doğru ya şimdi hatırladım pardon ya kafam karışdı hatırlayamadım biran.herşeyde bir hayır vardır iyikide yaptırmışın laparoskopiyi en azından sorun ne onu biliyosun stres yapmadan beklemeliyiz artıkkız unutun mu yazdım ya bissürü tüpün biri tıkalıydı dr açmadı açsakda dış gebelik yapar diye tüp kıvrımlı yapıdaymış ama diger tüp rezervi iyi ve saglammış o yüzden aşılama tekrar denencekti asıl önemli olan rahimde minik et parçaları varmış onlar engel oluyormuş temizlendi
kızlar bana müsade yemek yapmaya kalkıyım eşim oruç 1 hafta hazırlık yapıyım
görüşmek üzere
evet beklemedeyim artık
şevval bu ay altı gün oruç tutmak çok faziletli
sen bilirsin bende önce borç tutacam yetişebilirmiyim bilmiyorumbu ay iş çok yoğun olacak tutamam herhalde
sen bilirsin bende önce borç tutacam yetişebilirmiyim bilmiyorum
amin bu arada ark. ortak hatim yaptık kadir gecesinde duasını yaptık hepimize inş. hayırlısıyla nasip eder Rabbim bebegi
kusura bakma tlf çaldı ark. konuştum
evet ya yine ekim geldi ama biz ekemedik bi türlü ekenler hasat topladı bileson bahar geldi yine yapraklar kuruyup dökülmeye başladı umarım bizim yapraklarımız yeşerir
evet ya yine ekim geldi ama biz ekemedik bi türlü ekenler hasat topladı bile
beni para günüm varda yarın ona gitcem haber verdi biliyormusun gelcek ay yani EKİMDE gün sırası bende bebek gelmedi bari para gelsin demi ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?