emine ben şimdi adet olduysam bitmesi bayrama denk geliyor hastaneler kapalı olur bu hsg yi her zaman çektirebilirmiyim
tam bitmesi 7 gün
Ben geçen gün aradım hsg çekilen yeri bana adetin ilk gününden 9. güne kadar olan zamanda çekiyoruz sadece dediler. Eğer adetin 7 gün sürüyorsa belki arife günü çektirebilirsin. Bence hemen araştırmaya başla sizin orda nerde çekiliyor ve onlarada sor bakalım ilk 9 gün mü çekilmesi gerekiyormuş. Ona göre olmazsa arife gününe randevu alır çektirirsin.
kurt adam oldun mu kız sen şimdi sinirden bizide yersin animallah:1shok:naniknanik
yeni hastaneye tel. açtım doktor bayramda olmazmış papucumun doktoru sinirlendim artıkneyse bayramdan sonraya kalırsa rahim ağzı tıkanıp ilaç iyi gitmiyormuş ama daha 10 gün felan oluyor olmazmı yani
anam sen en iyisi bu doktoru değiştir manyak mı nelmaz:nasıl rahim ağzı tıkanıyo be hiç öyle bişey duymadım.sen netten bi araştır bakalım
bugün başlamadı sayılır yarinden hesaplarsak aralık 1 onuncu gün oluyor
aleyna ya, sen de bebek yok mu diye soranlara "ay daha çok gencim ben" de. ne münasebetsiz insanlar var yahu :)
daha kocama doymadım falan de. sakın evet düşünüyoruz bakalım yavaş yavaş falan deme. bu sefer heeep soruyorlar.
Demekki rahim ağzı kapanıyor diye ilk 9 gün içinde çekiyorlar. Ya başka yerleride ara internetten araştır özel hastaneleri veya hsg çekilen diğer yerleri. Belki birinden birinde çekim yapılabilir.
Bu arada sen hiç aşılama yaptırmadın değilmi?
canım zaten özele gidiyorum gittiğim hastanede hsg çekimi yokmuş onun için doktorum başka bir hastaneye yönlendirdi ordaki salak doktor söyledi aman kapanırsa kapansın ben 1 aralıkta çektiririm bide doktor diyorki bayramda açık değiliz siz en iyisi bu ay durun daha sonraki ay gelin çekelim salak kolaydı sanki herkese ne kadar basit bir durummuş gibi geliyor iyice gıcık oldum ağzımda bozuldu bugünkötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?