evet var zatan o olmazsa olmazbide yanında ovulasyon testli olanlar var onlar daha iyi olur galiba
bende denemek istiyorumda şuan eşimle ikimiz hiçbişey denemeden bir süre beklemek istiyıoruz bide böyle deneyelim dedik ama sen yinede haber ver bana presedi alırken ok.
evet zeynep stres çok etkiliyo canım bende bunu düşünerek biraz oluruna bırakmak istiyorum tabi insanlar rahat bırakırsa.darısıda bizim başımıza inşallah.ay ne zahmeti aşkolsun arkadaşım burda bi senle ben kaldık demekki Allah bizi daha çok seviyor
ama biliyormusun bebek olayını unuttum ananki şu eve daldıkya inşaallah gelir bebeğimde
bayramda arkadaşlar bize geldiler ankaradan kızın 1 buçuk sene olmamış sebepsiz denmiş
doktor bekliycen demiş ama unutman lazım stres yaparsan rahim ilişki sırasında bi asit salgılıyormuş stresten o spermleri öldürürmüş demiş
kız o zaman bi şeylere yoğunlaşmış kafamdan atmıştım diyo yani olmuycak benim çocuğum demiş
kız o ay hamile kalmış bebeğinide getirdi kız bebek bi tatlıki maaşallah ismide beril
evet var zatan o olmazsa olmaz
sen bilirsin emine yani eşindende habersiz yapabilirsin herşeyi sen evde yapıcan zaten ovilasyon testini bile gebelik testi gibi bişi o pozitif çıkınca o çırıngadan ilişkiden önce sıkıcan eşinin ruhu bile duymaz
evet zeynep stres çok etkiliyo canım bende bunu düşünerek biraz oluruna bırakmak istiyorum tabi insanlar rahat bırakırsa.darısıda bizim başımıza inşallah.
kız eşimden habersiz nasıl yapıcam anlamaz mı çünkü preseed kayganlaştırıyoda bildiğim kadarıyla.ovülasyon testini adetin kaçıncı günü yapmaya başlıcaz onuda hiç kullanmadım
haklısın kaygan olunca anlar ama doktorluk iş değil sonuçta evde yapıcan
ovilasyonu galiba adetinin 10. gününden itibaren yapmaya başlarsın pozitifi görünce her gün ilişkiye girersin
sabaha kadar yat öle beline yastık koy
tamam be bende denicem bunu sen alınca banada haber ver beraber deneyelim adet günün ne zaman bu arada.
sağol canım senindeselam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
naber nasılsınız zeynep ev aldın mı
emine ben bu ay deneyemem eşimin sper kalitesi yükselmesi lazım oruçtan yeni çıktı güç toplaması lazım bu haftada oruç zaten şevval orucu tutuyo kasım adetimle başlıycam
bide daha yeni ilk adetim olacak o kadar iğneden sonra vücudum dinlensin ama sen dene istersen akşam eşime okuturum ben alıyormuşum gibi hangisi bize uygun diye sorrarım yarın derim sana
selam kızlar geçmiş bayramınız mübarek olsun
kendini ne zaman hazır hissediyosan o zaman yap canım hiç sıkma kendini.tamam yarın haber bekliyorum senden.
iyiyim canım ya napıyım yogun bi dönem geçirdim ramazan iftar misafiri hatim falan bayramda evdeydim kısmetse haftaya memlekete gitcem öyle işte hayat akıp gidiyorsağol canım seninde
almış gibiyiz inşaallah babamlar bi gelsin umreden
sen nasılsın
iyiyim canım ya napıyım yogun bi dönem geçirdim ramazan iftar misafiri hatim falan bayramda evdeydim kısmetse haftaya memlekete gitcem öyle işte hayat akıp gidiyor
kaça aldınnız bizim burda çok pahalı evler
iyiyim eminem bende sen gibi bıraktım tedaviyi laparoskopi de olduk gerisi yaradana kaldı inş. olur artık aşılama düşünüyordum eşim boşver dedi o paraya tatil yapalım diyor hem bende ilaçlardan çok yıprandım gözümüz yemiyor bida tedaviyi ........saldık artıkaleykümselam özlemay hamd olsun iyiyim sen nasılsın seninde bayramın mübarek olsun neler yapıyosun.
iyiyim eminem bende sen gibi bıraktım tedaviyi laparoskopi de olduk gerisi yaradana kaldı inş. olur artık aşılama düşünüyordum eşim boşver dedi o paraya tatil yapalım diyor hem bende ilaçlardan çok yıprandım gözümüz yemiyor bida tedaviyi ........saldık artık
güzelmiş hayırlısı olsun bakarsın ev hediyesi olarak Rabbim bebek verir155 m kare
95 milyar daha almadık
güzelmiş hayırlısı olsun bakarsın ev hediyesi olarak Rabbim bebek verir
aklıma geldi benim bekarken işyerinde bi abla vardı on yıl olmadı bebegi tedaviler falan hep olumsuz oldu sonra kocası yeter artık elde bişey kalmıcak bari evimiz olsun dedi borç dert ev aldılar evin borcu yarılanmadan bi duyduk ki hamile kalmış şimdi maşallah tosun gibi oglu var kocaman oldu ilkokulu bitirdi sanırım tedavi falan boş bir yerde Allahım nasip etsin de
güzelmiş hayırlısı olsun bakarsın ev hediyesi olarak Rabbim bebek verir
aklıma geldi benim bekarken işyerinde bi abla vardı on yıl olmadı bebegi tedaviler falan hep olumsuz oldu sonra kocası yeter artık elde bişey kalmıcak bari evimiz olsun dedi borç dert ev aldılar evin borcu yarılanmadan bi duyduk ki hamile kalmış şimdi maşallah tosun gibi oglu var kocaman oldu ilkokulu bitirdi sanırım tedavi falan boş bir yerde Allahım nasip etsin de
kız unutun mu yazdım ya bissürü tüpün biri tıkalıydı dr açmadı açsakda dış gebelik yapar diye tüp kıvrımlı yapıdaymış ama diger tüp rezervi iyi ve saglammış o yüzden aşılama tekrar denencekti asıl önemli olan rahimde minik et parçaları varmış onlar engel oluyormuş temizlendibencede yaptırma aşılama eşinin dediği gibi gidin tatil yapın o parayla sen ne zaman laparoskopi oldun hiç haberim yok ne çıktı varmıymış bir sorun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?