Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Allah sabır versin diyorum öncelikle , benimde ilk aşılamam olmuştu bu ay ama tutmadı bizimki eşimden kaynaklanıyor senin sorununa çare bulamam inşallah bebeğin tutunur sana hayırlısı olsun:teselli:

nergis55 üzme kendini tatlım:teselli: bak ne dicem sende şu ada çayı yağını kullansana ben kullanıyorum adetinin 5.günü başlıyosun 7 gün kullanıyosun

Sağol canım verdiğin bilgi için, ben yarın 3.aşılamam için başlayacağım tedaviye.Bunda da olmazsa artık denerim bende adaçayını.Yaınız seninde dediğin gibi ilişkiden önce kullanmamak lazım spermleri öldürebilir.

Canım bukadar sıkma canını 10..gün çektirirsin sende benim gibi.

Hayırlı olsun canım tedavin.Bende yarın başlıyorum inşallah 3.aşılamam için tedaviye. Ama tutma oranı aşılama için genelde %20 canım .O yüzden kendini çok fazla kaptırma.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

emineu........................DOĞAL YOLDAN.......................................................15kasım

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

nergis55......................3.aşılama.......................??????.......................................???

NILGULECRIN............2.aşılama..........................????..........................................????

aylinda yok ttlm, 75 doz purogen kullanmıştım, 3 yumurta gelişmişti biri 4 mm geriden geliyordu, oçatlamamış herhalde, ama dün akşam doktorumla konuştum çok güzel dedi, bu bir sorun değil dedi biz cm lik kistlerdenkorkuyoruz dedi, 20 mm atık yumurta olabilir dedi,

merhaba kızlar bend ecuma günü 2.aşılamamı oldum ama pek umudum yok eşimin değerleri çk düşükmafoldumbenbelli olsun tüp bebek düşnüüyoruz drda öyle söyledi....hepimizze bu yolda Allahım yardım etsin çk zor çkkk erkek inf...de çk zor:gitme:

kızlar nerdesiniz ya saat 10 oldu uyuyamı kaldınız nemirmirmirmir hadi uyanın artıkınsositososito

İnşallah yumurtadır canım.Çok geçmiş olsun...

cnm tüp bebek merk. demi karşılaştık, hatırlayamadım ben ((( benim aşılama tutmadı... şimdi doğum kontrol hapı kullanıyorum, tüp yapılacak sanırım...

cnmcm tüp bebek topiğinde görmüştümkaydirigubbakcemile2anladım cnmcm bizede tüp yolları görünüyor bakalım 2.aşılamamı oldum ama pek ümitli diğilim eşimin morf %0 hark.%25 nsl olck blmy:umursamaz:

hihihihih kaydirigubbakcemile3 ben ne anlıyprum ya kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun cnm başka diycek bişi yok bize, bizimde morfoloji %2, har.%14 ama sayı fena deil, birde ben 2 kez normal yolla hamile kaldım...

hihihihih kaydirigubbakcemile3 ben ne anlıyprum ya kaydirigubbakcemile3 allah yardımcımız olsun cnm başka diycek bişi yok bize, bizimde morfoloji %2, har.%14 ama sayı fena deil, birde ben 2 kez normal yolla hamile kaldım...

evet cnmcm Allahım yardım etsin hepimize....sayı bizimde fena diğil kısmet bakalım ayy ne gzl sanırım düşük oldu gebeliklerin:gitme:inş...en kısa zamanda yine yaaşrsın o duyguyu:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…