Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aslında bişeyle meşgul almam iyi geldi en azından bu ay bebeği unuttum gelecek ayda başka bir kursamı yazılsamCADIARZU

yaaa niye ki :gitme: nerden duydun böle bişeyi? doğruluk payı varmı acaba?

Canım bebek için çok uğraşan bir arkadaşım var hala da uğraşıyor. O söylemişti ama ben doğruluğuna pek inanmadım açıkcası , ona da bir arkadaşı söylemiş hurafe olabilir. Çünkü çok yakın bir kız arkadaşım da hamile kalmıştı tedavi sırasında düşük yaptı ve bir daha hamile kalamadı, 3 aşılama yaptırdı tutmadı, ilk tüp bebek denemesinde hamile kaldı öyle olsa o da hamile kalamazdı.

Canım demekki hamile kalsak bile düşük veya sakat olabilir.Allahım sen sağlıklı bebekler ver ya rabbim.Hamile kalınca bile dertler bitmiyor.
eminecim bende iyiyim, tedavi devam ediyor, haftaya toplanıcak yumoşlar bakalım allah hayırlısını versin...

Canım tedavin hayırlı olsun.İnşallah 2010da bebişin seninle olacak.

Nergiscim saol cnm, amin cnm bnm inşallah...
nergiscim bu konuyu inan bende anlamadım, sayıylada alakası var sanırım, eğer sayıda düşükse risk artıyor galiba... atıyorum 2 milyon sperme %2 morfoloji, yani sadece yüzde ikisi normal sperm, buda şans herhalde tabi birde hareketlilik var...
aslında bnm hacettepede gittiğim prof. bize bir kez daha normal yolla deneyin olmadı pgt ile tüp bebek demişti... ama ben riske atamadım kendimi tabi allah bilir hayırlısını verir inşallah.

kızlar nerdesiniz yaaaaa :umursamaz: girip bakıyorum kimse olmayınca tekrar çıkıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…