Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

zeynom bu siteye baktımda hem fiyat pahalı hemde içinde ovulasyon testide yok diğerinde vardı hemde daha uygundu bide türk firmaları güvenilir bulmuyorlar preseed konusunda ayh ne biliym kafam karıştı Allahım çok bekletmeden hayırlısıyla bizede tüm isteyenlerede sağlıklı bebekler versin amiiinnn.....:Saruboceq:

günaydın emoşum evet çok pahalı yaaa
eşim ebaya güvenilmez dedi burdaki birkaçkişiyede tarihi geçmiş göndermişler ABDden geliyoya bişi çıkarsa geri göndermesi çoookkk zor emine üffff napıcaz

günaydın zeynom bu preseed kafamızı karıştırdı iyice biri pahalı birine güvenemiyoruz napıcaz bilmiyorum işimiz zor Allah yardımcımız olsun.

günaydın zeynom bu preseed kafamızı karıştırdı iyice biri pahalı birine güvenemiyoruz napıcaz bilmiyorum işimiz zor Allah yardımcımız olsun.

merheba kızlar ben bu hafta ebaydan pressed aldım hiç sorun çıkmadı...toplamda 70 tl ye denk geldı ödediğim para

lover şimdi adres kısmını dolduruyorumda en son mail adresimi yazdım alttakiler nedir ya bunlar Create your eBay user ID, Re-enter your password, Pick a secret question, Your secret answer

ama benim seçtiğim 29 olan yanında ovulasyon testide o daha iyi olmaz mı sonuçta ovulasyon günümüzü bilmemiz lazım preseedi kullanmak için

lover şimdi adres kısmını dolduruyorumda en son mail adresimi yazdım alttakiler nedir ya bunlar create your ebay user ıd, re-enter your password, pick a secret question, your secret answer

kendine bi ism belıle mesela adın soyadın olsun,paralo belirle,bir gizlilik sorusu seç,ve cevabını yaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…