Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

üzüldüm cnm ya... hamile olan birini duysak artık, umudumuzu kaybetmeyelim bizde,

zor ne yazıkki zor cnm, benimde bir yumurtam çatlamamış, 20 mm olmuş, inşallah kistleşmez, doğum kontrol hapına başiladım bugün...

iyiyim canım biraz daha sizinle konuşunca rahatlıyorum yemekle uğraşıyordum bari onunla vakit geçiriyim, ne yapalım bunlarıda yaşıyacakmışız kaderde ne varsa olacak Allah alnımıza hayırlı yazgılar yazsın ,Allah bizi seviyorki cehennemde çekiceğimiz çileyi bize dünyada tattırıp oraya bırakmıyor senağlama

iyi olmana sevindim canım güzel güzel yap yemeğini afiyetle yiyinkaydirigubbakcemile5opuyorumnanaktan

Canım klomen falanmı kullanıyordun da öyle oldu. Bende klomen + çatlatma iğnesi kullanıyorum 3 aydır, okuduklarıma göre bazı insanlarda çatlamayıp yumurta kist yapıyormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Allahdan umut kesilmez bakarsın bu ay hamile kalırsın, rahim filmi çektiremedim diye üzülürken bir bakmışsın bu ay hamile kalmışsın. Sen eğer tedavi için klomen falan kullanmıyorsan, doğal yollardan kür falan yap bu ay. İnşallah hamile haberini alırız canım...

teşekkür ederim sizde öyle, sen bu zamana kadar hala çalışıyormusun acıdım şimdi sanabenneyaptımki

evet canım 6 da çıkıyorum:sinifsinif: en azından sen evdesin işini gücünü yaparsın yemeğini yaparsın canın sıkılsa gezmeye çıkarsın v.s ama benim bunların hiçbirine vaktim yok.herşey ucu ucuna yetişiyo çok yoruluyorum ama naaaparsıın işte ekmek parası be bacım:roflol:

ne kürü ben kür falan bilmiyorumki:sm_confused:

Canım sizin sorununuz neydi mesela bende polikistik over var, yumurtaların büyümesi ve çatlaması için çeşitli kürler var, duymuşsundur mutlaka soğan kürü ve bal,tarçın,çörek otu karışımı kürler, bazı insanlar bu kürlerle bile hamile kalıyor hiç ilaç kullanmadan. İnternetten araştırabilirsin canım.

yok bende sadece rahim tersliği var başkada bişeyim yok hamdolsun fakat eşimde varikosel çıktı bir sene önce ameliyat oldu onun sonuçlarıda eskiye göre iyi şükür :Saruboceq:

kızlar herşey sabırla gerçekleşiyo 1 yıl olmayıp ta adaçayı yağıyla hamile kalan arkadaşlarımız var onlar bize umut oluyorlar adaçayı yağı iltihabı söküyor bu bilimsel olarak kanıtlanmış bir şey sadece ilşkiden sonra koymayın doktoruma danıstım ve gun ıcerısınde bırkac saat durmasının bır sakıncası olmadıgını soyledı sonucta ucucu bır madde kımyasal bır kalıntı bırakmıyor ama sperm oldurebılırmıs bu yuzden gunduzlerı kullanın derim ben ılıskıye gırmeden saatler önce ayrıca ben de 5 tl ye aldım adacayı yagını,ve tamponun her defasında kirli çıktı yani iltihap (ki var sa eğer)söktürdüğünden eminim kızlar:)))

belki denemek isteyenler olur diye yazdım güzelleropuyorumnanaktan

Erkek sperm sayısını ve hareketliliğini etkiliyen ahmet maranki'nin kitabında okudum günde 1 tatlı kaşığı tozzencefil

ben eşime her gün balla karışık bir kaşık zencefil yediriyorum zorla azına tıkıyorum :mymeka:

SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :1hug: :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…