evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı
çok fazla canın acımıyor benim öyle oldu... Sadece spekulum takılınca biraz canım yandı birde ilacı verirken karnımda baskı hissi oluştu.....Öncesi dr ağrı kesici ve antibiyotik vermişti onu kullandım.......İnşallah rahminde ve tüplerinde sorun yoktur...
ya lütfen aşılama yaptıran arkadaşlar beni beğeniyomusunuz niye cev vermiyosunuz bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım
çok karamsarım rabbim tüm isteyenlere versin inş ama bana lütfen cev verin
ya lütfen aşılama yaptıran arkadaşlar beni beğeniyomusunuz niye cev vermiyosunuz bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım
kızlar herkese iyi bayramlar öpüorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize cici bakın...
evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı
anladım cnm da neden bu hsg yi doktorun aşılamadan önce çekmedi ona takıldım?
sanada iyi bayramlar canım , bayramda olacak şeylere kafa takmayalım biz yolumuza bakalım tamammı :umursamaz:
bilmiyorum onunda mutlaka bildiği bişey vardır:sm_confused:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?