görüyorsun değil mi Allahtan ümit kesilmez.kocan 1 hafta yoktu bu senin moralin çok bozuktu depresyondaydın.Rabbim isteyince oluyo işte Allah tamamına erdirsin canımbizleri unutma sakın güzel haberlerinin devamını bekliyoruz:1hug puyorumnanaktan
Kızlarrr SAT'ım 6 Kasım dı, biraz önce idrarda yapılan gebelik testlerinden yaptım veee ikinci çizgi çok silik çıktı :))) Galiba bende hamileyim, hemen gidip kan tahlili yaptırdım 6 da sonucunu alıcam.
merhaba kızlar yeni hsg çektirdim anestezisiz çok ağrılı oldu mafoldumben sağ açık ama sol kapalı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
merhaba kızlar yeni hsg çektirdim anestezisiz çok ağrılı oldu mafoldumben sağ açık ama sol kapalı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
Kızlarrr SAT'ım 6 Kasım dı, biraz önce idrarda yapılan gebelik testlerinden yaptım veee ikinci çizgi çok silik çıktı :))) Galiba bende hamileyim, hemen gidip kan tahlili yaptırdım 6 da sonucunu alıcam.
arkadaşlar aylinda ve pike tebrikler ama aylinda daha kan testi yaptırmadımı tam anlayamadım umarım herşey yolundadır ben bayramın son günü adet oldum 3, de olmadı anlayacağınız artık sizden güzel haberler bekliyoruz 1 aya kadar istanbulda olucam çikolata kistiyle ilgili doktora gidip doktora göre tedaviye devam edicem sanırım tüp bebek yöntemine geçicez lütfennn duaaaaa edelim birbirimize hiç iyi şeyler duymuyorum çikolata kisti varken çok oyalanmadan 6 ay kendi haline bırakıp sonra olmazsa tüp bebek yöntemine geçilmeli diyo doktorum proğramındakı aytuğ bey kist dahada büyümeden offff ne olur artık bizde hamile olalımve hemen zaman geçsin7. ayı gelsin bebek odası hazırlayalımmm ne tuhaf ben hiç karnımda bebek olacağının hayalini kuramıyorum hayal etmeye başlayınca hemen kendimi toparlayıp yok olmaz diyorum hamile olanlar bizi bırakmayın olurmu dua edin bebişlerinizede söleyin onlarda orda uslu durup hep sizinle kalıp dua etsinler
kızlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum bayadır giremedim evde değildik hamile arkadaşlar çok ama çok sevindim sulecik sen umut oldun ne güzel bir haber bu inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?