Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
günaydın, akşam eşimle konuştum ,bizim 5 milyar paramız yok anca babamdan isteyebiliriz dedi, bir sene önce babasıyla bu konu hakkında konuşmuştuk aşılama, tüp bebek yaptırıcaz diye ama o tüp bebekte üçüz oluyor siz nasıl bakacaksınız, gelin daha küçük hem çok pahalı demişti bizi 1 sene bekletmişti, şimdi babasına konuyu tekrar açacak hadi yine olmaz ben para veremem biraz daha bekleyin derse ben çok sinirlenirim ne olucakmafoldumben

sen ne zamandır uğraşıyosun bebek için.ya bana kalırsa sen aşılamaya devam et 3 aşılama sonrası rapor çıkartabiliyosun tüp bebekte fiyat düşüyo bide bunları araştırsanız canım.

bekeleme süremiz aynıymış canım. bence 2 kere daha aşılama yaptır ben burda yaptırdım 200 tl param gitti sizin orda niye öyle pahalıymış ya anlamadım.antebe gelin kız burda yaptırın

aşılamada tutmayacağından eminim o parayı harcayacağımıza tüp bebek yaptırırız diye düşünüyoruz

benimki sadece bir öneriydi yinede sen bilirisin canım.ne olrsa olsun stres yapma sinirlenme zararı sana kimseye bişey olmaz.ben tüp bebek yaptırırken çok gergindim ve oradaki koordinatör bayan bana dediki genellikle zenginlerin yaptırdığı tüp bebek tutuyo parası kısıtlı olanların zar zor yaptıranlarınki tutmuyo.neden dedim çünkü zenginler benim param çok olmazsa bidaha yaptırırım diye stres yapmıyolar, ama ya binbir zorlukla yaptıranlar onlarda şöyle düşünüyo benim başka param yok bu parayı zorla biriktirdim olmazsa ne yaparım param boşa gidecek diye düşünüyolar dedi.ve hakikattende öyle oldu ve benimki tutmadı gerçi kısmet değilmiş demekki ama oda büyük etken.sen bunu yapma canım olmazsa canın sağolsun para tekrar kazanılır ama sağlık çok değerli.

iki ay felan bekleriz sonra babasına söyler inşallah para verir Allah kalbine merhamet versinbenneyaptımki

iki ay felan bekleriz sonra babasına söyler inşallah para verir Allah kalbine merhamet versinbenneyaptımki

inş. canım inasafa gelir insan vermezmi ya evladı yanıbaşında acı çeksin babada orda rahat rahat otursun bu mantık işi değil bence verir sonuçta obir baba.benim kayınpederim bizim için istesek canını verir.

artık bilemiyorum eşimle ikiz kararı aldık, Allah nasip ederse içime ikiz çocuk doğuyor ayyyy nasıl bakacaksam neyse Allah versinde kaç tane verirse versin sağlıklı olsunlarda, kayınbabama gelince kayınvalidem üvey olunca karısının ağzına bakıyor annesi hiç ilgilenmez eğer öz annesi olsaydı belki şimdiye bebeğimiz olurdu çoktan mafoldumben

hadi inş. kız üçtane olsunda iyice gitsin bebek hasretin.aynen canım doğru söylüyorsun öz anne olsaydı çok ilgilenirdi sizinle CADIARZUolsun canım sen düşünme bunları eminim kayınbaban verecektir parayı iki ay iyice dinlen kafanı topla.kııııız olmazsa beni evlat edinirisin ana kız gül gibi yaşarız :roflol::roflol::roflol:

aleyna napıyon gıııııı altta duruyon öööööyle ne düşünüyosun bana da söyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…