bilmemki emine ya normalde 2 gün gecikir ama bu tedaviden sonra ilaçlardan geç oluyom üfff adet olana kadar gitmem doktora 25 tl bir muayene çok pahalızeynep niye böyle oluyo senin hastalığın canım geç yumurtlayınca geç adet olunuyomuş acaba seninkide öyle bişey mifisfisfis bende cumartesi günü oldum
malum pazartesi işler yoğun sabah sabah ama olsun ben konuşmanın bir yolunu bulurum sıkma canını seeennn:lepi:
emine memlekete gidiyoruz yarın tatil yapacaz kısmetse 2 hafta kadar yokum görüşmek üzere Allaha emanet olopuyorumnanaktan
bilmemki emine ya normalde 2 gün gecikir ama bu tedaviden sonra ilaçlardan geç oluyom üfff adet olana kadar gitmem doktora 25 tl bir muayene çok pahalı
evet ya muayene ücretleri çok fazla oluyo ama zeynep mecbur gitmelisin
tamam canım benim iş yok dün yaptım bende herkesin işi farklı
bu gece sabaha karşı annemler gelecek hayırlısıyla hihoyyyt
amin canım sağolaman dün bende bi dünya iş yaptım her tarafım ağrıyo sabaha kadar zangırdadı vücudum sabahta zor kalkıp işe geldim:bbo: sağsalim gelirler inşallah.
zeynep ben rüyamda düşük yaptığımı görüyorum birkaç seferdir sonrasında da adet oluyorum sen gördünmü hiç böyle bir rüya çok kötü oluyo ya
zeynep benim acil işim çıktı bitince hemen gelirim
emıne gunaydın sana özel msj attım okudun mu
tamam aldım adresını cnm
çok sağol canım belkide bana vesile olacaktır senin yollayacağın preseed Rabbim sana doğal yoldan verdi belkide bana bunu yollamana için her olayda bir sır vardır.ne zaman öğrendin hamile olduğunu anlatsana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?