Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aylindacım sen içini ferah tut herşey Allahtan:Saruboceq: inş. bişey olmaz bebişine Rabbim korusun.

günaydın arkadaşlar herkese...
kaç gündür giremedim siteye sorun vardı... sonunda pes ettim... şimdi bir deneyeyim dedim girilio...
nasılsınız?

değerinin gittikçe yükselmesi çok güzel ama çok dikkat et Allah korusun düşük tehliken olabilir o yüzden bence mümkün olduğu kadar yatarak dinlen ama inş. bişeycik olmicak bebişin sana sıkı sıkı tutunmuştur. benim herhangi bir kanamam felan olmadığı halde doktor progestan verdi yinede sabah akşam bi tane içiyorum bide folik asit takviyesi alıyorum doktorum cuma günü gel kalp atışlarını duyalım dedi şimdilik bi sorun yok çok şükür. sende kalbini ferah tut canım.

eminecim sen nasılsın canım.

çok şükür iyiyim canım.sizlerin güzel haberleri geldikçe daha iyi oluyorum bu ay belki benim bebişimde kendiliğinden gelir, ayağınızı iyice sürüyün kaydirigubbakcemile5 sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.benim için dua et hamilelerin duası kabul olur.

marall sen nasılsın canım nerelerdesin.

eminecim iiyim cnm, siteye giremedim kaç gündür (, cuma günü gidiyorum bende genart'a bakalım tedaviye başlayacaklar herhalde... şu doğum kontrol haplarıda beni fena şişirdi canım çok acıyo (
sen nasılsın cnm bnm ?
kızlar hamile varmı?

Teşekkürler şulecik ve emineu. Umarım en kısa zamanda diğer arkadaşlarda hamiş kalır ve sorunsuz bir hamilelik geçirirler.

sulecik hamile öbürü kimdi yaaa bitane daha var hamilemiz.aklıma gelince yazarım.inş canım bizde hamileyim yazacağız buraya.sen neden doğum kontrol hapı kullandınki.

hadi bakalım inş. dualarım sizinle bende annem de çok dua ediyoruz tüm bebek bekleyenlere inş. bu ay meleğin kendiliğinden gelcek. benim güzel gidiyor Allaha şükür nerdeyse hamile olduğumun farkında değilim sadece arada baş dönmem oluyo bide iştahım baya azaldı.Rabbim isteyen hiç kimsenin kucağını boş bırakmasın.

aylinda hamile nasıl unuttup anlamadım.bugünlerde biraz moralim bozuk dayım vefat etti daha kafamı toparlayamadım.

sulecik ne güzel söylemişsin öyle bu melegin gelcek diye inş canım inş. Allah mı söyletti kız:Saruboceq: ağzından bal damlıyo opuyorumnanaktan

aylinda hamile nasıl unuttup anlamadım.bugünlerde biraz moralim bozuk dayım vefat etti daha kafamı toparlayamadım.

Allah rahmet eylesin canım. ölümlü dünya işte kendini yıpratıp üzdüğüne değmiyo bir varmışın bir yokmuşun oluyo o yüzden yaşadığımız günün kıymetini bilmek lazım.

Amin.işte öylede insan üzülmedende edemiyo,ama bir taraftanda hayat devam ediyo yapacak bişey yok.

canım bu arada kahverengi akıntıların hala devam ediomu jeli kullandıktan sonra biraz kesildimi.

Canım dün kullandım jeli o zamandan beri hiçbirşey gelmedi. Önceki günler kahverengi akıntı geliyordu 1 veya iki kere günde ama dün koyu bordo kan gelmişti hemen doktorumun verdiği jeli kullandım.

Canım başın sağolsun. Allah sevdiklerine uzun ömürler versin inşallah. Hamile olduğumu bende unutuyorum bazen, hiçbir belirtim yok :) üstüne birde adet olmuşum gibi akıntılarım var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…