Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nergis55 belirtilerin ne durumda sevinçli haberlerini alacakmıyız inş.

canım şimdi lavabodan geldim ve gördüm ne yazıkki kırmızıları. Zaten bu ayda hiç belirti yoktu doğru düzgün.O yüzden anlamıştım olmadığını.Yarın doktora gideceğim bakalım.

canım şimdi lavabodan geldim ve gördüm ne yazıkki kırmızıları. Zaten bu ayda hiç belirti yoktu doğru düzgün.O yüzden anlamıştım olmadığını.Yarın doktora gideceğim bakalım.

hayırlısı olsun canım bende bi sonraki adetimde 2. aşılamayı yaptırmayı düşünüyorum inş. Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin.

aleynacım sen nasılsın? yaptınmı test?

2 gün önce hastalandım mafoldumben artık kafayı yiycem offffffffff bu kadar zarmu çocuk sahibi olabilmek, ne anlayışsız gıcık doktorlar var onların başınada gelsede görseler bi zorluğunu bu ay durucakmışım gelecek ay hsg çektirebilirmişim bayramda açık değillermiş offfffff,mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Son düzenleme:
nergis55 üzme kendini tatlım:teselli: bak ne dicem sende şu ada çayı yağını kullansana ben kullanıyorum adetinin 5.günü başlıyosun 7 gün kullanıyosun

aleynacığım canım benim bu kadar yıpratma kendini canına yazık bir ay dur dinlen azcık kendine gel vücudun dinlensin iyice sinirlerin bozuldu senin, toparlanman lazım be güzelim.stres stres nereye kadar bir gün tıkananacağız hasta olacağız.2 haftadır bende baş dönmesi başladı yürürken dengemi kaybediyorum kulaklarımda tıkanıklık var sanki, şimdi netten araştırdım meniene diye bir hastalık belirtisiymiş bu başlıca sebebi stres ve üzüntü ben o yüzden artık takmamaya çalışıyorum.seni böyle görünce çok üzülüyorummafoldumbenmafoldumben

inan artık gücüm kalmadı, bu yaşımda gençliğimi yaşayamıyorum ,inan sabahtan beri aramadığım hastane kalmadı yeterki para vereyim doktora diyorum yok bayramda çekilmezmiş artık salıya kaldı onuncu gün oluyo ama ne yapayım mecburum beklemek istemiyorum çok acı veriyor bana dayanamıyorum, artık ağlamaktan gözlerimi açamıyorum ,sabahtan beri bişi yemedim başım ağrıyor geberiyorum mafoldumben

işte bende onun için diyorum gücünü toplaman lazım niye bişey yemiyosun ağlama yeter artık yaaaa kalk bişeyler ye elini yüzünü yıka bi nefes al bak benide üzüyosun.yapma böyle. bunun sana hiçbir faydası dokunmaz

ya bu siteyede ne oluyo ne kadar ağır açamıyorum hemen neyse elimde değilki canım yapmak herşey üst üste geldi çok zorlanıyorum hiç böyle olmamıştım sudan sebeplere ağlıyorum delimiyim nemafoldumben

yaşın çok genç inank çok sürmez hamile kalırsın tatlı bebişini kucağına aldığın anda bu günlerine üzülürsün en güzel yıllarını heba etme.biraz kendini toparlasan stresini atsan inanki bebişin seni çok bekletmez bunu bir abla nasihatı olarak oku.ben seni çok sevdim elimden geldiği sürece hamile kalana kadar yanındayım destekçinim yanlız değilsin.şimdi kalk yüzünü yıka bişeyler atıştır üzme ablanıkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

elinde olmalı olacak.gücünü topla artık bu vücut senin beyninin verdiğin komutlar doğrultusunda hareket ediyor.vücudunu kontrol etmeye çalış, isyan etme sakın bol bol dua et sıkıntıyı gideren dualar var onlar insanı çok rahatlatıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…