Canım işten cumartesi izin aldım 2 gün evde yattım. Pazar günü bariz kan geldi ama çok değil azdı , hafif bordomsuydu ama o kadar panik oldumki ağla ağla içim dışıma çıktı. Hamile kalmaya uğraş sonrasında da sadece 1 gün adam akıllı sevin ve bu kahverengi lekeler ve kanla uğraş dur. Doktorum bir jel verdi onu kullanıyorum, yapacak bişey yok bekliycez düşüyorda olabilir veya sağlıklı bir bebekde olabilir dedi. Dün tekrar test yaptırdım kan gelince. 1 aralıkda 58,4 , 4 aralıkda 282,4 ve 6 aralıkda da 439,34 çıktı değerim , tam ikiye katlamamış ama doktor önemli değil dedi, ya da bana moral vermek için öyle dedi bilmiyorum. Sen ne yaptın bebeğin göründümü ultrasonda canım?
eminecim sen nasılsın canım.
marall sen nasılsın canım nerelerdesin.
çok şükür iyiyim canım.sizlerin güzel haberleri geldikçe daha iyi oluyorum bu ay belki benim bebişimde kendiliğinden gelir, ayağınızı iyice sürüyün kaydirigubbakcemile5 sen nasılsın hamilelik nasıl gidiyor.benim için dua et hamilelerin duası kabul olur.
Teşekkürler şulecik ve emineu. Umarım en kısa zamanda diğer arkadaşlarda hamiş kalır ve sorunsuz bir hamilelik geçirirler.
aylinda hamile nasıl unuttup anlamadım.bugünlerde biraz moralim bozuk dayım vefat etti daha kafamı toparlayamadım.
canım bu arada kahverengi akıntıların hala devam ediomu jeli kullandıktan sonra biraz kesildimi.
aylinda hamile nasıl unuttup anlamadım.bugünlerde biraz moralim bozuk dayım vefat etti daha kafamı toparlayamadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?