2 gün önce hastalandım mafoldumben artık kafayı yiycem offffffffff bu kadar zarmu çocuk sahibi olabilmek, ne anlayışsız gıcık doktorlar var onların başınada gelsede görseler bi zorluğunu bu ay durucakmışım gelecek ay hsg çektirebilirmişim bayramda açık değillermiş offfffff,mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
üzüldüm cnm ya... hamile olan birini duysak artık, umudumuzu kaybetmeyelim bizde,
zor ne yazıkki zor cnm, benimde bir yumurtam çatlamamış, 20 mm olmuş, inşallah kistleşmez, doğum kontrol hapına başiladım bugün...
iyiyim canım biraz daha sizinle konuşunca rahatlıyorum yemekle uğraşıyordum bari onunla vakit geçiriyim, ne yapalım bunlarıda yaşıyacakmışız kaderde ne varsa olacak Allah alnımıza hayırlı yazgılar yazsın ,Allah bizi seviyorki cehennemde çekiceğimiz çileyi bize dünyada tattırıp oraya bırakmıyor senağlama
iyi olmana sevindim canım güzel güzel yap yemeğini afiyetle yiyinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan
teşekkür ederim sizde öyle, sen bu zamana kadar hala çalışıyormusun acıdım şimdi sanabenneyaptımki
ne kürü ben kür falan bilmiyorumki:sm_confused:
Amiiiiiiiiiiiiiinnn.çalışıp kazanıyoruz aldığımız gibi doktora :bbo:
Canım sizin sorununuz neydi mesela bende polikistik over var, yumurtaların büyümesi ve çatlaması için çeşitli kürler var, duymuşsundur mutlaka soğan kürü ve bal,tarçın,çörek otu karışımı kürler, bazı insanlar bu kürlerle bile hamile kalıyor hiç ilaç kullanmadan. İnternetten araştırabilirsin canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?