Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bana müsade yemek yapmaya kalkıyım eşim oruç 1 hafta hazırlık yapıyım
görüşmek üzere

kolay gelsin zeynep bizde tutcaz altı orucu ben borç ödeyecem eşimde şevvali tutcak bi başlasak

doğru ya şimdi hatırladım pardon ya kafam karışdı hatırlayamadım biran.herşeyde bir hayır vardır iyikide yaptırmışın laparoskopiyi en azından sorun ne onu biliyosun stres yapmadan beklemeliyiz artık
kızlar bana müsade yemek yapmaya kalkıyım eşim oruç 1 hafta hazırlık yapıyım
görüşmek üzere

tamam canım kolay gelsin sana görüşürüz yine

amin bu arada ark. ortak hatim yaptık kadir gecesinde duasını yaptık hepimize inş. hayırlısıyla nasip eder Rabbim bebegi

son bahar geldi yine yapraklar kuruyup dökülmeye başladı umarım bizim yapraklarımız yeşerir

bahçelerde rüzgar aklımda bebek var
gece yarısında sessiz yağmurlar şarkı söylüyorlar sessiz usulca
özlediğim şimdi çok uzaklarda................Allahım hayırlısıyla gönder özlediğimiz cennet kokulumuzu yavrumuzu Rabbim sen ol dersen olur ancak Allahım sen yardım et bizlere:Saruboceq:

beni para günüm varda yarın ona gitcem haber verdi biliyormusun gelcek ay yani EKİMDE gün sırası bende bebek gelmedi bari para gelsin demi ama

evet ya yine ekim geldi ama biz ekemedik bi türlü ekenler hasat topladı bile

beni para günüm varda yarın ona gitcem haber verdi biliyormusun gelcek ay yani EKİMDE gün sırası bende bebek gelmedi bari para gelsin demi ama

alemsin valla hasatlar toplantı biz ekemedik bile haaa:roflol:gelsen paracıklaraklinialirimsmilegüle güle harca canım alacağın bu parayı hamile kalırda harcarsın inşallah bebiş kıyafetleri alırsın:sm_cool:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…