sevgili kader arkadaşlarım hepinize merhaba.ben de bu sabah 2. aşılamamı yaptırdım.aşılama olan arkadaşlara bir sorum olacak.benim sadece sağ tarafta bir yumurtam oldu.zaten bir ay sağda bir ay solda yumurtam oluyor.doktor normal dedi ama duyuyorum milletin iki tarafında kaç tane yumurtası oluyo.tabi şansı da artıyor galiba.sizlerin kaç tane yumurtası vardı aşılama olurken ?
Aynı gün olmuş aşılamamız:) Bana doktor hiçbir ilaç vermedi burdan okuyorum çoğunlukla herkes ilaç kullanıyor aşılama sonrası bana vermedi gerek yok dedi bilmiyorum neden.
Aynen bana da beklemek çok zor geliyo hakkımızda hayırlısı olsun inşallah
selam mıhrace, benimde aşılamam pazartesi yapıldı, ilk aşılamamda 4 yumurta vardı 2. de 1 yumurtam vardı bu sefer 2 yumurtam vardı. ama 1 yumurta dıye üzlme sakın benim 4 yumurta oldugunda bile tutmadı nasip meselesi yani umurım 1 yumurta ıle kavuşursun
merhaba ben 23 ekimde yaptırdım aşılamamı. yani benim ilktipek fazla tecrübem yok ama dr un gösterdiği kadarı ile 16,14,13 ve 12 mm olan ymurtalarım vardı çatlatma iğnesi olurken ama tabi o arada nekadar geliştiler hangisi çatladı bilmiyorum. yani benim aklımda kalan kadarı ile her iki tarafta toplam 6-7 yumurta vardı büyük olarak. bu işler kısmet kader işi diyorum ilk günle okadar ağrı çektim ki dr u arayıp sordum olurmu bukadar ağrı diye. olmaz dedi o yüzden pek umudumda kalmadı. şuan ağrım yok ama salı günü test yaptırıcam yani 11 gün oluyor zaten varsa azda olsa yüksek çıkar hcg diyorum enazından umut artar yada umudumu keserim büsbütün. bazen isyan ediyorum millet doğurup sokağa atar yada gider aldırır istemez. biz isteriz allah vermez... sonra diyorum allahım affet vardır bir bildiğin.. böyle sınıyor demekki.sonra alay ediyorum ulan çocuğu bile bedava yapamıyoruz kısmete bak onu bile parayla alıcaz diyorum :))) neyse hepimize hayırlısını versin allah... dilerim bu ay testlerde pozitif,+ ayı olur :))
iyi akşamlar arkadaşlar.13 ekimde aşılama yaptırdım.3 yumurtam gelişmişti.02 kasımda keseyi gördük.gün kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde iki bebek olduğunu öğrendik ve kalp atışlarını öğrendik
iyi akşamlar arkadaşlar.13 ekimde aşılama yaptırdım.3 yumurtam gelişmişti.02 kasımda keseyi gördük.gün kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde iki bebek olduğunu öğrendik ve kalp atışlarını öğrendik
sevgili kader arkadaşlarım hepinize merhaba.ben de bu sabah 2. aşılamamı yaptırdım.aşılama olan arkadaşlara bir sorum olacak.benim sadece sağ tarafta bir yumurtam oldu.zaten bir ay sağda bir ay solda yumurtam oluyor.doktor normal dedi ama duyuyorum milletin iki tarafında kaç tane yumurtası oluyo.tabi şansı da artıyor galiba.sizlerin kaç tane yumurtası vardı aşılama olurken ?
selam arkadaşlar bende 25 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım.14 günde tek yumurta büyütebilmiştim Hiç umudum yoktu inanın bu sabah kan vermeye ağırdı doktorum. saabah 10 da kan verdim öğlen 2:30 da telefon geldi doktorumdan. Tebrik derim sonucunuz pozitif dedi. hala şok içindeyim inanın hiçç umudum yoktu.İnanamıyorum hala hamlime olduğuma allah isteyen herkese nasip etsin
tebrik ederim canim insallah hayirlisi ile saglikli kavusursun bebisine sen asilama yaptirriken yumurtaligin buyuklugu ne kadardi acaba sakincasi yoksa tabiki insallah darisi bekleyenlerin basina
tebrik ederim,çok sevindim,bende ikiz çok istediğimden,sanki kendim hamile kalmışım gibi hissettim bi an,RABBİM HAYIRLI,SAĞLIKLI BİR GEBELİK VE DOĞUM NASİB ETSİN.ilk aşılamamdı canım.eşimin sperm sayısı 72 milyon yıkamadan sonra 94 milyon oldu.ileri derecede hızlı hareket edeni hiç yoktu.ayrıca saol canım iyi dileklerin için.on yıllık hasretim inşallah rabbim bu sefer nasip eder
Benimde hep tek yumurtam oluyor yumurta buyuyorsa onemli degil sansin cogaliyor illaki cok yumurta cok sans demek degil tuttumu bir tane yeterli dedi doktorum amaaaaaa benim ucuncu asilamam tek yumurta bekliyorum kasimin 8 asilama yaptik umudum yok acikcasi ama yinede rabbim kimseyi yolda komasin her ay ayni heyecan bende basari olmadi ama insallah sende olur canim umudununu yitirme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?