Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

evet beni de ekler misin listeye nergiscim? incir kürü deniyorum, doğal yoldan yani, şu an adetliyim, o yüzden adet tarihimi daha sonra ekleriz olur mu? (bu adet dönemim 39 gün sürdü çünkü, yumurtlama zamanıma göre gelecek ayı hesaplıcam da)

aleynaaaa, bu ay inşallah hamileyiz. çünkü her geçen ay hamile olmaya bir ay daha yaklaşmışız demektir. bizim zamanımız aslında belirli, sadece biz bilmiyoruz. bir ay daha yaklaştın işte, aslında üzülmemek gerek. bu ay da değilmiş deyip devam ediyoruz. moralimizi bozup düşmek yok..
:teytey:

aleynaaa nasılsınnn ben iyiyimmm beklemedeyim aşılama yaptıralı 4 gün bitti ama bu ay gayet rahatım yani şimdilik kendimi tüp bebeğe odakladım ben onun verdiği bir rahatlık bu sanırım allah yardımcımız olsun

herkese günaydın kızlar aynı eskisi gibi adet oldum değişen bişi yok saat onda doktora tel. açıcam bayrama randevu alıcam pazartesi çektiricem inşallah

iyiyim canım inşallah herşey istediğin gibi olur Allah gönlüne göre versina.s

meraba sulecik sen nasılsın tatlım görüşmeyeli.bu arada bu akşam adanaya geliyorum 2 gün kalıcam kaydirigubbakcemile2

sulecik isminin altındaki şu ruhsal bunalımda yazısını sil daha güzel bişey yaz ruh halinide değiştir

sulecik isminin altındaki şu ruhsal bunalımda yazısını sil daha güzel bişey yaz ruh halinide değiştir

ne yazayım canım ya onlar beni yansıtan sözler zaten bayram sonrası psikoloğa gitcem profesyonel yardım almam gerekli daha ii olur sanıyorum.

iyiyim bende sadece biraz yorgunum haftasonu bayaa yoruldum şu an hertarafım ağrıyo

ne yazayım canım ya onlar beni yansıtan sözler zaten bayram sonrası psikoloğa gitcem profesyonel yardım almam gerekli daha ii olur sanıyorum.

hayır ya onlar seni yansıtan sözler olmasın lmaz: bu tür yazılar insanın psikolojisini etkiler.onun yerine hırslı inatçı dalgacı vs. gibi şeyler yazabilirsinopuyorumnanaktan

bugün yine çok dertliyim kızlar sanki hiç bebeğim olmayacakmış gibi bir his var içimde çok üzülüyorum halimizesenağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…