Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dogru degilmi emine kimdi hatırlamıyorumda sezaryan randevusu almış denildi eeee dogurdu herkesler anacım
inşallah olsunda ne kıyafeti alcam ya neler çekiyoz olsun diye oda idare etsin bulunanla artık

dogru degilmi emine kimdi hatırlamıyorumda sezaryan randevusu almış denildi eeee dogurdu herkesler anacım
inşallah olsunda ne kıyafeti alcam ya neler çekiyoz olsun diye oda idare etsin bulunanla artık

sulecikti galiba o doğum yaptı ben onu ne teselli etmişim zamanında o doğum yaptı ben halen yerimde sayıyorum hiç okudun mu geçmişe dönük yazılarımızı ilk zamanlarımıza baktınmı buradaki kızların yüzde 90 nı hamile kaldı geriye kalan sayılı kişiler.

seçmece bunlar diye bagırırlar ya pazarda hakkaten seçmece olduk ya artık dalga geçiyorum bu durumla ben taktım üzüldüm ne oldu ki sanki herşey aynı ooooooooofffffffff ya bu hayatın ikinci kanalı yok mu bi dügmeye bassan degişiverse herşey

bu hayatın ikinci kanalı var şuan sınavdayız sınavımız bitince ikinci kanala geçeriz ancak bize düşen sabırla isyan etmeden beklemek her gecenin bir sabahı var unutma bizimde sabahımız olacak bu bir süreç böyle düşün bizimde bebeğimiz olacak Allahın izniyle Rabbim başarıyla sınavı geçenlerden eylesin bizi amin.

:lepi::lepi:

:lepi:alkisalkisalkisalkisalkisalkis

evet bide referandum çıktı başımıza aman vatana millete hayırlı oldun çıkan sonuç

bayram güzelde çok yorucu geçti bide bikaç çocuk sorgusu oldu o canımı sıktı amaaaaaaannnnn bu insanların lafı bitmez biryerde boşvercez artık bizde napalımzemuszemus
kız benim sevdigim bi dostum hep bana dua ederdi bebek için kendisinin iki tane çocugu var nasıl olduysa artık düşünmüyordu ama 3. ye hamile bir aylık falan sana çok dua ettim ters tepki oldu diyor :roflol:
neyse ben çıktım Allaha emanet ol

emoşum ben daha sipariş vermiycem çünkü ev taşıycam için ağır ne kaldırıcam şimdi tutarsa benim yüzümden düşebilir şubattan sonra inşaallah yapıcam
ama sen boş durma 1 haftadan geliyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…