Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleynaaaaaaaa gel buraya konuşalım ay nasıl heycanlandım hihoyyytdelikafaduldenbir anda bak saat 6 da mesaim bitiyo hemen gel.

yok ya zannetmiyorum hatta imkansız biz yumurtlama tarihimde olmadık ve ben hastalandım bir sürü antibiyotik iğne yedim imkansız hiç ümidim yok sende heveslenmekafamçokkarıştı

hamile kalanların hepsi yumurtlama tarihinde mi beraber oluyo sanki Allah büyük bence adet olmadığın her dönemde olabilir.ben çok duydum bu hikayeleri Allahım sen yardım et yarabbim inş.aleyna hamiledir:Saruboceq:ne aşılama ne tüp bebek hiçbirine gerek kalmaz.bak bu ay ümidinde yokmuş genellikle böyle oluyo hiç ummadığın anda geliyo.

biliyosundur ben bir kere hamile kaldım hemde 2 yada 3 kez korunmasız ilişkim olmuştu onda oldu yumurtlama dönemimde değildi.

ya bak böyle yapma ben çok ilaç kullandığım için düzensizleşti gerçekten olmaz bana ettiğin dualar için sağol inşallah olur ama zannetmiyorum

kızmadım canım inan çok sakinim olmuyacağını biliyorumda ondan çok antibiyotik içtim hemde penisilin

doğru belkide ilaçlardan böyle olmuştur.hayırlısı olsun ne diyelim:çok üzgünüm:

inşallah dediğin olur ikimizinde yüzü güler inşallah sende hayırlı haberler verirsin burda sabır sabır sabır :1no2:

veririz canım inş.veririz ikimizinde hamileyim diye yazacağımız günler gelecek.

o zaman bekle biraz daha olmazsa doktora gidersin bazen strestende gecikiyo tabi kullandığın antibiyotiklerinde etkisi olabilir.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun ama olsun.

ama inan hamile kalırsan kendim hamile kalmış kadar sevinirim çünkü yaşadıklarımız aynı bizi bizden başka kimse anlamaz.

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaalkisalkisalkismmmmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…