Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
nergis55 canım daha adet olmana 3 gün var. kendini öyle kötü düşüncelere kaptırma Allahın izniye inşaalh olucak canım.kiminde belirti olmuyomuş.

merhaba kızlar gecenin biryarısında tarih programına takılıdm onlara mail yazarken sizlerede kötü haberi vereyim istedim 6 gün gecikti ama yine adet oldum amaaaan çokda önemli değil önceden buyana hep çoğul gebeliğim olmasını isterdim sanırım tüp bebeğe gideceğiz ve benim çoğul gebeliğim olacakmış gibi hissediyorum o yüzden çok rahatım pazartesi doktora gideceğim ve 2.aşılama için tedaviye başlayacağız olmazsada şubatta ver elini ankara tüp bebeğe hayırlısı inşallah artık çokda umurumda değil her şey olacağına varır o yüzden artık kendi kendime rahatlama terapisi yapmaya başladım herkese iyi geceler iyi haberlerinizi bekliyorum

bugul cevap yazamadım sana o sırada çıkmıştım ben 3 yıllkı evliyim ve yaklaşık 1.5 yıldır deniyoruz 1 kez aşılama oldum ama olmadı ve bu ay 2.yi deneyeceğiz hayırlısı inşallah benim de aleyna gibi hsg de sol tüpte tıkanıklık var ancak doktorum bunun çok önemli olmadığını söyledi aleynacım sende üzülme stresini yen ve emin ol hepimizi mutlu sona ulaşacağız allahın izniyle

nergis55 canım daha adet olmana 3 gün var. kendini öyle kötü düşüncelere kaptırma Allahın izniye inşaalh olucak canım.kiminde belirti olmuyomuş.

Yok canım yok eminim inan.Çünkü diğer aşılamalarımdaki gibi hiç bir belirti yok.Kendimi tüp bebeğe hazırlamış durumdayım. Adet günümü bekliyorum.

Canım inşallah 2.aşılamanda olur.Bende tüp yaptıracağım . Hakkımızda hayırlısı

merhaba arkadaşlar Allahım herkese iyilik sağlık ve şifa versin.ben tüp bebek tedavisine başladım bugün 6.günüm uzun protokol olacakmış nete fazla girmiyorum artık psikolog girmememi önerdi aklımdan bebek meselesini çıkarmam için.Allahım hayırlısıyla herkesin gönlüne göre versin....

Tamam canım dualarımız seninle inşallah tutacak bebişin.

nazenin biz seninle aynı gidiyormuşuz :) ben de 3 yıllık evliim ve ben de 1,5 senedir deniyorum. ve ben de 1 kere aşılama yaptırdım :) bu ay ikincisini deneyeceğiz bakalım, regl olmayı bekliyorum.

hadi kızlar bence hepimizin rahatlamaya ihtiyacı var. kendimizi motive edebilsek biraz iyi olcak.

mesela ben bu ay hamile kalacağım, şimdiden söyleyeyim.
zemuszemus

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Ah_kalBİM................2aşılma.......................klomen..................................... 27 ekim

sema937....................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim

murceylan44................2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.

bumuyani..................DOĞAL YOLDAN.............................................................8 aralık

nergis55......................3.aşılama............... gonalf,merional................................22 aralık

23SM..........................3.aşılama.................serophen,gonal f.............................24 aralık

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralık

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN............................................................10 ocak

aleyna222..................DOĞAL YOLDAN............................................................21ocak

lahor.............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...............????

angeladana...................1.aşılama......................??????......................................????

konuraa........................1.aşılama.......................?????.....................................aşılama iptal kendiliğinden olur inş.

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

mirage1983..................Klomen................................??????..................................????

Hatice27.....................DOĞAL YOLDAN................................................................???

melek0584...............1.aşılama..................................?????...................................???

mltmlkr....................DOĞAL YOLDAN...........................????.................................????

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...............................????

pulsargulsen.............1.tüp Bebek................................................................????

emineu.....................?????.........................................?????.................................????

bugulll....................2.aşılama............................??????...................................?????

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

canlarım bugün pazartesi işlerim çok yoğun bi türlü gelemedim, arada açıyorum işim oluyo tekrar çıkıyorum.nasılsınız güzeller keyifler iyidir umarım.aleynacım sen napıyon canım varmı değişiklik beklemeye devammı.

canım bu sabah adet oldum ama azıcık oldu ve gitti bidaha gelmedi bende şaşırdım kafamçokkarıştı

canım bu sabah adet oldum ama azıcık oldu ve gitti bidaha gelmedi bende şaşırdım kafamçokkarıştı

kıııııııııııııııııııızzzz hamile olmayasın olur mu olur ha:dance:inanırmısın içim bi tuhaf oldu kız inş. hamilesindir inş.başka belirtin falan varmı.

yok ya zannetmiyorum hatta imkansız biz yumurtlama tarihimde olmadık ve ben hastalandım bir sürü antibiyotik iğne yedim imkansız hiç ümidim yok sende heveslenmekafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…