Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tam yaşadıklarımı anlatmışsın her ay böyle oluyo her ay yeni bir ümit yeni bir hüsran

kışlık acı ezme yapacam işlerim çok yemekde yok bugün bi kalkabilsem işlere canımda istemiyor hiç

:roflol:
öyle hatta kalkasım yok deil kalkmıyorum :roflol:

ben çalışmasam bende kalkmam yatarımda nerde işler beni bekler bıkkın yorgun sinirli bir şekilde işe gidiyorum her sabah iş yerindekiler sabahları yüzüme bakmaya korkuyo resmen:roflol:

nasıl yapıyon kız acı ezmeyi ben çok severim acıyıcokacimcoook
süs biber salçalık domates kırmızı biber sarımsak buları robottan çekicem içene maydonoz dograyıp biraz sirke tuz bikaç limon tuzu zeytin yagı karıştırıp cam kavanozlara katıyorum buz dolabında alt kısmında saklıyorum yemeklerin yanına biraz biraz çıkarırım kışın

kaynatarakda yapan varmış amaben denemedim anlattıgım şekil yapıyorum her sene beş kavonoz falan iyi oluyor

kıslar ben yarın yokum hatta 1 hafta yokum görüşmek üzere
emine beni affet biliyorsun bu aralar çok yoğunum
bugün adet olacaktım olmadımda
yine düzenim bozulmaz inşaallah

kıslar ben yarın yokum hatta 1 hafta yokum görüşmek üzere
emine beni affet biliyorsun bu aralar çok yoğunum
bugün adet olacaktım olmadımda
yine düzenim bozulmaz inşaallah

tamam zeynep kolay gelsin sana canım kız adet olmadım demişsin bak hamileysen ve bizden saklıyosan çok üzülürüm haberin olsun hadi hayırlı haberlerle dön bekliyorum.

tamam zeynep kolay gelsin sana canım kız adet olmadım demişsin bak hamileysen ve bizden saklıyosan çok üzülürüm haberin olsun hadi hayırlı haberlerle dön bekliyorum.

aa saçmalama emine hamile olsam haykıra haykıra derim tabiki
hatırlıyorsan önceki tedavimdede böle olmuştu 17 gün lekelenme oldu ve dr ye gittim bana farlutal verdiydi söktürücü ben böle oluyom nedense dengem bozuluyo
neyse ama inşaallah dediğin gibidir hemen haber veririm mesaj atarım öle bişi olsa hemen
hadi ben çıkıyım çay yapıcam görüşürüz

zeynom yakılıyom sana beee kızma hemenŞenizinşallah hamileyim diye bağırırsın burda biranönce:CüvCüv:sırnaşık şeydelikafaduldenkız sende hemen adet söktürücü alma hamile olursun falan bilmeden alma sakın.zeyno akşam öyle bi haber aldımki eski komşumuzun kızı vardı evli 16 yıldır hamile kalamadı dün akşam öğrendimki hamileymiş çok sevindim tüylerim diken diken oldu böyle zeyno Allah çok büyük ondan korkmayan inanmayan kafirdir o ol dedimi istedimi herşey oluyo inanıyorum arkadaşım bizde birgün anne olacağızolumunekankayizsmile

emine memlekete gidiyoruz yarın tatil yapacaz kısmetse 2 hafta kadar yokum görüşmek üzere Allaha emanet olopuyorumnanaktan

evet emine çevrede böyle örnekler çok var ama sırayla oluyor anladım bizim sıramız vaktimiz gelmedi daha ne yaparsak yapalım boş....... vakit gelsin yeterki Rabbim dilesin......

emine ya ben hastalanmadım daha offff
karnım gurul gurul ama hala hastalanmadım adet tarihim 15 idi 5 gün oldu offff yine doktora gidicem yaaaa ben doktorları bırakıyom onlar beni çok sevdiler töbe bırakmıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…