Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet cnmcm Allahım yardım etsin hepimize....sayı bizimde fena diğil kısmet bakalım ayy ne gzl sanırım düşük oldu gebeliklerin:gitme:inş...en kısa zamanda yine yaaşrsın o duyguyu:1hug:

pek güzel değilddi cnmm çok sıkıntılı günler geçirdim, inan hiç kalmamayı tercih ederdim, çok büyük bir yıkım, fiziki hasar boyutunu saymıyorum, birini 8 haftalıkken kürtaj oldum 2. mol gebelikti oda kürtaj...

esengülüm inşallah bu sefer sorunsuz hamile kalıp allah kucağımıza almayı nasip eder tatlım :))), aşılama olduğunda da hep yine sorunluysa hiç tutmaın diye dua ettim.

esengülüm inşallah bu sefer sorunsuz hamile kalıp allah kucağımıza almayı nasip eder tatlım :))), aşılama olduğunda da hep yine sorunluysa hiç tutmaın diye dua ettim.

anladım cnmcm:1no2:inşallah bidaha öyle kötü acılar yaşamassın sağlıcakla kucağına alacağın günleri görürsün inş...kaydirigubbakcemile5

Ay canım ya ne zor şeyler yaşamışsın. Ay tedavi görmekden, ilaç üstüne ilaç içmekden ve her ay negatifi görüp hüsrana uğramakdan o kadar sıkıldımki bazen Allahım hamile kalsam da düşse en azından kısır olmadığımı bilirim, bilirimki tutabiliyor içimde bir umut olur diyorum bazen. Tamamen çaresizlikden bu tarz şeyler geçiriyorum içimden, tabiki ne büyük bir acı olduğunu bilmiyorum yaşamadım hiç, allahım kimseyede yaşatmasın inşallah, sanada bir daha yaşatmasın inşallah. Ben hiçbir zaman hamile kalamayacağımdan korkuyorum ve anne olamayacağımdan, çoğu zaman acaba başka sorunum mu var doktorlar anlayamıyor diye düşünüyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

evet canım aslında şükretmemiz gereken çok şey var beterinde beteri var... sakın böle düşünme çünkü gerçekten çok acı, günlerce uyuyamıyorsun resmen kalbin sancıyor... ama bunada şükür rabbimin bir bildiği vardır muhakkak... allah hiç birimize aratmasın, evlat sevgisinden bizi mahrum bıorakmasın inşallah...

Bende yakında 3.aşılamamı yaptıracağım.Bugün ilaçlara başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar yoksa bizede tüp yolları gözüküyor. Eşiminde morfoloji %2.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

emineu........................DOĞAL YOLDAN.......................................................15kasım

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional.......................................???

NILGULECRIN............2.aşılama..........................????..........................................????

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

neden kimse yok yaaaa emine, sulecik, nergis, meral nerdesiniz unuttunuz beni gelin bakıyımkaydirigubbakcemile

Bende yakında 3.aşılamamı yaptıracağım.Bugün ilaçlara başlıyorum.İnşallah bu sefer tutar yoksa bizede tüp yolları gözüküyor. Eşiminde morfoloji %2.

adet olayım merkezlerle görüşmeye başlıycaz %0 la 2.aşılamamı oldum ama hiç umudum yok büyük bi mucize olması lzm....durumlar kötü hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnmcm inş.3.aşılaman tutarda gerek kalmaz tüpemafoldumben

slm kızlar sanırım kimsecikler yok bu mübarek günlerde yani zilhicce ayında özellikle yarın arefe günü bol bol dua edelim eğer müsaitsek oruç tutalım ve bu kıymetli günü en güzel şekilde ihya edelim inş. Rabbim dileklerimizi bu mübarek günler hürmetine gerçekleştirsin bizleri sevdiği razı olduğu kullarından eylesin inş.

amin amin amin...

meraba kızlar nasılsınız bakalım.ben adanadayım gezmekten fırsat bulupta giremiyorum.aleyna kız seni unuturmuyum nasıl oldun

sulecik napıyosun ben adanadayım şu an istersen görüşelim müsait olursan

ben okuldayım şu an canım akşamda misafirlerim var ve bayram arefesi alışveriş felan çok kötü bi zaman oldu ya yoksa görüşürdük sen adananın neresindesin şimdi.

doğru söylüyosun canım bende alışverişe çıkıcam.ben şu an atatürk caddesindeyim belediyenin karşısını bulunduğum yer.sen hangi okuldasın.

meraba kızlar nasılsınız bakalım.ben adanadayım gezmekten fırsat bulupta giremiyorum.aleyna kız seni unuturmuyum nasıl oldun

iyiyim canım bayram teleşı işte ev işi falan daha hiç biryeri temizlemedim biraz sonra yapıcam Allah kolaylık versin bana :1rolleyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…