zeynep tekrar aşılama yaptırıcam demişsin benim ne cesaretim nede gücüm kaldı yaptırmaya Rabbim yardım etsin sana da olsun inşallah bir bebeğin.
bende o saatin gelmesini bekliyorum artık hiçbir tedavi istemiyorum şuan
diğer kızlarda terketti topiği
neden öle diyorsun pes etmek yok sen kaça yaptırdın aşılama neden rapor çıkarttırmadın
benim doktorum zaten fakültede ona gidicem ama haziranda yaşım dolması lazım
yok canım pes etmek değil benimki şunu düşünüyorum şuan benim ve eşimin hiçbir sorunu yok aşılama yapıldı yine olmadı demekki diyorum vakti gelmeden olmucak ben şu an bir sınavdayım bu sınavı sabırla bekleyip isyan etmeden beklemeliyim Rabbim sabredenlerle beraberdir.bende rapor çıkarttırdım canım ama ben özel hastanede yaptırdığım için para ödedim yine ilaç parasıda cabası oldu fakültede hiçmi ücret almıyolarmış.
canım ya preseed kullandınmı hiç ben bide onu deniycem
vajinal jel yumurtlama takibi yapıyorsun ovilasyonla sonra 5 gün felan bu jeli kullanıp ilişkide bulunuyorsun
hem sperm kalitesini arttırıyormuş yani hızlı ulaştırıyormuş yumişe hemde hormon dengesini ayarlıyormuş denesene 45 tl felan
doğru emine Allah fazla bekletmesin
yok galiba almıyorlar
zeynep korkuyorum artık böyle şeyler yapmaya daha zarar verirsem diye çok duydum bu preseedi ama hiç denemedim sen denicekmisin.
canım hamile kalanı duydum
türkiyedekiler yapaymış ama ABD dekiler gerçekmiş sipariş veriyorlar ebaydan bak
preseed items - Get great deals on Lubricants, pre seed items on eBay.com!
baktımda buraya birsürü var hangisini alıcaz bide burdan nasıl sipariş edicez biliyomusun bende denesemmi acaba bilmiyorum
hamile kalan çok preseed ile inşallah sende de tutar dene kız bugüne kadar herşeyi denedik çok paralar döktük bu yolda bunada ver 45 tl bakarsın olur kısmet bu belli mi olur senin vesilende bu olur inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmaz.ben 2 ay deniycem
bakalım olcakmı biz bu işe milyarlar döktük biliyorsun 45 tl vermezmiyim
annemler haftaya salı geliyorlar inşaallah
bende bilmiyorum ingilizce biliyonmu eşim biliyo o seçsin istersen en iyisini uygun olanı ben sanada öneririm
siparişi eşim verir sana sölerim
hamile kalan çok preseed ile inşallah sende de tutar dene kız bugüne kadar herşeyi denedik çok paralar döktük bu yolda bunada ver 45 tl bakarsın olur kısmet bu belli mi olur senin vesilende bu olur inşallah aşılamaya tüpe gerek kalmaz.
hayırlısıyla inşallah gelirler sağsalim.
inşaallah canım ya diyorumya 45 tl hiçbişi değil milyarların yanında bence sende dene ne zararı var
tamam canım uygun olanını bulunca banada haber verirsin bi zahmet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?