Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
amin cnm inşallah, sen ne durumdasın?

ya ben bu ay aslında 2.aşılamayı deneyecektim işlerimiz yoğun yıl sonu olduğundan dolayı bu ayda beklemek zorunda kaldım bu arada beklerken doğal yöntemler deniyorum bakalım belki olurda aşılamaya gerek kalmaz bu ayda olmazsa zaten ocakta 2.aşılama yolu görünüyor.

evet cnm öyle allahın takdiri her şey,
rabbim gönlümüzde olanı hakkımızda hayırlı eyle hakkımızda hayırlı olanıda gönlümüze razı eyle ya rabbim,
böle sebebsiz olan arkadaşlarım var cnm ama aşılama hem boşa masraf hemde seni yıpratıyo... bence normal yolla dene olmadı tüpe geçin derim cnm ya...

işte umut dünyası belki aşılamada tutar diyorum bakalım artık.bu ay zaten doğal yoldan deniyoruz Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın halimizi en iyi o bilir.

ayrıca ben bir kere tüp yaptırdım olmadımafoldumben

Ya demek hiç bir sorun yokken tutmuyor öylemi. Mesela ben pko hastasıydım. Bak aynı senin durumunda olan bir tanıdığım vardı yeni oğlu oldu. 3. tüp bebeği tuttu yanılmıyorsam. Çok garip ya Allahın takdiri tutmadımı tutmuyo. Hiç hamile kalmadın dimi canım? Çünkü bir kere tuttumu vücud hamileliği tanıyormuş arkası gelir diyorlar.

öyle canım öyle Rabbim istemedikçe olmuyo istersek kenmizi parçalayalım Allah ol demekdikçe vakti gelmediği sürece olmuyo.bir kere hamile kaldım hemde korunmayı bıraktığım ilk ayda olmuştu ama maalesef düştü bu düşükten sonra 6 ay kadar korundum tekrar korunmayı bıraktığımda olmadı 3 yıl olacak nerdeyse

Ay canım ya demek bir kerede tuttu. Bak normal yolla hamile kalabilen insanlarda tüp bebek zor tutuyormuş hiç duydunmu. Demek ki sen normal yolla kalabildiğin için tutmadı. Aşılama yaptırdınmı hiç?

Ay canım ya demek bir kerede tuttu. Bak normal yolla hamile kalabilen insanlarda tüp bebek zor tutuyormuş hiç duydunmu. Demek ki sen normal yolla kalabildiğin için tutmadı. Aşılama yaptırdınmı hiç?

yok valla ben böyle bişey hiç duymamıştım ilk defa duydum ilginç.he bacım heee bir kerede aşılama yaptırdım oda olmadı. bak beni deştikçe çok şeyler çıkar:roflol:iyice arsız oldum artık kendimle dalga geçer hale geldim.

Ya bende ne kadar doğru yanlış bilmiyorum ama bana da bir bebek için uzun süre tedavi gören bir arkadaşım söylemişti. O zaman seninki psikolojik olabilir o yüzden hamile kalamıyor olabilirsin. Ben mesela hiç ummadığım ay hamile kaldım. Ekim ayında 2 olgun yumurta ile hamile kalamadım ve kasım da sadece normalden ufak tek yumurtam vardı o yüzden hiç umutlanmadım gel görki hamile kaldım. Sende hiç umutlanma bir de öyle dene bakalım.

ah bi kafamdan atabilsem unutmak istiyorum unutamıyorum nereye baksam hamile ya da kucağında çocuk olan birisi var nasıl unutucam varsa formülü yazın arkadaşlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…