nergis nasılsın canım adet oldum bugün ben ikinci aşılamayı düşünmüyodum ama yapcam galiba 2 ciyi nedersin
bugull merhaba
hayırlısı olur inşallah dualarımız seninle
canım bende seni çok seviyorumopuyorumnanaktanburdayız kız ben gitmem biryere sizler benim dert ortaklarımsınız beni sizlerden başka kimse anlamıyo zaten anlamalarınıda beklemiyorum bunu ancak yaşayan bilirmafoldumbeniyiki varsınız canlarım.
bende iyiyim çok şükür adetim bitti gibi adaçayı yağına ve süt maydonoz buharına başladım akşam ayıptır söylemesi popom yandı:roflol:Allah sonumuzu hayır etsin kafayı yedik bebek yüzünden eşim kızıyo bana her gördüğünü yapıyosun diye napıııyymmmm gııııııı.Rabbim bu bitkileri şifa için yaratmış faydalanalım dimiyerimseniben
kızlar bende adet oldum martta tüp bebek düşünüyodum acaba 1 kere daha aşıalama denesemmi kararsızım
negis merhaba canım
senin listende 13 aralık gözüküyorya ben hala adet olmadım ama test yaptırmayada korkuyorum ama ne adet olucam belirtisi va nede hamileyim belirtisi var ben anlamadım bu işten birşey birde geçen ay kis olmasından dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştım acaba ondan dolyaımı gecikti bir anlama veremiyorum kafam karma karışık
arkadaşlar benim için dua edermisiniz buna şuanda gerçekten çok ihtiyacım var..
nergis ne oldu canım iyimisin sen herkeze cevap yazardın ne olduki
nergis nasılsın canım adet oldum bugün ben ikinci aşılamayı düşünmüyodum ama yapcam galiba 2 ciyi nedersin
istanbulda aşılama olupta memnun kalanlar yazsa keşke istanbulda en iyi hastanelerden birinde yaptırdım ama kısmet olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?