SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :1hug: :1hug:
Allah sabır versin diyorum öncelikle , benimde ilk aşılamam olmuştu bu ay ama tutmadı bizimki eşimden kaynaklanıyor senin sorununa çare bulamam inşallah bebeğin tutunur sana hayırlısı olsun:teselli:
nergis55 üzme kendini tatlım:teselli: bak ne dicem sende şu ada çayı yağını kullansana ben kullanıyorum adetinin 5.günü başlıyosun 7 gün kullanıyosun
inan artık gücüm kalmadı, bu yaşımda gençliğimi yaşayamıyorum ,inan sabahtan beri aramadığım hastane kalmadı yeterki para vereyim doktora diyorum yok bayramda çekilmezmiş artık salıya kaldı onuncu gün oluyo ama ne yapayım mecburum beklemek istemiyorum çok acı veriyor bana dayanamıyorum, artık ağlamaktan gözlerimi açamıyorum ,sabahtan beri bişi yemedim başım ağrıyor geberiyorum mafoldumben
SELAM KIZLAR BEN DÜN İLK ASILAMAMI OLDUM 2SENELİK EVLEYİM.KİST TEDAVİSİ GÖRDÜM 11KUTU DOGUM KONTROL HAPI KULLANDIM 7AYDIR İLACI BIRAKTIM FAKAT KİSTİM GEÇMEDİ...VUCUDUM KENDİ ÜRETİORMUS DOKTORUN DEDİĞİNE GÖRE.BİZİMDE ARTIK BEKLEMEYE GÜCÜMÜZ YETMEDİ VE TEDAVİ OLMAMIZ GEREKTİĞİNİ DÜŞÜNDÜK.RİSK ALMAK SARTTI...VE KLOMEN OVİTRELLE TEDAVİSİNE BASLADIK...KİSTİMDE BÜYÜME OLMADI FAKAT KİSTLE TEDAVİ GÖRDÜM.DÜNDE ASILAMAM YAPILDI.SİZCE NE GİBİ ŞEYLER BENİ BEKLİOR.TUTMA ORANAGI VARDIR DEĞİLMİ.COK ENDİŞELİYİM BANA AKIL VERİN KIZLAR SAOLUN :1hug: :1hug:
Canım klomen falanmı kullanıyordun da öyle oldu. Bende klomen + çatlatma iğnesi kullanıyorum 3 aydır, okuduklarıma göre bazı insanlarda çatlamayıp yumurta kist yapıyormuş. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
kimsecikler yok, ben bugün çok sıkıntılıyım, içim feci sıkılıyo...
aylinda yok ttlm, 75 doz purogen kullanmıştım, 3 yumurta gelişmişti biri 4 mm geriden geliyordu, oçatlamamış herhalde, ama dün akşam doktorumla konuştum çok güzel dedi, bu bir sorun değil dedi biz cm lik kistlerdenkorkuyoruz dedi, 20 mm atık yumurta olabilir dedi,
cnmcm sendmi ankaradasın öyle hatırlıyorum tüp bebek merk.de rastlamıştım sanki sana ne durumdasın şu anda
iyiyim canım hayırdır bendeki sıkıntılar şimdide sana mı :uhm: geçti fisfisfis
İnşallah yumurtadır canım.Çok geçmiş olsun...
cnm tüp bebek merk. demi karşılaştık, hatırlayamadım ben((( benim aşılama tutmadı... şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, tüp yapılacak sanırım...
cnmcm tüp bebek topiğinde görmüştümkaydirigubbakcemile2anladım cnmcm bizede tüp yolları görünüyor bakalım 2.aşılamamı oldum ama pek ümitli diğilim eşimin morf %0 hark.%25 nsl olck blmy:umursamaz:
hihihihih kaydirigubbakcemile3 ben ne anlıyprum ya kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun cnm başka diycek bişi yok bize, bizimde morfoloji %2, har.%14 ama sayı fena deil, birde ben 2 kez normal yolla hamile kaldım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?