Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Canım ya ne güzel daha çok gençsin. O yüzden ağlama daha fazla bak ben 32 yaşımdan gün aldım ve 32 yaşından sonra doğurganlık iyice azalıyormuş. İlki için bu kadar uğraşıyorum ikiniciyi anca 40 yaşımda yaparım tabi yapabilirsem, bütün arkadaşlarım çocukları kocaman oldu ben hala sabırla bekliyorum

aleyna kız daha sen çocuksun çocuk senin yaşındakiler okuyolar bende 27 yaşındayım 23 yaşında evlendim aslında bende boşuna stres yapıyorum yaşımız çok genç canım 35 40 yaşında çocuk sahibi olmaya çalışanlar var onları düşün azcık rahatla be güzelim.

teşekkür ederim canım etrafımdaki yeni evlenenlerin bebekleri oldu bana ne zaman olacak diye sorup duruyorlar bıktım artık yine bayram geliyor herkes sorup durucak, bak benimki iki yaşına geldi, bak benimki yürümeye emeklemeye başladı gibi bir sürü sözler offffffmafoldumben

üzülme canım hiçbişey için geç kalmadık henüz burada biribirimize verdiğimiz destekle güçle olacak inş.

haklısın canım zaten bu sözler değilmi insanı mahveden.duymamazlıktan gel bitanem kız ne yapsam da seni rahatlatsam ooffff bende üzgünüm ama kendi kendimi sakinleştiriyorum benim psikoloğum yine benim.etrafına ne kadar güçlü olduğunu göster üzgün durma hep neşeli olmaya çalış biz seçilmiş insanlarız bunun mükafatını elbet birgün alacağız.

adet olduğundan beri ağlıyomusun.bide adetin ne renk oldu

yok ağlamadım fazla size yazmaktan vakit bulamadım ağlayacakkaydirigubbakcemile3 ay bide gülüyoyrum iyice manyadım-tatlicadiarzu- öyle kan kırmızı değilki pembeydi şimdi tuvaletten geldim tamamen bitti 4 saat oldu başlayalı şimdiye gelirdi değilmi ama ümitlenmekte istemiyorum

beş altıu gün önce fena ağrıyordu ama şu bir iki gün azaldı bir hafta önce çamaşır bile giyemiyordum

arkadaşlar bebek aspirini için sürekli bana gittiğim bir doktor söylemişti kanı sulandırdığı için hamile kalmayı kolaylaştırıyomuş bide rahat adet olmayı sağlıyo

emine ben şimdi adet olduysam bitmesi bayrama denk geliyor hastaneler kapalı olur bu hsg yi her zaman çektirebilirmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…