Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sevgili kader arkadaşlarım hepinize merhaba.ben de bu sabah 2. aşılamamı yaptırdım.aşılama olan arkadaşlara bir sorum olacak.benim sadece sağ tarafta bir yumurtam oldu.zaten bir ay sağda bir ay solda yumurtam oluyor.doktor normal dedi ama duyuyorum milletin iki tarafında kaç tane yumurtası oluyo.tabi şansı da artıyor galiba.sizlerin kaç tane yumurtası vardı aşılama olurken ?

selam mıhrace, benimde aşılamam pazartesi yapıldı, ilk aşılamamda 4 yumurta vardı 2. de 1 yumurtam vardı bu sefer 2 yumurtam vardı. ama 1 yumurta dıye üzlme sakın benim 4 yumurta oldugunda bile tutmadı nasip meselesi yani umurım 1 yumurta ıle kavuşursun

bende aynı gün yaptırdım:) 4 kişi aynı gün yaptırmışız yokmu artttıran:)

amin inşallah, testi siz aşılamadan kaç gün sonra yaptırmayı düşünüyorsunuz ? ben hiç yaptırmıycam bu kez adet gününe kadar bekliycem ,olmazsam bi kaç gün sonra yaptırırım diyorum.hastanede sonucu alırken ki zavallılığımı kimsenin görmesini istemiyorum artık, bu pozisyonları o kadar çok yaşadım ki

merhaba ben 23 ekimde yaptırdım aşılamamı. yani benim ilktipek fazla tecrübem yok ama dr un gösterdiği kadarı ile 16,14,13 ve 12 mm olan ymurtalarım vardı çatlatma iğnesi olurken ama tabi o arada nekadar geliştiler hangisi çatladı bilmiyorum. yani benim aklımda kalan kadarı ile her iki tarafta toplam 6-7 yumurta vardı büyük olarak. bu işler kısmet kader işi diyorum ilk günle okadar ağrı çektim ki dr u arayıp sordum olurmu bukadar ağrı diye. olmaz dedi o yüzden pek umudumda kalmadı. şuan ağrım yok ama salı günü test yaptırıcam yani 11 gün oluyor zaten varsa azda olsa yüksek çıkar hcg diyorum enazından umut artar yada umudumu keserim büsbütün. bazen isyan ediyorum millet doğurup sokağa atar yada gider aldırır istemez. biz isteriz allah vermez... sonra diyorum allahım affet vardır bir bildiğin.. böyle sınıyor demekki.sonra alay ediyorum ulan çocuğu bile bedava yapamıyoruz kısmete bak onu bile parayla alıcaz diyorum :))) neyse hepimize hayırlısını versin allah... dilerim bu ay testlerde pozitif,+ ayı olur :))

Son düzenleme:

inş.pozitif sonucu alır herkez,bende aşılama yaptırcam aralık başı gibi,bu ay bekleme dönemindeyiz,hayırlısı inş.

merhaba arkadaşlar ben de 15 tatide şubat ayında ilk aşılamamı yaptıracağım. Allah hakkımızda hayırlısını versin. ilk aşılamada hamile kalan arkadaş var mı? varsa aşılama yaptırmasının sebebi erkek mi kadın infertilitesi mi yazarsanız sevinirim.

selam arkadaşlar bende 25 ekimde ilk aşılamamı yaptırdım.14 günde tek yumurta büyütebilmiştim Hiç umudum yoktu inanın bu sabah kan vermeye ağırdı doktorum. saabah 10 da kan verdim öğlen 2:30 da telefon geldi doktorumdan. Tebrik derim sonucunuz pozitif dedi. hala şok içindeyim inanın hiçç umudum yoktu.İnanamıyorum hala hamlime olduğuma allah isteyen herkese nasip etsin

iyi akşamlar arkadaşlar.13 ekimde aşılama yaptırdım.3 yumurtam gelişmişti.02 kasımda keseyi gördük.gün kalp atışlarını dinlemek için gittiğimizde iki bebek olduğunu öğrendik ve kalp atışlarını öğrendik

maşallah canım Allah sağlıkla kucağına almayıda nasip etsin.kaçıncı aşılamandı canım bde sperm probleminiz varmıydı.?cvplarsan sevinirim. ben 3. aşılamyı yaptırcam aralıkta..
gözün aydın tekrar..

ilk aşılamamdı canım.eşimin sperm sayısı 72 milyon yıkamadan sonra 94 milyon oldu.ileri derecede hızlı hareket edeni hiç yoktu.ayrıca saol canım iyi dileklerin için.on yıllık hasretim inşallah rabbim bu sefer nasip eder

Tebrik ederim ne buyuk mutluluk ikiz inan sanki benimmis gibi sevindim insallah hayirlisi olur

Benimde hep tek yumurtam oluyor yumurta buyuyorsa onemli degil sansin cogaliyor illaki cok yumurta cok sans demek degil tuttumu bir tane yeterli dedi doktorum amaaaaaa benim ucuncu asilamam tek yumurta bekliyorum kasimin 8 asilama yaptik umudum yok acikcasi ama yinede rabbim kimseyi yolda komasin her ay ayni heyecan bende basari olmadi ama insallah sende olur canim umudununu yitirme

tebrik ederim canim insallah hayirlisi ile saglikli kavusursun bebisine sen asilama yaptirriken yumurtaligin buyuklugu ne kadardi acaba sakincasi yoksa tabiki insallah darisi bekleyenlerin basina

tebrik ederim canim insallah hayirlisi ile saglikli kavusursun bebisine sen asilama yaptirriken yumurtaligin buyuklugu ne kadardi acaba sakincasi yoksa tabiki insallah darisi bekleyenlerin basina

teşşekkür ediyorum canım allah kimsenin umudunu boşa çıkarmaz isteyen herkese nasip eder inşallah benim yumurta 16 cm oldu hatta doktorum bu ay istediğimiz gibi gelişmedi yumurtalar demişti.Eğer tutmasaydı bir dahaki aşılamada iğnenin dozunu artırıcaz demişti. Dünyaya geleceği varsa bebeğin hiç bir koşul mani olamıyo yeterki yaradan oldursun

tebrik ederim,çok sevindim,bende ikiz çok istediğimden,sanki kendim hamile kalmışım gibi hissettim bi an,RABBİM HAYIRLI,SAĞLIKLI BİR GEBELİK VE DOĞUM NASİB ETSİN.

TEK YUMURTA,DOZUN DÜŞÜK OLDUĞUNDAN OLUYODUR,DR UN DÜŞÜK VERİYODUR,BİZE TEK YUMURTA YETER DİYE,ZATEN LAZIM OLANDA TEK YUMURTA VE TEK SPERM,İNŞALLAH AŞILAMANIN SONUCUNU POZİTİF OLARAK GÖRÜRSÜN.

cok tesekkurler canim benim hep husrana ugradigim icin pek umut yok insallah rabbim herkesin diledigini verir(((

herkese selam ben geldim... biliosunuz annemlerdeydim bugün döndüm döner dönmez açtım siteyi.. en son emine sonuç bekliyordu noldu sonuç bilen varmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…