evet cnmcm Allahım yardım etsin hepimize....sayı bizimde fena diğil kısmet bakalım ayy ne gzl sanırım düşük oldu gebeliklerin:gitme:inş...en kısa zamanda yine yaaşrsın o duyguyu:1hug:
esengülüm inşallah bu sefer sorunsuz hamile kalıp allah kucağımıza almayı nasip eder tatlım :))), aşılama olduğunda da hep yine sorunluysa hiç tutmaın diye dua ettim.
pek güzel değilddi cnmm çok sıkıntılı günler geçirdim, inan hiç kalmamayı tercih ederdim, çok büyük bir yıkım, fiziki hasar boyutunu saymıyorum, birini 8 haftalıkken kürtaj oldum 2. mol gebelikti oda kürtaj...
Ay canım ya ne zor şeyler yaşamışsın. Ay tedavi görmekden, ilaç üstüne ilaç içmekden ve her ay negatifi görüp hüsrana uğramakdan o kadar sıkıldımki bazen Allahım hamile kalsam da düşse en azından kısır olmadığımı bilirim, bilirimki tutabiliyor içimde bir umut olur diyorum bazen. Tamamen çaresizlikden bu tarz şeyler geçiriyorum içimden, tabiki ne büyük bir acı olduğunu bilmiyorum yaşamadım hiç, allahım kimseyede yaşatmasın inşallah, sanada bir daha yaşatmasın inşallah. Ben hiçbir zaman hamile kalamayacağımdan korkuyorum ve anne olamayacağımdan, çoğu zaman acaba başka sorunum mu var doktorlar anlayamıyor diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.
cnmcm tüp bebek topiğinde görmüştümkaydirigubbakcemile2anladım cnmcm bizede tüp yolları görünüyor bakalım 2.aşılamamı oldum ama pek ümitli diğilim eşimin morf %0 hark.%25 nsl olck blmy:umursamaz:
Bende yakında 3.aşılamamı yaptıracağım.Bugün ilaçlara başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar yoksa bizede tüp yolları gözüküyor. Eşiminde morfoloji %2.
sulecik napıyosun ben adanadayım şu an istersen görüşelim müsait olursan
meraba kızlar nasılsınız bakalım.ben adanadayım gezmekten fırsat bulupta giremiyorum.aleyna kız seni unuturmuyum nasıl oldun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?