selam özlemay nasılsın.zeyno çarşıya mı gittn kız
kızlar ben çıkıyorum birazdan yemeğe çıkıcam öğleden sonra görüşürüz müsait olursanız
emine hg
ay sorma çatacak yer arıyondur şimdi aslında bebek sorunu olmasa regl dönemi bu kadar stres olmazdık bencesende hoşgeldin bebişim ya özlem bana yine afakanlar basmaya başladı adetim yakın ya hep böyle oluyo pskolojim bozuldu iyice napıcam ben yaaaeyvahedigeldismile
ben sihirli deynek salladım çıkma diyekız emine çıkacam çıkış diyorum yine altta adım yazıyor bi türlü çıkamadım forumdan niye böyle oluyor
ay sorma çatacak yer arıyondur şimdi aslında bebek sorunu olmasa regl dönemi bu kadar stres olmazdık bence
ya şimdi oldu mu olmadımı stresi bide düşünüyoruz ay içinde yorucu iş yaptıkmı düşer falan diye adet belirtileri başladımı konduramıyoruz hasta olmayı kendimize sonra gelsin bol keseden migren atakları agrılar offf offffff çek çekebilirsen bir hafta eeee adet bitiyor bir ümit dönemi sonra bu ay olacak diye sonra tekrar başa dön herşeye aylarca bu git gel leri yaşıyoruz psikolojimi kaldıben sihirli deynek salladım çıkma diyekız niye çıkıyon sen
aynen öyle ama kimseye çatmadım şimdiye kadar çok şükür.bebek olayından önce hiç böyle bir durumum yoktu
öyle hatta kalkasım yok deil kalkmıyorum :roflol:özlem sabahları kalkasım yok hiç sendede oluyo mu bu durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?