Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sulecik sen napıyon kız.hamile olduğunu öğrenmeden önce belirtin falan varmıydı.

gerçekten moralim bozuktu üstelik bu ay hiç bi umudumda yoktu zaten ara vermiştik bebek meselesini düşünmemeye kendimi üzmemeye çalışıyordum her ne kadar tam olarak insanın aklından çıkmasada çıkartmak için uğraşıodum. Diğer adetimden hemen sonra meryem süresi okumaya başladım ve başka bir sürü dua evde işte yolda heryerde sürekli dua ediyordum. sonra beyaz akıntılarım başladı çok fazlaydı şimdiye kadar hiç bu kadar yoğun olmamıştı yine mantar veya üşütmüşümdür diye düşündüm. bayramda adet olmayı bekliyodum bu arada bayramdan önce iki günde oruç tuttum. arefe günü abim ve yiğenlerim geldi bize tabi çok mutlu oldum adeti bebeği felan her şeyi unuttum bayramın birinci günü kahverengi akıntım oldu tamam adet oluyorum dedim ama iki gün sonra kesildi hiç bir ağrımda kalmadı dün test aldım ve sonunda çift çizgiyi gördüm eşimde bende inanılmaz sevindik ama şaşkınız da tabi:) umarım her şey yolunda gider ve sağlıkla alırız kucağımıza meleğimizi. yarın doktora gideceğim çok heyecanlıyım. Rabbim isteyen herkese en yakın zamanda tattırsın bu güzel duyguyu inş. ben hep buralarda olacağım zaaten siz benim en yakın dert ortaklarımsınız. :CüvCüv:

Kızlarrr SAT'ım 6 Kasım dı, biraz önce idrarda yapılan gebelik testlerinden yaptım veee ikinci çizgi çok silik çıktı :))) Galiba bende hamileyim, hemen gidip kan tahlili yaptırdım 6 da sonucunu alıcam.

Kızlarrr SAT'ım 6 Kasım dı, biraz önce idrarda yapılan gebelik testlerinden yaptım veee ikinci çizgi çok silik çıktı :))) Galiba bende hamileyim, hemen gidip kan tahlili yaptırdım 6 da sonucunu alıcam.

hadi canım inş. güzel haberlerle dönersin:CüvCüv:hihoyyyt kızlaaaarrrrr hamieleler çoğalıyo bakıyorumda kaydirigubbakcemile5 inş. hepimiz hamile kalırızda konu başlığımız değişir, yeni hamişlerin paylaşım alanı olurdiyedelikafadulden:dance::teytey::hooray::dance:

merhaba kızlar yeni hsg çektirdim anestezisiz çok ağrılı oldu mafoldumben sağ açık ama sol kapalı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım benim ikiside kapalı olsa bildiğim kadarı ile tüp bebek oluyor sadece, en azından seninkinin biri açık, dualarım seninle inşallah hemen önümüzdeki ay hamiş kalırsın canım benim.

canım benim bu süper bi haber ne güzel hamilleler çoğalıyo yuppi:) benim SAT 29 Ekimdi bende yarın doktora gitcem hadi bakalım hayırlısı ikimiz içinde Allah sağlıcakla kucağımızada almayı nasip eder inş.

çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir şeklilde kucağına almayı nasip etsinhihoyyytAllah bizede nasip etsin tez vakitte.doğal yollamı oldu aşılamamı, belirtilerin varmıydı

kızlaar ne güzel böyle bir günde iki hamile çıkardık maşallah maşallah :)

sıra bize geliyor yuppiiii :)

arkadaşlar aylinda ve pike tebrikler ama aylinda daha kan testi yaptırmadımı tam anlayamadım umarım herşey yolundadır ben bayramın son günü adet oldum 3, de olmadı anlayacağınız artık sizden güzel haberler bekliyoruz 1 aya kadar istanbulda olucam çikolata kistiyle ilgili doktora gidip doktora göre tedaviye devam edicem sanırım tüp bebek yöntemine geçicez lütfennn duaaaaa edelim birbirimize hiç iyi şeyler duymuyorum çikolata kisti varken çok oyalanmadan 6 ay kendi haline bırakıp sonra olmazsa tüp bebek yöntemine geçilmeli diyo doktorum proğramındakı aytuğ bey kist dahada büyümeden offff ne olur artık bizde hamile olalımve hemen zaman geçsin7. ayı gelsin bebek odası hazırlayalımmm ne tuhaf ben hiç karnımda bebek olacağının hayalini kuramıyorum hayal etmeye başlayınca hemen kendimi toparlayıp yok olmaz diyorum hamile olanlar bizi bırakmayın olurmu dua edin bebişlerinizede söleyin onlarda orda uslu durup hep sizinle kalıp dua etsinler

kızlar herkesin geçmiş bayramını kutluyorum bayadır giremedim evde değildik hamile arkadaşlar çok ama çok sevindim sulecik sen umut oldun ne güzel bir haber bu inşallah sağlıcakla kucağına alırsın..

sen moralini yüksek tut masumane78 bende hiç hamile olacağımı hayal edemiyodum ama bak hiç ummadığım bir zamanda Rabbim nasip etti ve inş. en yakın zamanda sizlere de nasip edecek ben sizler için her zaman dua edeceğim ama sizde çok dua edin özellikle meryem süresini bol bol okuyun kızlar Rabbim ol derse onun önünde hiç bişey duramaz ne çikolata kisti ne başka bişey.

amin canım inş. Rabbim sizlerede en yakın zamanda nasip eder dualarım sizinle. Bugün doktor randevum var keseye bakıcaz inş. her şey yolundadır.zemuszemus

iyiyim canım ne olsun işte hergün aynı şeyler çalış çalış çalışkafamçokkarıştı evde çalış işte çalış

günaydın arkadaşlar... sitede çok sorun vardı anca girebiliyorum... nasılsınız?
aylinda ve şulecik tebrik ederim allah tamamına erdirsin... çok güzel bir haber... darısı bizlerin başına...
ama anlamadığım aşılama değil de normal mi oldu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…