Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ikizdir belki :))) ne güzel :)), birde erken döllenme olmuşsa değer yüksek olur, 48 saatte katlanarak gidiyor ya...

kızlar beni hatırladınızmı ilk aşılamam olcak diyip duruyodum :) 21 kasımda oldu 5 aralıkta bhcg istedi dr um heyecanlıyım ama umudum yok sanki bilemiyorum. çok sancım oluyo ara ara. Adet sancısı gibi. Gaz sancısı gibi şiddewtli sancılarım oluyo sizce bu normalmi nolur cvp verin

merhabalar nergis 55 in listesinde hala ismim duruyor ve hala listeye girmeye aday durumundayım yani hala tek kişyim ama hayırlısı sanırım biz onu istiyoruz ama onun için uygun zaman değilki gelmiyor....
nergis umarım iyisindir ne aşamadasın ben sanırım 2 hafta sonra aşılama için tekrar gideceğim o da olmazsa sanırım yol tüp bebeğe doğru gidiyor ama bu kez daha umutluyum ya da daha tecrübeliyim desem daha doğru herkesin allah cc yar ve yardımcısı olsun

evet hatırladım mltmlkr aşılaman hyırlı olsun canım gaz sancısı hamilelik belirtisi olabilir tabi dikkat et kendine ve stres yapma canımcım belki bebişin seninledir.

forum sorunlu olduğu için herkes unuttu artık galiba nerdesiniz kızlar hadi toparlanın ama...

Şulecik sana bişey sorucam canım. Ben hamileliğimi adetime 4 gün kala öğrenmiştim ya 1 aralıkda. Dün açık kahve bir akıntı geldi hastalanacağım zamanlardaki gibi, doktorumu aradım kan testini bugün tekrarlamamı istedi, sabahtan yaptırdım hcg 58,4 den 282 ye çıkmış. Sorun yok bekleyelim dedi. Bugünde uçuk pembe çok az bir akıntım oldu, biraz tedirgin oldum ( Sende bahsetmiştin ya adet olucakmış gibi leke geldiğini inşallah benimkide öyledir çünkü aslında adet olmam gereken gün bugün.

benimde kahverengi akıntım olmuştu ama rengi tamamen kahverengiydi 2 gün devam etti bende hastalanıcam zannettim ama sanırım yerleşme kanaması denen şeyi yaşadım.Sende merak etme hem beta hcg düzeyinde yükselmiş sorun yoktur bence ama yinede dikkat et fazla yorma kendini.

aylindacım benimde kahverengi akıntım olmuştu ama rengi tamamen kahverengiydi 2 gün devam etti bende hastalanıcam zannettim ama sanırım yerleşme kanaması denen şeyi yaşadım.Sende merak etme hem beta hcg düzeyinde yükselmiş sorun yoktur bence ama yinede dikkat et fazla yorma kendini.

evet hatırladım mltmlkr aşılaman hyırlı olsun canım gaz sancısı hamilelik belirtisi olabilir tabi dikkat et kendine ve stres yapma canımcım belki bebişin seninledir.
Allah'îm inşallahhh ( ama over kist varkende gaz sancım aşırı oluyodu buda aynı gibi ya ( ama bu aşırı adet sancıları neyin nesi anlamıyorum ( kesin adet olcam

ben varım :)) bugün aşılamamın 14. günü bhcg yaptırcam 17,00 gibi (((
olur bana dua edin

şu an seni okadar iyi anlıyorumki.korku, heyecan, üzüntü herşey vardır sende şu an ama biraz sakin olmaya çalış herşey Allahın takdirine kalmış o isterse olur canım bol bol dua et.inş.güzel haberlerle dönersin dualarım seninle.

aynen kalbim ekrana yapışcak neredeyse. çok karmaşığım heyecan umutsuzluk umutluluk isteksizlik isteklilik sanırım kafayı yiyorum :) ama görün bakın negatif çıkacak gibi geliyo

aynen kalbim ekrana yapışcak neredeyse. çok karmaşığım heyecan umutsuzluk umutluluk isteksizlik isteklilik sanırım kafayı yiyorum :) ama görün bakın negatif çıkacak gibi geliyo

canım sonucunu alınca hemen bize de yaz.

akşama kadar da bol bol dua et bence, hem için ferahlar. hayırlısı neyse o olacak. neyse sonuç sevineceğiz. ok? negatif de olsa, diyeceksin ki vardır bir hayır.

böyle yapmazsak işler zorlaşıyor çünkü di mi? hep umutlu olacağız. her sonuca, buna da şükür diyeceğiz.

ama inşallah allahım nasip etmiştir de hamilesindir. inşallah.

mltmlkr, inşallah sevinçten uçuyorsundur. yazmamışsın ama sonucunu merak ettim çok. hadi bir hamileyi daha gebe forumlarına geçirelim :) hayırlısıyla inşallah..

merhaba kızlar 1 haftadır ağır hastaydım yazamadım ayyyy sizleride özlemişim hamileleri tebrik ederim darısı tüm isteyenlerin başına inşallah:Saruboceq:

gecen aya aşılama yaptırmıştım ama negatıf sonuc aaldım buayda 2gun gectı adetım
gercı ilaç kullanmadıgım ay gecıyor detım siiznd eaşıalamdn sonrakı ay adetınız nasıl oldu gectımı gunundemı geldı doktor ilaçalrın etkısı surer demişti gebelık şansı ne acaba

Canım işten cumartesi izin aldım 2 gün evde yattım. Pazar günü bariz kan geldi ama çok değil azdı , hafif bordomsuydu ama o kadar panik oldumki ağla ağla içim dışıma çıktı. Hamile kalmaya uğraş sonrasında da sadece 1 gün adam akıllı sevin ve bu kahverengi lekeler ve kanla uğraş dur. Doktorum bir jel verdi onu kullanıyorum, yapacak bişey yok bekliycez düşüyorda olabilir veya sağlıklı bir bebekde olabilir dedi. Dün tekrar test yaptırdım kan gelince. 1 aralıkda 58,4 , 4 aralıkda 282,4 ve 6 aralıkda da 439,34 çıktı değerim , tam ikiye katlamamış ama doktor önemli değil dedi, ya da bana moral vermek için öyle dedi bilmiyorum. Sen ne yaptın bebeğin göründümü ultrasonda canım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…