Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
negis merhaba canım
senin listende 13 aralık gözüküyorya ben hala adet olmadım ama test yaptırmayada korkuyorum ama ne adet olucam belirtisi va nede hamileyim belirtisi var ben anlamadım bu işten birşey birde geçen ay kis olmasından dolayı doğum kontrol hapı kullanmıştım acaba ondan dolyaımı gecikti bir anlama veremiyorum kafam karma karışık
arkadaşlar benim için dua edermisiniz buna şuanda gerçekten çok ihtiyacım var..

Evet kızlar iyiki burdayız.Bende sizleri çok seviyorum.Hamile kalsakta kalamasakta burdan hiç ayrılmayalım.

Emine ay ne alemsin, akşam akşam güldürdün beni.İnşallah iyi gelir.Hadi bakalım hayırlısı.

kızlar bende adet oldum martta tüp bebek düşünüyodum acaba 1 kere daha aşıalama denesemmi kararsızım

CAnım bir kere daha yaptır bence sonrasında pişman olmakta var işin sonunda.Bende çok düşündüm3.cüyü yaptırsam mı diye.Ama iyiki de yaptırmışım.En azından tutmasa bile her aşamayı denemiş oldum ve içim rahat olacak.

Ay canım inşallah hamilesindir ya.Evde test yapsan çıkar aslında, 3 gün geçmiş.Ben seinin yerinde olsam çoktan yapmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…