Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

tşk. ederim canım Allah razı olsun en yakın zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin inş. ben aşılamadan hemen sonraki ay doğal yolla hamile kaldım beta HCG değerim 1046 çıktı kaç haftalıktır acaba daha bu akşam gitcem doktora.

birde şulecik meryem suresinin hikmeti nedir? netten baktım 98 ayet diyo?

canım benim biliyosun sonuçta biz ne yaparsak yapalım Rabbim nasip etmediği sürece hiç bir şey gerçekleşmeyecektir ama sürekli dua halinde olursak isteklerimize daha çabuk kavuşuruz inş. Meryem süresinde Hz. Zekeriyadan bahsediyo onunda çocuğu olmamış ve çok yaşlanmış olduğu bir zamanda ve de karısı kısırken Allah onun duasını kabul ediyo ve bir çocuk bağışlıyo ayrıca Hz. Meryem tabi oda çok mucizevi bir şekilde hamile kalıyo yani Allahın kudretine gösteren iki güzel örnek ve inanarak bu süreyi okursak inş. faydasını göreceğimize inanıyorum ve bir çok kişiden de duydum hikmetini ama tabi her şey Allahın takdiri tevekkül gösterip ona sığınmak bize düşün biraz uzun oldu ama:)

aylindacım tekrar hayırlı olsun canım sen ne yaptın kaç çıktı beta hcg değerin? görüştünmü doktorunla.

çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir şeklilde kucağına almayı nasip etsinhihoyyytAllah bizede nasip etsin tez vakitte.doğal yollamı oldu aşılamamı, belirtilerin varmıydı

Çok sağol canım, darısı senin başına olsun inşallah.

Canım bana ağustosta pko teşhisi kondu ve klomen + yumurta çatlatma tedavisine başlandı. İlk ay yumurtalarım büyümedi, o ay tedavi tamamlanmadı. 2. ay 2 yumurtam büyüdü çatlatma iğnesi oldum, hamile kalamadım. Bu 3. ayımdı , bu ayda da sadece 1 yumurtam büyüdü o yüzden hiç umudum yoktu benim, hatta 1 hafta önce doktorumu aradım bu tedaviye devam etmek istemediğimi ve aşılamaya geçmek istediğimi söyledim. Aralık da rahim filmi çektirip ocak da da aşılama yaptırıcaktım ki meğer hamileymişim. Doktoruma bu ay ki tedaviye başlarken , geçen ay 2 yumurta ile hamile kalamadım bu ay tedaviyi bırakıp rahim filmimi çektirsek dedim , kadın itiraz etti acele etme daha bir aydır deniyoruz bu ikinci ayın dedi, bende zoraki tamam dedim, şimdi gidip kadına sımsıkı sarılasım var eğer film çektirseydim bu ay hamile olmıycaktım.

Hiçbir belirtim yoktu ve hala daha yok. Sadece bayramın son günü biraz hastaydım ,canım ekşili köfte çekti annemle kayınvalidem yaptılar bende 3 tabak içtim.Hatta araların acaba hamilemi canı ekşi çekiyo demişler ama ben hiç kendimden şüphelenmedim :))

Allah isteyen herkese en kısa zamanda bu mutluluğu yaşatsın inşallah. Hepiniz için dua edicem.

Canım benim inan ben kendimi kısır olduğuma öyle inandırmıştımki sadece tüp bebekle hamile kalırsam kalırım diye düşünüyordum. İlk önce idrar testi yaptım daha adetime 4 gün vardı, baktım tek çizgi kenara koyup ellerimi yıkadım sonra döndüm tam atıcam testi bir baktım ikinci çizgi varla yok arası uçuk pembe, hemen doktorumu aradım kan tahlili yaptır dedi onun sonucunuda dün akşam aldım 4 haftalık hamileyim. Allah çok büyük 2 yumurta ile hamile kalamadım bir yumurta ile kaldım. Bol bol dua et bende edicem senin için, inşallah en kısa zamanda güzel haberlerini alırız canım.

Canım sana ne diycektim yazmadan kaydettim. En yakın arkadaşımda çikolata kisti vardı ameliyatla aldırdı ve 3. ay hamile kaldı. Hiç birşey için bozma moralini Allah çok büyük canım benim.

Çok sağol canım benim. Benim klomen + çatlatma iğnesi tedavisinin 3. ayında tuttu canım.

Canım ben kan tahlili yaptırdım ya orda aralıkları yazıyor. Benimki 58,4 çıktı 3-4 haftalık gebeyim. Senin değerinde 6 haftalık gebe aralığını uyuyor canım.

aylindacım tekrar hayırlı olsun canım sen ne yaptın kaç çıktı beta hcg değerin? görüştünmü doktorunla.

Sağol canım ikimizinkide hayırlı olsun canım. Doktorumu aradım dün bana 15-20 aralık arası gel ancak o zaman kalp atışlarını görürüz dedi. Ne güzel sen bugün gidiyormuşsun. İyi haberlerini bekliyoruz canım.

Canım ben kan tahlili yaptırdım ya orda aralıkları yazıyor. Benimki 58,4 çıktı 3-4 haftalık gebeyim. Senin değerinde 6 haftalık gebe aralığını uyuyor canım.

ya benim değerim çok yüksek sanki korktum inş. bi sorun çıkmaz :) ikiz felanmı yoksa neyse akşama kadar sabredeyim.

ya benim değerim çok yüksek sanki korktum inş. bi sorun çıkmaz :) ikiz felanmı yoksa neyse akşama kadar sabredeyim.

Senin değerinin benden yüksek olması çok normal ben testi hastalığıma 4 gün kala yaptırdım. Bak seninki 5 haftalığa da uyuyor yazıyım sana aralıkları.

3 Hafta 5,5 - 71,2 ml
4 Hafta 9,5 - 750 ml
5 Hafta 217 -7138 ml
6 Hafta 158 -31795 ml

Baksana 5 haftadan itibaren değer çok çabuk yükseliyor.

bendeki kan testinde de aralıklar yazıyodu da internetten okuduklarımın hepsinin değerleri çok daha düşüktü ondan alışmışım ya her zaman bi aksilik çıkmasına korkuyo insan benim zaten son adet tarihim 29 ekimdi muhtemelen 5 haftalık olması lazım Rabbim sağlıcakla kucağımıza almayıda nasip etsin inş.

Slm arkdaşalar ben bu foruma yeni katıldım benim adetimin 13.günü tek yumurtam gelişmiş 20mm doktor çatlatma iğnesi vurmadı c.tesiye kadar diğerleride büyür belki diye bu durumda gebelik şansım çokmu düşük

Şansın var canım, yumurta çatlatma iğnesini her doktor vurmuyor zaten. eğer doktorun vurdurmadıysa vardır bir bildiği belki diğer yumurtalarda büyür de şansın daha yüksek olur diye düşünmüştür. Bak ben 3. ay klomen + yumurta çatlatma iğnesi ile hamile kaldım.

herkese meraba,ben de ekim ayinda asilama yaptiripta sonucu negatif olanlardanim,listede adim vardi hatta. ben bu ay ovulasyon testi kullandim adetimin 12. gunu basladim yapmaya , yaptigim gun pozitif cikti, zaten o gece iliskiye girmistik, ertesi gun tekrar yaptim yine pozitif cikti bu sefer cizgi daha belliydi.tekrar calisma yaptik.insallah bi daha asilama yaptirmaya gerek kalmadan hamile kalirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…