Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
çok iyisin canım benim ,Allah senden razı olsun, inşallah burdaki herkesin ALLAH gönlüne göre verir

sağol kara gözlüm o senin iyiliğinopuyorumnanaktan ben insanlara yardım etmeyi oldum olası severim her konuda sokakta zorla yürüyen yaşlı bir insan görsem nedense hemen içim sızlar yardım etmek isterim benim yapım bu değişemem senide biraz rahatlatabildiysem ne mutlu bana.Allah hepimizden razı olsun Rabbim en kısa zamanda bizede bu mutluluğu yaşatacak buna çok inanıyorum.

streste çok büyük etken bebek düşüncesini ne yapıp edip kafamızdan atmalıyız.

ben bişeyi sahiplenmeyi o kadar severimki ona bakmayı sevmeyi ilgilenmeyi bebek hasretinden eşimle aşırı ilgileniyorum onuda ilgimle çok sıkıyorum ama ne yapıyım elimde değilmafoldumben

gebelik bölümüne gir.orada şöyle bir başlık var "Bu fikri kafamdan çıkardığım ay hamile kaldım" diyenler..iyi de nasıll. bende oraya takılıyorum bugün gördüm okuyunca stresin gebelige engel olduğunu anlarsın.

kız eşlerimizde bizim koca bebeklerimiz değilmi ne demek ilgiden sıkılmak her erkek ilgiyi sever.meleğiniz gelince arar bu günleri ararrrrr pabucu dama atılır.kız varya sen yakın zamanda hamile kalacaksın bana öyle geliye balık burcuyum ben hislerim kuvvetli ama biraz kendini toparlaman lazım.

inşallah canım ama ben aşırı ilgileniyorum öyle herkes gibi değil bebek gibi oda yeri geliyor sıkılıyor bu sefer dövücem:mymeka:

sen ayşe armanın yazısını okuma diğerlerini oku gerçekten işine yarar bence yinede sen bilirsin

canım kapatmalıyım yemek yanacak beni dinlediğin için teşekkür ederim sana kolay gelsinopuyorumnanaktan

kızlar herkeze ii akşamlar kolay gelsın. aleynacım yazını okudum üzülme canım eminenin dediği gibi kafandan at bu düşünceleri , atki rahatla rahatlarsan olur bu işler. mesela ben adet günüm yaklaşıyo allahım inş olmam diorum.olmuyorum ertesi gune kalıyo bu seferde adetım 2 hgunde bitiyo bu daha kötü beynimizler bütün vücüt dengemizi bozuyoruz. kendine uğraş bişey bul. öpüyorum sizleri.

nergis sende belirti varmı tatlım inşallah hayıırlısıyla rabbim kalbine göre veriri

Canım benimde moralim çok bozuk.3.aşılamamda olmadı gibi.Hiç bir belirtim yok.Bu son aşılamamdı.Bundan sonra tüp yaptıracağım artık.

zaten doktorum bana bıraktı aşılamaya 1 milyar gitti hem maddi hem manevi yıkıldık zaten doktor kesin çözüm istiyorsanız tüp bebek yapın dedi
Canım tüpte rapor çıkarmak için 2 kez aşılama şart diye biliyorum.İyicene araştırın eğer böyle birşey varsa 2.ciyi yaptır derim.

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nazenin28.................DOĞAL YOLDAN........................................................13aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................22 aralık

23SM..........................3.aşılama.................serophen,gonal f.............................24 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................10 ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............DOĞAL YOLDAN................................................................????

emineu.....................?????.........................................?????.................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…