Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bana doktorum hsg günüm 10. gün olyur dedim oda bana ilişkiye girmezsen bişey olmaz dedi acaba kendiliğinden bebek olur diyemi yoksa ilşki sakıncalı olur diyemi:jeyyar:

cnm allah korusun hsg hamileysen bebeği düşürüyor o yüzden demiştir ve o sebeble adetin bitiminin 2. günü çekorlar... sen korun hsg çekilene kadar.

kızlar bana doktorum hsg günüm 10. gün olyur dedim oda bana ilişkiye girmezsen bişey olmaz dedi acaba kendiliğinden bebek olur diyemi yoksa ilşki sakıncalı olur diyemi:jeyyar:
rahme makına sokuluyorya hamilelik şüphen varsa skaıncalı bıde oranın fılmını cekıyor bebege zarralı o ışınlar.

selammmmmmmmmmm gelecegin en güzel ve en özel bebeklerinin muhteşem annelerinin mübarek kurban bayramı kutlu olsun...........Gelecek bayram inş. Rabbimin izniyle gebelik ve bebek büyütürken gibi forumlarda bayramlaşmak ümidiyle kendinize çooooooook iyi bakın.....

ben burdayım sulecikkaydirigubbakcemile5 kız sen hamilemisin yoksa isminin altına hoşgeldin meleğim yazmışsın:sm_cool:

evettt çok şükür Rabbime bayramda adet olcaktım ama olmadım dün test yaptım ve hamileyim bugünde inş. doktora gitcem. ama hala şaşkınım biliyosun bu ay hiç bi beklentim yoktu şaka gibi:)

inanmıyoruuuuuuum hamilesin çok sevindim çooookkkkdelikafaduldendelikafadulden:dance::hooray: kız hele bi anlat nasıl oldu

görüyorsun değil mi Allahtan ümit kesilmez.kocan 1 hafta yoktu bu senin moralin çok bozuktu depresyondaydın.Rabbim isteyince oluyo işte Allah tamamına erdirsin canım bizleri unutma sakın güzel haberlerinin devamını bekliyoruz:1hugpuyorumnanaktan

Şulecik çok sevindim canım ya, allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Darısı hepimizin başına olsun. Canım ya benimde 2-3 gün içinde hastalanmam lazım ama hiçbir belirtim yok ama yinede içten içe ümit ediyorum. Senin SAT'ın ne zamandı canım?

merhaba kızlar yeni hsg çektirdim anestezisiz çok ağrılı oldu mafoldumben sağ açık ama sol kapalı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

merhaba kızlar yeni hsg çektirdim anestezisiz çok ağrılı oldu mafoldumben sağ açık ama sol kapalı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

geçmiş olsun canım benim bir tüpün açık olması yeterli sanıyorum sen moralini yüksek tut inş. herşey yoluna girecek ve vakti zamanı gelince bebeğin gelicek buna emin ol ve çok dua et tatlım.

aleyna üzülme canım Rabbim isterse her şekilde her durumda olur sen yeterki moralini yüksek tutopuyorumnanaktan

ben bu ay pek umutlu değildim zaten ara vermiştik ama diğer adetimden hemen sonra meryem süresi okumaya başladım ve bir sürü başka dualar sürekli dua ediyordum içimden evde işte yolda her yerde. beyaz akıntılarım başladı ben yine mantar olduğunu veya üşütmüş olacağımı düşündüm bayramda adet olacaktım ama hiç merak etmedim aklımda onda hiç olmadı çünkü yiğenlerim ve abim gelmişti bize sürekli onlarla meşguldüm. bayramın ilk günü kahverengi akıntım oldu tamam hastalanıyorum işte dedim ama iki gün sürdü ve kesildi sonra da hiç bir ağrım kalmadı tabi göğüslerimde yeşil damarlar ortaya çıktı ve hala çok yoğun akıntım var başka da hiç bi ağrım yok çok şükür dün idrar testi yaptım ve çift çizgiyi gördüm çok şükür eşimde bende çok sevindik inş. her şey yolunda gider de sağlıcakla kucağımıza da alırız. Artık dualarım sizinle Rabbin inş. sizede kalbinizden geçeni en yakın zamanda nasip eder. ben hep buralarda olup sizlerle dertleşmeye devam edeceğim inş.Yarın doktora gideceğim umarım herşey yolundadır.:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…