Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir haftadır hastaydım ateş, boğaz ağrısı, grip herşey mevcut annem bakıyor bana, şimdi biraz kendimi iyi hissettimde şu hayırsızlarla konuşuyum dedim ,bakıyorumda hiç beni merak eden sözler yazmamışsınız :dilcikar:

geçmiş olsun aleynacım Allah şifa versin canım dikkat et kendine.

mltmlkr ne yaptın canım test yaptınmı sonuç nedir?

ay canım yaa ben o kadar çok konularda yazıyom ki hepinizin hangi sayfalarda olduğunu hep unutuyom senin yazını anca gördüm. ctesi özel hastaneye bhcg ye gittik yapmadılar. bugün gidemedim işyeri yoğundu. yarın sabah hastaneye gitcem bhcg için adet döngümün 30.günü bugün hala adet yok bende :icecream: ama ya hamile değilsem :çok üzgünüm:

inş. hamilesindir henüz kırmızılar gelmediğine göre umut var yani sen bebeğin seninleymiş gibi düşün inş. öyle olur.

inşallah arkadaşlar yaa inşallah (((((((( çok korkuyorum ama eninde sonunda u testi yaptırcam care yokki zaten

ya lütfen aşılama yaptıran arkadaşlar beni beğeniyomusunuz niye cev vermiyosunuz bende bugün ilk aşılamamı yaptırdım
çok karamsarım rabbim tüm isteyenlere versin inş ama bana lütfen cev verin

Canım hayırlı olsun aşılaman, inşallah tutar.

evettt çok şükür Rabbime bayramda adet olcaktım ama olmadım dün test yaptım ve hamileyim bugünde inş. doktora gitcem. ama hala şaşkınım biliyosun bu ay hiç bi beklentim yoktu şaka gibi:)

Canım çok sevindim senin adına, ne güzel 2010 a hamiş olarak giriyorsun.Darısı başımıza.

merhaba kızlar yeni hsg çektirdim anestezisiz çok ağrılı oldu mafoldumben sağ açık ama sol kapalı mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Canım tek tüplede çok hamile kalan biliyorum ben, merak etme, en yakın zamanda olur inşallah.

Kızlarrr SAT'ım 6 Kasım dı, biraz önce idrarda yapılan gebelik testlerinden yaptım veee ikinci çizgi çok silik çıktı :))) Galiba bende hamileyim, hemen gidip kan tahlili yaptırdım 6 da sonucunu alıcam.

Ohhh... ne güzel hamileler çoğalıyor.Tebrik ederim aylinda zemuszemus

Canım çok üzüldüm.Bende 3.aşılamamı yaptırdım ve en zor kısım olan bekleme safhasındayım.Ama nedense hiç umudum yok.İnşallah sende tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın canım.

Yok canım neden düşük olsun.Bu şekildede hamile kalanlar var.

canım inşallah bu sefer doğal yoldan hamiş kalırsın.Bende geçen ay ovulasyon testini kullanmıştım.Gerçekten işe yarıyor.Ama bizde spermler yeterli olmadığından bir türlü hamiş kalamadım(

Canım inşallah hamilesindir.Bende 3.aşılamamı yeni oldum.Haberleşelim yine burdan

Canım inşallah tüpe gerek kalmadan hamile kalırsın.Bende 3.cüyü yaptırdım bakalım beklemedeyim.Olmazsa bende tüpe geçeceğim artık.

[Canım inşallah hamilesindir.Benim aşılamadan sonraki ay kendiliğnden denediğimizde çok erken gelmişti adetim.Seninki geç olduğuna göre belkide hamilesindir.

[Canım inşallah hamilesindir.Benim aşılamadan sonraki ay kendiliğnden denediğimizde çok erken gelmişti adetim.Seninki geç olduğuna göre belkide hamilesindir.

4u regl gunumdu gecen aya göre yanı.
bakalım canım ya aşılamdan öncekı ayalrda da bmle adetım gecıyordu oyuzdne umıtlenemıyoprum

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

emineu........................DOĞAL YOLDAN.......................................................15kasım

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................23 aralık

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN.........................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

pike.............................DOĞAL YOLDAN..............................................................???

NILGULECRIN............2.aşılama..........................????..........................................????

esengülüm...................2.aşılama............................???......................................????

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN.............................................................?????

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr......................1.aşılama..................................????...................................????

nergis55 cim hoşgeldin bayadır görmüyoduk seni 3. aşılaman hayırlı olsun bu ay inş. hamiş kalırsın.

Nergis55 inşallah bu ay aşılaman tutmuştur, senin şimdi hiç umudun yok ya, inan bu ay benimde en ufak bir umudum yoktu ve geçen ay 2 olgun yumurta ile hamile kalamamıştım. Bu ay sadece 1 tane normalden ufak bir yumurtam olmuştu, ondan dolayı çok umutsuzdum ama hamile kaldım. ınşallah seninde bu ay hamiş haberinle seviniriz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…