Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam emine nasılsın canım aleynanın neyi var

çok şükür iyiyim canımsen nasılsın. aleynanın neyi var anlamadım sonradan gördüm yazdıklarını cevap yazdım ama görmeden çıktı merak ettim bende nasılda ihtiyacı varmış bana vicdan azabı duydum şimdi:sinifsinif:aleynaaaaaaaa nerdesin gelde konuşalım

ben kurstan sonra doktora gittim filmimi yeni gösterdim bana sol tüpün kapalı aşılamada tutma şansın biraz daha düştü dedi tüp bebeğe geç istersen dedimafoldumben

çıkmadım burdayım.dur hemen panik yapma önce biraz sakin ol biz çok gördük tek tüp ile hamile kalanları hele dur bi konuşalım bir çözüm bulmaya çalışalım

hayır canım tüp bebeğe geçme hemen zaten bu doktorlarada sinir oluyorum maddi anlamda bizi sömürmek için yapıyolar çoğunu başka bir doktora daha göstersen inan doktordan doktora çok fark var

kız sen benim küçük kızkardeşimsin ağlama bak benide üzüyorsun yazık gözyaşlarına:teselli:

canım benim bazen işim çok oluyo açık olduğum halde bakamıyorum ama ilk fırsatta bakıp cevap yazıyorum küsme bana

aleyna tatlım üzülme tek tüplede aşılamada şans var başka doktora daha git oda olmaz derse napalım umut her zaman var canım üzülme

akşam eşimle konuşucaz artık karar vericez bizim burda ortalama tüp bebek fiyatları 4 ile 4,5 arası bir kaç ay aşılama yapıp o parayı harcıyacağımıza tüp bebek yapın dedi

sana moral olsun diye anlatıyorum.bizim bir akraba var benle yaşıt hemen hemen aynı zamanlarda evlendik oda uğraşıyor bebek için gitmediği doktor kalmadı 3 kere rahim filmi çekildi iki tüpüde kapalı çıktı doktor hiçbir şekilde olmaz ameliyat demiş oda napsın garibim ameliyat olmaya karar verdi ameliyat olmayı beklerken hamile kaldığını öğrendi şu an hamile Rabbim çok büyük o istediği sürece her ne durumda olursan ol olur.

öyle ama elimde değil üzülmemek sanki benim hiç bebeğim olmayacakmış gibime geliyor:çok üzgünüm:

bak ben tefriciye okumaya başlıcam istersen beraber başlayalım ne dersin.ben dualrın gücüne çok inanıyorum.

öyle ama elimde değil üzülmemek sanki benim hiç bebeğim olmayacakmış gibime geliyor:çok üzgünüm:

Allahın izniyle inş. olacak canım küçüğüm benim hemen ümitsizliğe kapılma unutma Allahtan ümit kesilmez.bence şimdi hiçbişey yaptırma biraz dinlen iyice düşün toparlan.bak ben maydonoz ve süt buharı yapıyorum ardındanda adaçayı yağı ve vick i bir pamuğa sürüp gece yatarken alttan yerleştiriyorum faydası tüpleri açıyormuş.

tabiki bende inanıyorum sağol canım siz olmasanız ,bişi sorucam her ay bi sağdan bi soldanmı yumurta düşüyor yoksa belli olmuyormu

benim kocam yaptırmaz öyle şeyleri mikrop kaparsın der

inan tam olarak bende bilmiyorum canım ama sanki öyle bişeyler duymuştum bir ay sağdan bir ay soldan bence o kesin bişey değil bana kalırsa belli olmuyo sen yinede bi araştır

tamam canım sağol senide işinden alıkoydum kusura bakma çok iyisin

yok güzelim beni işimden alıkoymadın ben işimide yapıyorum sen merak etme sen yeterki moralini yüksek tut olacak inş. hemde çok yakın zamanda buraya yazacaksın emineeeeeeeeeee ben hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmm diye.ve ben bu yazıyı görmeden seni bırakmıcam tabi gördükten sonrada bırakmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…