opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim
Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
nergis55......................DOĞAL YOLDAN.......................................................23kasım
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???
Kızlar listeyi bu şekilde değiştiriyorum.Sizde doğal yoldan veya tüple denesek bile son adet tarihinizi verin yazayım
beni neden listeden çıkardınızki senağlamasenağlama
aleynaaa nasılsınnn ben iyiyimmm beklemedeyim aşılama yaptıralı 4 gün bitti ama bu ay gayet rahatım yani şimdilik kendimi tüp bebeğe odakladım ben onun verdiği bir rahatlık bu sanırım allah yardımcımız olsun
sulecik isminin altındaki şu ruhsal bunalımda yazısını sil daha güzel bişey yaz ruh halinide değiştir
ne yazayım canım ya onlar beni yansıtan sözler zaten bayram sonrası psikoloğa gitcem profesyonel yardım almam gerekli daha ii olur sanıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?