dogru degilmi emine kimdi hatırlamıyorumda sezaryan randevusu almış denildi eeee dogurdu herkesler anacım
inşallah olsunda ne kıyafeti alcam ya neler çekiyoz olsun diye oda idare etsin bulunanla artık
seçmece bunlar diye bagırırlar ya pazarda hakkaten seçmece olduk ya artık dalga geçiyorum bu durumla ben taktım üzüldüm ne oldu ki sanki herşey aynı ooooooooofffffffff ya bu hayatın ikinci kanalı yok mu bi dügmeye bassan degişiverse herşey
bu hayatın ikinci kanalı var şuan sınavdayız sınavımız bitince ikinci kanala geçeriz ancak bize düşen sabırla isyan etmeden beklemek her gecenin bir sabahı var unutma bizimde sabahımız olacak bu bir süreç böyle düşün bizimde bebeğimiz olacak Allahın izniyle Rabbim başarıyla sınavı geçenlerden eylesin bizi amin.
eeeeeeee bayram nasıl geçti
kız benim sevdigim bi dostum hep bana dua ederdi bebek için kendisinin iki tane çocugu var nasıl olduysa artık düşünmüyordu ama 3. ye hamile bir aylık falan sana çok dua ettim ters tepki oldu diyor :roflol:bayram güzelde çok yorucu geçti bide bikaç çocuk sorgusu oldu o canımı sıktı amaaaaaaannnnn bu insanların lafı bitmez biryerde boşvercez artık bizde napalımzemuszemus
emine şu ürün bana daha iyi geldi
burada 9 paket var ve 25 tane de ovulasyon testi.
çok gelir dersen ovulasyon testi az olanınkine bakabilirsin
PRESEED 9 PACK + 25 PREGNANCY/OVULATION TESTS PRE-SEED - eBay (item 310222577630 end time Sep-22-10 0557 PDT)
ay ne biliyim görmedindekız çağrı atıyonda ben burdayım zaten
hamd olsun iyiyim zeynom sağol sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?