Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep niye böyle oluyo senin hastalığın canım geç yumurtlayınca geç adet olunuyomuş acaba seninkide öyle bişey mifisfisfis bende cumartesi günü oldum

malum pazartesi işler yoğun sabah sabah ama olsun ben konuşmanın bir yolunu bulurum sıkma canını seeennn:lepi:

zeynep niye böyle oluyo senin hastalığın canım geç yumurtlayınca geç adet olunuyomuş acaba seninkide öyle bişey mifisfisfis bende cumartesi günü oldum
bilmemki emine ya normalde 2 gün gecikir ama bu tedaviden sonra ilaçlardan geç oluyom üfff adet olana kadar gitmem doktora 25 tl bir muayene çok pahalı

malum pazartesi işler yoğun sabah sabah ama olsun ben konuşmanın bir yolunu bulurum sıkma canını seeennn:lepi:

tamam canım benim iş yok dün yaptım bende herkesin işi farklı
bu gece sabaha karşı annemler gelecek hayırlısıyla hihoyyyt

aman dün bende bi dünya iş yaptım her tarafım ağrıyo sabaha kadar zangırdadı vücudum sabahta zor kalkıp işe geldim:bbo: sağsalim gelirler inşallah.

zeynep ben rüyamda düşük yaptığımı görüyorum birkaç seferdir sonrasında da adet oluyorum sen gördünmü hiç böyle bir rüya çok kötü oluyo ya

aman dün bende bi dünya iş yaptım her tarafım ağrıyo sabaha kadar zangırdadı vücudum sabahta zor kalkıp işe geldim:bbo: sağsalim gelirler inşallah.
amin canım sağol
zeynep ben rüyamda düşük yaptığımı görüyorum birkaç seferdir sonrasında da adet oluyorum sen gördünmü hiç böyle bir rüya çok kötü oluyo ya

yok görmedim ama bi bakıyım dur yorumuına
hayırdır inşaallahhhhh

lover iş yerimin adı Gazdaş Doğal Gaz Dağıtım adrese yazmayı unutmuşum eklersin

kargo adresıne ayrıca senın adını yazcam eğer karısıklık olur dıe dusunuosan bana özelden soyadını da yolla ama istersen

landarch canım hoşgeldin sabahtan gelecektim topiğe bugün pazartesi işim çoktu gelemedim tam geliyodum lover müjdeli haber verdi onu konuşuyoduk ama birazdan gelirim konuşuruz tabi istersen burda da konuşabiliriz burası benim bir yıldır konuştuğum topik.

çok sağol canım belkide bana vesile olacaktır senin yollayacağın preseed Rabbim sana doğal yoldan verdi belkide bana bunu yollamana için her olayda bir sır vardır.ne zaman öğrendin hamile olduğunu anlatsana.

cnm ben doğal yoldan kalmadım 2 kez aşılama yaptırdım 2.aşılamamın sonucu negatıf dediler bana bayramdı işte aşılamanın 11.günü yaptırmıstım teestımı sonra ben adet olmadım günüm gectı ve evde test yaptım pozitif cıktı ertesi gun doktora gttım kan testım 1936 çıktı ve ultrasonda kesem gözüktü ve 5 haftalık hamıleyım suan cuma gunu öğrendım herseyı.yarın tekrar kontrole gıdıorum dua et lutfenn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…