Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Tabiki bitanem biraz önce namazımı kıldım ve hepimize dua ettim.............Allahım kabul eder inş.......Canım bu da bizim için bir imtihan

teşekkür ederim canım Allah razı olsun, inşallah bizim için herşey iyi olur bu günden sonra ,Allah herkesin gönlüne göre versin :teselli:

evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı

Sana rahim filmi çekmeden nasıl aşılama yaptılar. Benim doktorum aşılamaya geçmeden mutlaka rahim filmini çekicez dedi. Bu arada fiyat bedava ya bizim burda 2 arkadaşımın çektirdiği bir yer var, hiç acısız çekiyorlarmış 320 tl. fiyatı, neden bu kadar fark ediyor anlamadım.

Bende filmden 1,5 saat önce iki tane güçlü ağrıkesici içmiştim.Çok faydasını gördüm gerçekten.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly.......................23ekim

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

emineu........................DOĞAL YOLDAN.......................................................15kasım

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................3.aşılama.....................pregon.........................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional.......................................???

NILGULECRIN............2.aşılama..........................????..........................................????

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

kızlaaar, kocam çok hasta, bebek yapamıycaz bu ay galiba :)

vala tam zamanı geliyor benimki yorgan döşek :) aman iyi olsun da canım, bebek sonraya da kalabülür

ya lütfen aşılama yaptıran arkadaşlar beni beğeniyomusunuz niye cev vermiyosunuz bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım
çok karamsarım rabbim tüm isteyenlere versin inş ama bana lütfen cev verin

ya lütfen aşılama yaptıran arkadaşlar beni beğeniyomusunuz niye cev vermiyosunuz bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım

heyoo inşallah tutar canım, sağlıklı bebişleriniz olur inşallah

kızlar herkese iyi bayramlar öpüorum hepinizi kendinize ve bebişlerinize cici bakın...

inşallah Allah yüzünü güldürür bi sürü bebeklerin olur bizde teyzeleri zemuszemus , benimde ilk aşılamamdı bu ay yaptırmıştık ama malesef tutmadı canımmafoldumben

evet canım hsg çekilecek salı günü bende anestezi istiyorum belki dayanamam acıya banada doktor 84 tl ye çekecek benim ilk aşılamamdı tutmadı mafoldumben malesef ,bakalım hayırlısı

anladım cnm da neden bu hsg yi doktorun aşılamadan önce çekmedi ona takıldım?

cnm inşallah tutar, amin cnm hepimize inşallah... sizde sorun neydi? neden aşılama yapıldı?

sanada iyi bayramlar canım , bayramda olacak şeylere kafa takmayalım biz yolumuza bakalım tamammı :umursamaz:

bayram çok güzel olacağı için zaten hiç bi şey aklıma gelmicektir. canım ailemle birlikte olcam küçük yiğenlerimle ben onların yanında her şeyi unutuyorum zaten umarım herkesin bayramı çok güzel geçer.

bilmiyorum onunda mutlaka bildiği bişey vardır:sm_confused:

ya evet öyle ama genelde bütün kontroller yapıldıktan sonra aşılama önerilir? örn, sende septum olabilir bundan dolayıda hamile kalamıyor olabililirsin... septumda rahim filminde ortaya çıkıyo... bunun gibi mesela

ben fazla kafayı takmıyorum canım demekki daha kısmet değilmiş inşallah sonuç iyi çıkar giden para olsun ne yapıyım

kızlar bana doktorum hsg günüm 10. gün olyur dedim oda bana ilişkiye girmezsen bişey olmaz dedi acaba kendiliğinden bebek olur diyemi yoksa ilşki sakıncalı olur diyemi:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…