Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
oooooofffffffffffffff bekle bekle bekle sıkıldım artık evlendiğim günden beri bekliyorummafoldumbensenağlama

Evet ikisi aynı anda yapılmıyor.bende hsg yi haziran ayında çektirmiştim aşılamam bir sonraki ay olmuştu.Sebebide hsg sırasında aldığımız radyasyonun oluşmakta olan yumoşlara zarar vermemesi.

oooooofffffffffffffff bekle bekle bekle sıkıldım artık evlendiğim günden beri bekliyorummafoldumbensenağlama

Canım ya bende çok sıkıldım beklemekten ama bak sana ne diycem bu rahim filmi çektirdikten sonra eğer kanallarda hafif yapışıklık falan varsa hepsi açılıyormuş ve arkasından hemen hamile kalan çok oluyormuş. Bakarsın aralıkda kendiliğinden olur hiç aşılamaya gerek kalmadan. Gerçi bilmiyorum rahim filmi çekildiğimiz ay belkide korunun hamile kalmayın diycekler inşallah doğal yoldan hamile kalınmasında bir sakınca yoktur.

Evet ikisi aynı anda yapılmıyor.bende hsg yi haziran ayında çektirmiştim aşılamam bir sonraki ay olmuştu.Sebebide hsg sırasında aldığımız radyasyonun oluşmakta olan yumoşlara zarar vermemesi.

Hadi ya o zaman normal yollada hamile kalmamız gerekiyor. Buna üzüldüm işte şimdi

Aleyna beterin beteri var halimize şükredelim. Bir arkadaşım 1 sene korunmadan denedi olmadı, sonra 6 ay tedavi gördü olmadı ve sonrasında hsg çektirdi rahmi doğuştan sorunluymuş ameliyat oldu ve 3 ay hamile kalmaman gerekiyor dedi doktoru. Dua edelimde hsg sonucumuz iyi çıksın inşallah.

Hadi ya o zaman normal yollada hamile kalmamız gerekiyor. Buna üzüldüm işte şimdi

evet canın doktor bize o ay ilişki yasak demişti. Birde şundan dolayı işilki yasak sanırım. O kullanılan ilaçtan dolayı orası tahriş oluyor ya , mikrop falan kapılmasın diye.

Hatta bazı doktorlar hsg sonrası antibiyotik veriyorlar her ihtimale karşı. Enfeksiyon oluşmasın diye.

Sağol canım ya bizi bilgilendirdiğin için ben aşılama olmasa bile belki normal yoldan hamile kalabilirim diye seviniyordum boşuna ümitlenmemiş olucam sağol. Eğer bu ay hamile değilsem ocak ayına kaldı umutlarım. Kızlar 2010 hepimize uğur getirsin inşallah, hepimiz hamiş olalım :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…