canım zaten özele gidiyorum gittiğim hastanede hsg çekimi yokmuş onun için doktorum başka bir hastaneye yönlendirdi ordaki salak doktor söyledi aman kapanırsa kapansın ben 1 aralıkta çektiririm bide doktor diyorki bayramda açık değiliz siz en iyisi bu ay durun daha sonraki ay gelin çekelim salak kolaydı sanki herkese ne kadar basit bir durummuş gibi geliyor iyice gıcık oldum ağzımda bozuldu bugünkötükedihüso
HSG çekimi için en uygun zaman adet bitiminden bir kaç gün sonrasıdır. diye yazıyor bir yerde o zaman benim adetimhaftaya cumartesi bitiyorsa hemen salı günü doktora giderimalkisalkisalkis
haklısın canım sabırda selamet var bu fani dünyada bu zevki alamayacaksak ahirette sevaplar bol bol katlanacak inşallahkızlar düşünün,
bu sitede forumlara girip de bebek için uğraşan kaç kişi görüyoruz. ben hayretler içerisinde kalmıştım ilk okuduğumda, sadece bende sorun var sanıyor insan. şimdi düşünüyorum, bir internet sitesinde saymaya kalksam bir sürü insan var uğraşan, bunun bir de gerçek hayatı var, buraya yazmayan, burayı bilmeyen ama uğraşıp duran kimbilir daha kaç kişi var.
eşimin bir arkadaşı var bebekleri oldu, içim gitmişti görünce ama çocuk demiş ki, aman istiyorsanız hemen başlayın, biz bir sene uğraştık..
yani bu artık çağımızın durumu gibi birşey. çok insan uğraşıyor, ama inşallah sabırla istediğimizi alacağız. aleyna sen daha gerçekten çok çok gençsin. eminim ki olacak ama biraz daha sakin olmamız gerek.
Canım moralini bozmak istemem ama boşuna ümitlende istemiyorum. Salı günü bayramın son günü diye biliyorum ben acaba ben mi yanılıyorum.
hadi ben gideyim kahvaltımı yapayım, kendime iyi bakmalıyım, dedim ya bu ay hamile kalcam diye
(incir kürü yapıyorum da ona bel bağladım bakalım :))
görüşürüüüz
yok canım bayram cuma günü birinci gün, bayram döt gün olduğu için pazartesi bitiyor
hadi ben gideyim kahvaltımı yapayım, kendime iyi bakmalıyım, dedim ya bu ay hamile kalcam diye
(incir kürü yapıyorum da ona bel bağladım bakalım :))
görüşürüüüz
ay iyi ya çok sevindim o zaman canım.
teşekür ederim canım ALLAH senide sevindirir inşallah
haahahaha sonra çok fena dumur olmayalım da :)
ama ne dicem, ben bir yerde yazı okudum. bizim beynimiz çok salak, ne dersek inanır diye. annem bunu uyguluyor da çoğu zaman. şimdi, hasta olmaya yakın mesela, ben hasta değilim ben hasta değilim diyerek buna inanırsanız, beyin de buna inanıyor ve hasta olmamak için gerekli işlemleri hızlandırıyor. çünkü siz hasta olmadığınız komutunu veriyorsunuz.
beyni yönetmek gibi birşey. yani deniyorum işte. bu ay hamile kalacağım diyorum vücuduma, kendini ona göre hazırla.
kızlar birşey sorcam, çok yumurta yersek bizim de yumurtalarımız çok gelişir miiii?
of. allahım sen sabır ver bizlere. amin.
aleyna burdayım heeee korktum senden anneeeeeee öcüüüüü varnaniknanik:roflol: ama saat 1 den sonra yokum mesaim bitiyo evdede net yok yani ancak pazartesi görüşürüz.tabi biyerlerde net bulursam hemen girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?