Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu arada ben salavat-ı tefricciye okumaya başladım sizler içinde dua ediyorum 1 haftaya bitiririm inş. sizlerde dualarınızı esirgemeyin benden buna çok ihtiyacım var.

etmezmiyim canım hem kimin duaya ihtiyacı yokki Allah hepimize sabır versin ben çıkıyorum canım kocacım gelecek şimdi , eşine benden bahsediyormusun ben senden bahsediyorum çok iyi bir arkadaş buldum kendime diyorum

aynen canım bende bahsediyorum burada seninle konuşmak çok iyi geliyo ban inanki senin gibi bir arkadaş kazandığım için çok mutluyum canım arkadaşım beniiiiiimmmopuyorumnanaktanbende çıkıyorum zaten mesai bitti yarın görüşürüz inş.iyi akşamlar.

günaydın arkadaşlar nerdesiniz hadi gelinde konuşalım bugün kursum yok ve ben hala hastalanmadımkafamçokkarıştı

dün bağırdın bana:1closedeyes::sm_confused:ümit verici şeyler yazmak istemiyorum sana.şunu unutma arada pozitif düşünce iyi geliye insana.

bugün işlerim biraz hafiflemiş durumda dün felaketti çok yoruldum bugün başım ağrıyo.

hayır bağırırmıyım aşkolsun canım arkadaşım benim, sadece ben ümitli değilim sende ümitlenme diye söylemiştim

şaka şaka lülülülülülükaydirigubbakcemile5istersen bağır bana hiç gocunmam arkadaşımın bağırdığı yerde gül biter.:roflol:

anam sen bana bağır döv:mymeka: ne yaparsan yap yeterki rahat ol rahatlıycaksan herşey serbest yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…