:jeyyar: :jeyyar:
kız Allah canını almasın mikrop :roflol: öyle değil abim evleniyo evini dizdik yorgunluk koşuşturmaca :sm_cool:
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
ısim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim
Ah_kalBıM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim
sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
nergis55......................DOĞAL YOLDAN.......................................................23kasım
lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????
angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????
konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.
masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???
pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???
aylinda...........................................................klomen+çatlatma iğnesi.....................02 Aralık
Kızlar listeyi bu şekilde değiştiriyorum.Sizde doğal yoldan veya tüple denesek bile son adet tarihinizi verin yazayım
benim adet tarihim 15 kasım normal yoldan denicez bu ay aralıkta 2.aşılama inş.
evet başladım kullanmaya 1 hafta kullanıcam o bitince diğer formüle başlıcam
peki akıntılarında bi değişiklik farkettinmi ay inş. bu ay sen hamiş kalırsın sonra ben zemuszemus:içelim:
sen 21 ocak yaz canım bu ay hsg çektiricem ocağa kaldı artık:çok üzgünüm:
Kendimide ekledim, henüz aşılama yaptırmadım, klomen + çatlatma iğnesi yapıldı bu ay.
benim adet tarihim 15 kasım normal yoldan denicez bu ay aralıkta 2.aşılama inş.
kızlar merhaba, nasılsınız?
ben bugün doktora gittim,
tüp için tedaviye başlayacaktık doğum kontrol hapı, adetimin 2. günü, bir tane yumurta çatlamamış 20 mm, kistleşmemiş dedi, ankarada ki doktoru da aradım telaşlanacak bişey yok olabilir dedi, zaten doğum kontrol hapını onun için veriyoruz dedi, kızlar sizdede böyle olan oldumu?
doktora kızıyorum hemen aşılama yapmadan önce bakması gerekmiyormuydu çatlamamışmı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?