim ne cesaretim nede gücüm kaldı yaptırmaya Rabbim yardım etsin sana da olsun inşallah bir bebeğin.

neden öle diyorsun pes etmek yok sen kaça yaptırdın aşılama neden rapor çıkarttırmadın
benim doktorum zaten fakültede ona gidicem ama haziranda yaşım dolması lazım

bende o saatin gelmesini bekliyorum artık hiçbir tedavi istemiyorum şuan

canım ya preseed kullandınmı hiç ben bide onu deniycem
vajinal jel yumurtlama takibi yapıyorsun ovilasyonla sonra 5 gün felan bu jeli kullanıp ilişkide bulunuyorsun
hem sperm kalitesini arttırıyormuş yani hızlı ulaştırıyormuş yumişe hemde hormon dengesini ayarlıyormuş denesene 45 tl felan

neden öle diyorsun pes etmek yok sen kaça yaptırdın aşılama neden rapor çıkarttırmadın
benim doktorum zaten fakültede ona gidicem ama haziranda yaşım dolması lazım

yok canım pes etmek değil benimki şunu düşünüyorum şuan benim ve eşimin hiçbir sorunu yok aşılama yapıldı yine olmadı demekki diyorum vakti gelmeden olmucak ben şu an bir sınavdayım bu sınavı sabırla bekleyip isyan etmeden beklemeliyim Rabbim sabredenlerle beraberdir.bende rapor çıkarttırdım canım ama ben özel hastanede yaptırdığım için para ödedim yine ilaç parasıda cabası oldu fakültede hiçmi ücret almıyolarmış.

doğru emine Allah fazla bekletmesin
yok galiba almıyorlar

zeynep korkuyorum artık böyle şeyler yapmaya daha zarar verirsem diye çok duydum bu preseedi ama hiç denemedim sen denicekmisin.

ben 2 ay deniycem
bakalım olcakmı biz bu işe milyarlar döktük biliyorsun 45 tl vermezmiyim

bende bilmiyorum ingilizce biliyonmu eşim biliyo o seçsin istersen en iyisini uygun olanı ben sanada öneririm
siparişi eşim verir sana sölerim

ben 2 ay deniycem
bakalım olcakmı biz bu işe milyarlar döktük biliyorsun 45 tl vermezmiyim
hamile kalan çok preseed ile inşallah sende de tutar dene kız bugüne kadar herşeyi denedik çok paralar döktük bu yolda bunada ver 45 tl bakarsın olur kısmet bu belli mi olur senin vesilende bu olur inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmaz.
annemler haftaya salı geliyorlar inşaallah

hayırlısıyla inşallah gelirler sağsalim.

inşaallah canım ya diyorumya 45 tl hiçbişi değil milyarların yanında bence sende dene ne zararı var

inşaallah canım ya diyorumya 45 tl hiçbişi değil milyarların yanında bence sende dene ne zararı var

bende denemek istiyorumda şuan eşimle ikimiz hiçbişey denemeden bir süre beklemek istiyıoruz bide böyle deneyelim dedik ama sen yinede haber ver bana presedi alırken ok.

tamam canım uygun olanını bulunca banada haber verirsin bi zahmet

ay ne zahmeti aşkolsun arkadaşım burda bi senle ben kaldık demekki Allah bizi daha çok seviyor
ama biliyormusun bebek olayını unuttum ananki şu eve daldıkya inşaallah gelir bebeğimde
bayramda arkadaşlar bize geldiler ankaradan kızın 1 buçuk sene olmamış sebepsiz denmiş
doktor bekliycen demiş ama unutman lazım stres yaparsan rahim ilişki sırasında bi asit salgılıyormuş stresten o spermleri öldürürmüş demiş
kız o zaman bi şeylere yoğunlaşmış kafamdan atmıştım diyo yani olmuycak benim çocuğum demiş
kız o ay hamile kalmış bebeğinide getirdi kız bebek bi tatlıki maaşallah ismide beril

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…