Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nergis nasıl çeşitleri var canı m sen bilgilisin baya canım yazarsan sevinirim

canım bunları internette buldum

Fallopian tüp sperm perfüzyon (FSP)
Sperm İntra-fallopian inseminasyon (SIFI)
Direkt İntra-peritoneal inseminasyon (DIPI)
İntra-foliküler inseminasyon

Googelda yukarıdaki isimlerden birini yazarsan bilgi elde edebilirsin canım.İstanbulda olduğun için çok şanslısın istanbulda yapan yerler ve varmış.

anlamıyorum ya ne uyuz bir olay bu 3 düşüktür ozaman anlamıyorum yani of rabbim bu şekilde hamile olan yokmu yani

Canım hemen moralini bozma.Bu şekilde hamile kalan var tabiki.Üstelik Sperm örneği baklırken sadece bir damlasına bakılarak sonuç veriliyor.Yani tüm sperm örneği tek tek incelenmiyor.Belki diğer kısımlarda daha sağlıklı spermler vardır.

ama nergis neler yazmışlar ya bende sorun bende yumurta tembelligim var diyodum 4 kutu menegon kullandım tek yumurta gelişti oda 17mm ben yumurtlama günlerimde bile büyümüyomuş yani insan nelerle karşılaşıyo yok şimdi başka yere gitcem kesinlikle

ya şimdi nette neler okudum iyce gerildim 3 olupta tüple bile zormuş delircem ya bu doktorlarmı manyak benmi sorunlu

Canım benim doktorum tüp bebek doktoru.Eğer çok önemli bir problem olsaydı direk tüp yapalım derdi.Demek ki çok önemli değil. Birde internetten bakarken teratospermia diye bakarsan daha net bir bilgi bulabilirsin.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN........................................................13aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................22 aralık

23SM..........................3.aşılama.................serophen,gonal f.............................24 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................10 ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............DOĞAL YOLDAN................................................................????

emineu.....................?????.........................................?????.................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

pike naber canım?

ay canım iyiyim, ben bakıp çıkıyorum, yazdığınızı sonradan görüyorum :) kusura bakmayın :)

ben gün sayıyorum şimdi, yumurtlama zamanımı geçirdim, 26 aralık'a kadar nasıl dayancağımı düşünüyorum...

sabır sabır..

hadi kızlar hoşçakalın
:sm_cool:

Bizimkide %2 .Bizim doktorda önemli değil diyor ama bence önemli.Çünü %2 demek tüm spermlerin yanlızca %2si sağlıklı demek.

nergiscim slm, bnm eşiminde morfoloji %2, sperm sayısı sürekli değişmekle beraber ii sayılır hatta 9 milyondan 70 milyona bile çıkıyor, ben bu şekilde 2 kez normal yolla hamile kaldım, ikiside sonlandı ve birisi mol gebelikti, dr mol ü morfoloji bozukluğuna bağladı, kimi doktor siz normal deneyin olur bu bir problem değil diyor kimi tüp bebek pgt ile diyor...

anlamıyorum ya ne uyuz bir olay bu 3 düşüktür ozaman anlamıyorum yani of rabbim bu şekilde hamile olan yokmu yani

cnm bnm sayıda önemli ben kaldım %2 ile bu şekilde iki kez ama ikiside problemli gebelikti, sonuçta sağlıksız spermle dölleniyor ve olumsuz sonuçlanıyor... bir arkadaşada dr gebeliklerinin çoğunun sakat bebek olacağını söylemiş buradan kimdi hatırlamıyorum, onunda %2 idi morf. ama dediğim gibi sayıda önemli sayı düşükse sanş düşüyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…