doğru söylüyosun canım bende alışverişe çıkıcam.ben şu an atatürk caddesindeyim belediyenin karşısını bulunduğum yer.sen hangi okuldasın.
kızlar bayramdan sonra salı günü dr den randevu aldım inşallah tüplerim açıktır sizlere anestezi uygulandımı ve kaça yaptırdınız
kızlar bayramdan sonra salı günü dr den randevu aldım inşallah tüplerim açıktır sizlere anestezi uygulandımı ve kaça yaptırdınız
adet olayım merkezlerle görüşmeye başlıycaz %0 la 2.aşılamamı oldum ama hiç umudum yok büyük bi mucize olması lzm....durumlar kötü hakkımızda hayırlısı neyse o olsun cnmcm inş.3.aşılaman tutarda gerek kalmaz tüpemafoldumben
kızlar nasılsınız moreller iyidir inşallah
kızlar nasılsınız moreller iyidir inşallah
Canım sen aşılama oldun mu ve kaçıncı aşılamandı?
özlemay mrb cnm, iiyiz diyelim... sen tekrar ne zaman yaptıracasın aşılama, bnm büyük ihtimalle tüpe geçilecek bu ay...
ilk aşılamamdı canım şubata kadar normal yoldan deniyeceğiz .........2.ye henüz hazır değilim
Tabiki çok iyi olucaz ki bebişlerimiz olsun degil mi stres başlıca düşmanımız bizim Zaten dr.da öyle diyor........Tüpde şans daha yüksekmiş inşallah tutar da teyze oluruzzz.....
evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?