Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aaa sen çalışıyormusun ben seni evdesin zannediyordum kız müdür felan görürde böyle konuştuğunu seni kovar vallasırnaşık şey beni yine güldürdün:roflol:

evet çalışıyorum mali ve idari işler. yok canım kimse görmez konuştuğumu kimsede kovamaz merak etmekaydirigubbakcemile3

ya stres yapıyosun ondan böyle oluyo bırak artık oluruna bırak herşeyi yeteeeeeeeeeeer sinirleniyorum bakklava:

ay kıyamam küçüğüm benim kızmıyorum sana kaydirigubbakcemile3 şaka şaka ben senin ablam sayılırım iyi olmanı istiyorum.neyse ben çıkıyorum kendine iyi bak öpüldün.

Aman öylede dumur oluyoruz böylede. Valla tuttum ben bu işi senin son adetin ne zamandı, benim 6 kasım ve 17 kasımda yumurta çatlatma iğnesi oldum. Bu ay hamileyiz canım sende bende. Artık hamile kalamazsak beraber ağlaşırız burda

Son düzenleme:

ben de 17 kasımda adet oldum, son günleri işte. bu ay ilaç kullanmıyorum ama incir kürünü yapıyorum, son bir haftası onun da. hadi inşallah hamileyiz önümüzdeki ay :)

hadi kızlar, bu ay hamile kalıcam, bu ay hamile kalıcam, bir ki bir ki, bu ay hamile kalıcam.

vereliniortak

Hadi inşallah yeni yıla hamiş giricez. Ya biliyormusun herkes bana senin oğlun olur dedi şimdiye kadar ama benim gönlümden geçen iki kız, eşimde kız istiyor, ay birde ikiz olursa ikiside kız çıldırırım delikafadulden Tabii önemli olan sağlıklı olması erkekde olsa daha az sevinmem.

benim bir arkadaşım hamile, ikiz, 9. ayında şu anda, yani erken doğum falan da yapmadı, sağlıklı bir hamilelik geçirdi, ve ikisi de kız :)

allah hepimize hayırlısını nasip etsin ama ben de ikiz isterdim herhalde, sağlıklı olsunlar sadece. ben zaten yeteri kadar bekledim, 15 aydır olmuyor bizim. bu yeni yılda hamileyim allahın izniyle

aslında artık şu sayfaların da şenlenmesi lazım, en az 6-7 hamile çıksın ki bitsin bekleyenler yahu :) sırası gelen hamiş olsun, ama 4 hamile az gerçekten. 50 kişi civarındaydık bu ay, %8 olasılıkla hamile çıkıyor bir ayda. hadi arttıralım şunu kızlaaar :)

benim rahmim ters, bu ay ilişki şeklini de değitiriyoruz bakalım, tutcak o yüzden kesin
zemuszemus

Ay inşallah ya Allah gönlümüze göre versin inşallah... Evet ya Aralıkda en az 10 hamile olmalı ki şenlenelim. ıkisi sen ve ben diğer sekiz kişi kim olucak bakalım

emine ben şimdi adet olduysam bitmesi bayrama denk geliyor hastaneler kapalı olur bu hsg yi her zaman çektirebilirmiyim

canım benimde doktorum şehir dışına çıkmıştı.Gelince çekeriz demişti. O yüzden 10.gün çektirmiştim ben.

Ya gerçektende kısırlık çağımız hastalığı. Bizim okulda 5 tane bayanız çocuk için uğraşan.Ben 30 yaşındayım, diğerleri 34 38 26 29. Hepimizde birbirimizi takip ediyoruz acaba hamilemi yoksa adet mi oldu diye.Herkez bir yarış halinde.

[opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan Bu ay aşılama yaptıracak güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

aleyna222...................1.aşılama...................gona f......................................... 25kasım

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???

aleyna bana doktorum hsgden sonra ilişki yasak falan demedi ama ilaç kullandım yanlış hatırlamıyosam antibiyotik boşver o ay bünyeyi dinlendir zaman kaybettiğinide düşünme çok gençsin 10. güne kadar çekilmesinin sebebi olası bi gebeliğe zarar vermemek içinmiş yani adet olmaya yakın bizamanda çekilse belki kişi hamile zararı olur bebeğe diye allah bu ya olurmu olur.ben anestezili çektirdim ayıldım ağrımfalanda olmadı çok iyi geliyo anestezi ayılırken beni buraya hep getirin falan demişim eşim hala dalga geçiyo.tam böle uyurken öle güzel oluyoki uyanmak istemiyo insan bence anestezili çektir ve anestezi uzmanına sigara kullanıp kullanmadığını hatırlat bende kullanmıyorum ve az bi doz yetiyo aslında uyanırken baya uğraşmışlar burnumu tıkayıp uyandırmaya çalışmışlar hem kendini kasmazsın doktoruna söle mümkünse anestezili yerde çektir başka bi bayan doktor gerek yok anesteziye falan diyo ama ben erkek doktora gittim benim içimrahat etmiyo canı yanan hastalar oluyo dedi,
valla o spekulum denen aletde can yakmıyo falan diyolar insan cinsel ilişkiden soğuyo ya ilk aşılamamda canım baya yandı kocaman demiri soktu hiç doğum yapmamış birine halbuki onlar boy boymuş doktorumu değiştirdim o da bayan ama kibar.daha küçüğüyle yapıyo kanama çok az oluyo anlayacağınız bazıdoktorlara göre hava hoş ben canım yanıyo deyince eee okadarına da sabret diyo şuanki doktorum pardon canım diyo bazen de hsgde tüpler kapalı olmasa bile kastığımız için ilaç tam tüplere dolmaz ve kapalı gibi görünürmüş bide kapalı gibi diye 2, yi çektirmeni isteyebilirler bi yerde okudum öle olmuş 10 dk lık seyi unutamayacağın eziyete çevirmenin anlamı yok benceee amaaaan amma konuşmuşum

artık mecbur 10. gün çektiricem bayramdan hemen sonra , spekulum taktırmaya falanda alıştım orama burama herşey sokturup duruyorum zaten kaydirigubbakcemile3 ama bende anestezi isterim ,belki kendimi kasarım tüm berbat ederim herşeyi

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

nergis55......................DOĞAL YOLDAN.......................................................23kasım

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

Kızlar listeyi bu şekilde değiştiriyorum.Sizde doğal yoldan veya tüple denesek bile son adet tarihinizi verin yazayım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…