ikizdir belki :))) ne güzel :)), birde erken döllenme olmuşsa değer yüksek olur, 48 saatte katlanarak gidiyor ya...
kızlar beni hatırladınızmı ilk aşılamam olcak diyip duruyodum :) 21 kasımda oldu 5 aralıkta bhcg istedi dr um heyecanlıyım ama umudum yok sanki bilemiyorum. çok sancım oluyo ara ara. Adet sancısı gibi. Gaz sancısı gibi şiddewtli sancılarım oluyo sizce bu normalmi nolur cvp verin
Şulecik sana bişey sorucam canım. Ben hamileliğimi adetime 4 gün kala öğrenmiştim ya 1 aralıkda. Dün açık kahve bir akıntı geldi hastalanacağım zamanlardaki gibi, doktorumu aradım kan testini bugün tekrarlamamı istedi, sabahtan yaptırdım hcg 58,4 den 282 ye çıkmış. Sorun yok bekleyelim dedi. Bugünde uçuk pembe çok az bir akıntım oldu, biraz tedirgin oldum( Sende bahsetmiştin ya adet olucakmış gibi leke geldiğini inşallah benimkide öyledir çünkü aslında adet olmam gereken gün bugün.
ben varım :)) bugün aşılamamın 14. günü bhcg yaptırcam 17,00 gibigünaydın kızlar.nasılsınız, neden kimse yok artık:sinifsinif:
Allah'îm inşallahhhevet hatırladım mltmlkr aşılaman hyırlı olsun canım gaz sancısı hamilelik belirtisi olabilir tabi dikkat et kendine ve stres yapma canımcım belki bebişin seninledir.
ben varım :)) bugün aşılamamın 14. günü bhcg yaptırcam 17,00 gibi(((
olur bana dua edin
şu an seni okadar iyi anlıyorumki.korku, heyecan, üzüntü herşey vardır sende şu an ama biraz sakin olmaya çalış herşey Allahın takdirine kalmış o isterse olur canım bol bol dua et.inş.güzel haberlerle dönersin dualarım seninle.
aynen kalbim ekrana yapışcak neredeyse. çok karmaşığım heyecan umutsuzluk umutluluk isteksizlik isteklilik sanırım kafayı yiyorum :) ama görün bakın negatif çıkacak gibi geliyo
aylindacım benimde kahverengi akıntım olmuştu ama rengi tamamen kahverengiydi 2 gün devam etti bende hastalanıcam zannettim ama sanırım yerleşme kanaması denen şeyi yaşadım.Sende merak etme hem beta hcg düzeyinde yükselmiş sorun yoktur bence ama yinede dikkat et fazla yorma kendini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?