Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlaaar ben kaçıyorum çarşıya gidicem byeeee öpüldünüzopuyorumnanaktan

kızlar bayramdan sonra salı günü dr den randevu aldım inşallah tüplerim açıktır sizlere anestezi uygulandımı ve kaça yaptırdınız

selam arkadaşlar bir kaç gündür giremedim nete........ Malum aşılama sonrası bütün işlerimi ertelemiştim.......Sonra temizlik ardarda misafirler derken bayagı bi zaman geçti.................Aleyna canım sende mi hastaladın ooooooooooofffffffffffffffffffffffff yaaaaaaaaa neden oldu En kısa zamanda Rabbim dualarımızı duysun bizimde ufak yaramazlar doldursun evimizi inşallaaahhhh :Saruboceq:

kızlar bayramdan sonra salı günü dr den randevu aldım inşallah tüplerim açıktır sizlere anestezi uygulandımı ve kaça yaptırdınız

inş. açıktır canım. anestezi felan uygulamadı, çok zor bi işlemdi baya bağırdım umarım senin kolay olur ben ücret ödemedim.

Ay canım ya inşallah:Saruboceq: İkimizde hamile kalırız, bu morfolojilerle.Senin kaç yumurtan olmuştu?

Biz 100 tlye çektirdik, anestezissiz.Bence anestezi alacak kadar çok kötü bir acı değil.Tamam çok acıyor ama 2 dakika kadar, sonrasında azalıyor.

cnm hsg çekilecek sanırım anladığım... ben iki defa çektirdim ikisinde de anestezi aldım... çünkü annem dayanamazsın demişti... 100-200 arasında değişiyor sanırım fiyatlar...

özlemay mrb cnm, iiyiz diyelim... sen tekrar ne zaman yaptıracasın aşılama, bnm büyük ihtimalle tüpe geçilecek bu ay...

Tabiki çok iyi olucaz ki bebişlerimiz olsun degil mi stres başlıca düşmanımız bizim Zaten dr.da öyle diyor........Tüpde şans daha yüksekmiş inşallah tutar da teyze oluruzzz.....

Tabiki çok iyi olucaz ki bebişlerimiz olsun degil mi stres başlıca düşmanımız bizim Zaten dr.da öyle diyor........Tüpde şans daha yüksekmiş inşallah tutar da teyze oluruzzz.....

inşallah cnm inşallah... inşallah seninde tekrar aşılamaya gerek kalmaz...

evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı

evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı

çok fazla canın acımıyor benim öyle oldu... Sadece spekulum takılınca biraz canım yandı birde ilacı verirken karnımda baskı hissi oluştu.....Öncesi dr ağrı kesici ve antibiyotik vermişti onu kullandım.......İnşallah rahminde ve tüplerinde sorun yoktur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…