günaydın arkadaşlar... sitede çok sorun vardı anca girebiliyorum... nasılsınız?
aylinda ve şulecik tebrik ederim allah tamamına erdirsin... çok güzel bir haber... darısı bizlerin başına...
ama anlamadığım aşılama değil de normal mi oldu?
birde şulecik meryem suresinin hikmeti nedir? netten baktım 98 ayet diyo?
çok sevindim canım Rabbim sağlıklı bir şeklilde kucağına almayı nasip etsinhihoyyytAllah bizede nasip etsin tez vakitte.doğal yollamı oldu aşılamamı, belirtilerin varmıydı
arkadaşlar aylinda ve pike tebrikler ama aylinda daha kan testi yaptırmadımı tam anlayamadım umarım herşey yolundadır ben bayramın son günü adet oldum 3, de olmadı anlayacağınız artık sizden güzel haberler bekliyoruz 1 aya kadar istanbulda olucam çikolata kistiyle ilgili doktora gidip doktora göre tedaviye devam edicem sanırım tüp bebek yöntemine geçicez lütfennn duaaaaa edelim birbirimize hiç iyi şeyler duymuyorum çikolata kisti varken çok oyalanmadan 6 ay kendi haline bırakıp sonra olmazsa tüp bebek yöntemine geçilmeli diyo doktorum proğramındakı aytuğ bey kist dahada büyümeden offff ne olur artık bizde hamile olalımve hemen zaman geçsin7. ayı gelsin bebek odası hazırlayalımmm ne tuhaf ben hiç karnımda bebek olacağının hayalini kuramıyorum hayal etmeye başlayınca hemen kendimi toparlayıp yok olmaz diyorum hamile olanlar bizi bırakmayın olurmu dua edin bebişlerinizede söleyin onlarda orda uslu durup hep sizinle kalıp dua etsinler
arkadaşlar aylinda ve pike tebrikler ama aylinda daha kan testi yaptırmadımı tam anlayamadım umarım herşey yolundadır ben bayramın son günü adet oldum 3, de olmadı anlayacağınız artık sizden güzel haberler bekliyoruz 1 aya kadar istanbulda olucam çikolata kistiyle ilgili doktora gidip doktora göre tedaviye devam edicem sanırım tüp bebek yöntemine geçicez lütfennn duaaaaa edelim birbirimize hiç iyi şeyler duymuyorum çikolata kisti varken çok oyalanmadan 6 ay kendi haline bırakıp sonra olmazsa tüp bebek yöntemine geçilmeli diyo doktorum proğramındakı aytuğ bey kist dahada büyümeden offff ne olur artık bizde hamile olalımve hemen zaman geçsin7. ayı gelsin bebek odası hazırlayalımmm ne tuhaf ben hiç karnımda bebek olacağının hayalini kuramıyorum hayal etmeye başlayınca hemen kendimi toparlayıp yok olmaz diyorum hamile olanlar bizi bırakmayın olurmu dua edin bebişlerinizede söleyin onlarda orda uslu durup hep sizinle kalıp dua etsinler
günaydın arkadaşlar... sitede çok sorun vardı anca girebiliyorum... nasılsınız?
aylinda ve şulecik tebrik ederim allah tamamına erdirsin... çok güzel bir haber... darısı bizlerin başına...
ama anlamadığım aşılama değil de normal mi oldu?
tşk. ederim canım Allah razı olsun en yakın zamanda Rabbim sizlerede nasip etsin inş. ben aşılamadan hemen sonraki ay doğal yolla hamile kaldım beta HCG değerim 1046 çıktı kaç haftalıktır acaba daha bu akşam gitcem doktora.
aylindacım tekrar hayırlı olsun canım sen ne yaptın kaç çıktı beta hcg değerin? görüştünmü doktorunla.
Canım ben kan tahlili yaptırdım ya orda aralıkları yazıyor. Benimki 58,4 çıktı 3-4 haftalık gebeyim. Senin değerinde 6 haftalık gebe aralığını uyuyor canım.
ya benim değerim çok yüksek sanki korktum inş. bi sorun çıkmaz :) ikiz felanmı yoksa neyse akşama kadar sabredeyim.
Senin değerinin benden yüksek olması çok normal ben testi hastalığıma 4 gün kala yaptırdım. Bak seninki 5 haftalığa da uyuyor yazıyım sana aralıkları.
3 Hafta 5,5 - 71,2 ml
4 Hafta 9,5 - 750 ml
5 Hafta 217 -7138 ml
6 Hafta 158 -31795 ml
Baksana 5 haftadan itibaren değer çok çabuk yükseliyor.
ya benim değerim çok yüksek sanki korktum inş. bi sorun çıkmaz :) ikiz felanmı yoksa neyse akşama kadar sabredeyim.
Slm arkdaşalar ben bu foruma yeni katıldım benim adetimin 13.günü tek yumurtam gelişmiş 20mm doktor çatlatma iğnesi vurmadı c.tesiye kadar diğerleride büyür belki diye bu durumda gebelik şansım çokmu düşük
emine nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?