Ay canım ya demek bir kerede tuttu. Bak normal yolla hamile kalabilen insanlarda tüp bebek zor tutuyormuş hiç duydunmu. Demek ki sen normal yolla kalabildiğin için tutmadı. Aşılama yaptırdınmı hiç?
yaaa niye ki :gitme: nerden duydun böle bişeyi? doğruluk payı varmı acaba?
nergiscim slm, bnm eşiminde morfoloji %2, sperm sayısı sürekli değişmekle beraber ii sayılır hatta 9 milyondan 70 milyona bile çıkıyor, ben bu şekilde 2 kez normal yolla hamile kaldım, ikiside sonlandı ve birisi mol gebelikti, dr mol ü morfoloji bozukluğuna bağladı, kimi doktor siz normal deneyin olur bu bir problem değil diyor kimi tüp bebek pgt ile diyor...
cnm bnm sayıda önemli ben kaldım %2 ile bu şekilde iki kez ama ikiside problemli gebelikti, sonuçta sağlıksız spermle dölleniyor ve olumsuz sonuçlanıyor... bir arkadaşada dr gebeliklerinin çoğunun sakat bebek olacağını söylemiş buradan kimdi hatırlamıyorum, onunda %2 idi morf. ama dediğim gibi sayıda önemli sayı düşükse sanş düşüyor...
eminecim bende iyiyim, tedavi devam ediyor, haftaya toplanıcak yumoşlar bakalım allah hayırlısını versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?