aaa sen çalışıyormusun ben seni evdesin zannediyordum kız müdür felan görürde böyle konuştuğunu seni kovar vallasırnaşık şey beni yine güldürdün:roflol:
kafanı niye yiyosun yine
haahahaha sonra çok fena dumur olmayalım da :)
ama ne dicem, ben bir yerde yazı okudum. bizim beynimiz çok salak, ne dersek inanır diye. annem bunu uyguluyor da çoğu zaman. şimdi, hasta olmaya yakın mesela, ben hasta değilim ben hasta değilim diyerek buna inanırsanız, beyin de buna inanıyor ve hasta olmamak için gerekli işlemleri hızlandırıyor. çünkü siz hasta olmadığınız komutunu veriyorsunuz.
beyni yönetmek gibi birşey. yani deniyorum işte. bu ay hamile kalacağım diyorum vücuduma, kendini ona göre hazırla.
Aman öylede dumur oluyoruz böylede. Valla tuttum ben bu işi senin son adetin ne zamandı, benim 6 kasım ve 17 kasımda yumurta çatlatma iğnesi oldum. Bu ay hamileyiz canım sende bende. Artık hamile kalamazsak beraber ağlaşırız burda
ben de 17 kasımda adet oldum, son günleri işte. bu ay ilaç kullanmıyorum ama incir kürünü yapıyorum, son bir haftası onun da. hadi inşallah hamileyiz önümüzdeki ay :)
hadi kızlar, bu ay hamile kalıcam, bu ay hamile kalıcam, bir ki bir ki, bu ay hamile kalıcam.
vereliniortak
Hadi inşallah yeni yıla hamiş giricez. Ya biliyormusun herkes bana senin oğlun olur dedi şimdiye kadar ama benim gönlümden geçen iki kız, eşimde kız istiyor, ay birde ikiz olursa ikiside kız çıldırırım delikafadulden Tabii önemli olan sağlıklı olması erkekde olsa daha az sevinmem.
emine ben şimdi adet olduysam bitmesi bayrama denk geliyor hastaneler kapalı olur bu hsg yi her zaman çektirebilirmiyim
kızlar düşünün,
bu sitede forumlara girip de bebek için uğraşan kaç kişi görüyoruz. ben hayretler içerisinde kalmıştım ilk okuduğumda, sadece bende sorun var sanıyor insan. şimdi düşünüyorum, bir internet sitesinde saymaya kalksam bir sürü insan var uğraşan, bunun bir de gerçek hayatı var, buraya yazmayan, burayı bilmeyen ama uğraşıp duran kimbilir daha kaç kişi var.
eşimin bir arkadaşı var bebekleri oldu, içim gitmişti görünce ama çocuk demiş ki, aman istiyorsanız hemen başlayın, biz bir sene uğraştık..
yani bu artık çağımızın durumu gibi birşey. çok insan uğraşıyor, ama inşallah sabırla istediğimizi alacağız. aleyna sen daha gerçekten çok çok gençsin. eminim ki olacak ama biraz daha sakin olmamız gerek.
aleyna bana doktorum hsgden sonra ilişki yasak falan demedi ama ilaç kullandım yanlış hatırlamıyosam antibiyotik boşver o ay bünyeyi dinlendir zaman kaybettiğinide düşünme çok gençsin 10. güne kadar çekilmesinin sebebi olası bi gebeliğe zarar vermemek içinmiş yani adet olmaya yakın bizamanda çekilse belki kişi hamile zararı olur bebeğe diye allah bu ya olurmu olur.ben anestezili çektirdim ayıldım ağrımfalanda olmadı çok iyi geliyo anestezi ayılırken beni buraya hep getirin falan demişim eşim hala dalga geçiyo.tam böle uyurken öle güzel oluyoki uyanmak istemiyo insan bence anestezili çektir ve anestezi uzmanına sigara kullanıp kullanmadığını hatırlat bende kullanmıyorum ve az bi doz yetiyo aslında uyanırken baya uğraşmışlar burnumu tıkayıp uyandırmaya çalışmışlar hem kendini kasmazsın doktoruna söle mümkünse anestezili yerde çektir başka bi bayan doktor gerek yok anesteziye falan diyo ama ben erkek doktora gittim benim içimrahat etmiyo canı yanan hastalar oluyo dedi,
valla o spekulum denen aletde can yakmıyo falan diyolar insan cinsel ilişkiden soğuyo ya ilk aşılamamda canım baya yandı kocaman demiri soktu hiç doğum yapmamış birine halbuki onlar boy boymuş doktorumu değiştirdim o da bayan ama kibar.daha küçüğüyle yapıyo kanama çok az oluyo anlayacağınız bazıdoktorlara göre hava hoş ben canım yanıyo deyince eee okadarına da sabret diyo şuanki doktorum pardon canım diyo bazen de hsgde tüpler kapalı olmasa bile kastığımız için ilaç tam tüplere dolmaz ve kapalı gibi görünürmüş bide kapalı gibi diye 2, yi çektirmeni isteyebilirler bi yerde okudum öle olmuş 10 dk lık seyi unutamayacağın eziyete çevirmenin anlamı yok benceee amaaaan amma konuşmuşum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?