Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım benim lütfen böyle yapma bende zaman zaman öyle düşünüyorum ama öyle olmayacak buna inan tevekkül et canım Allaha dayan gelecek meleklerimiz.

bilmem bundan sonra geriye kalan hayatımı hep yanlız eşimle geçiricem bigime geliyor bugün rüyamda zaten kocam üstüme 2 tane kuma getiriyordu beni çok kızdırdılar hala etkisindeyimmafoldumben

ya güzelim insan neyi düşünürse onu çekiyo inanki, hani derler ya korktuğum başıma geldi işte anlatmak istediğimde bu sen hiç rahatlıyamıyosun hep en kötüsünü düşünüyosun hamile olduğunu hayal et bebeğini emzirdiğini düşün ya ne bilim güzel şeyler düşün. bilinçaltı rüyalar canım bunlar boşver üstünde durma hiç.

aleynacım bak sen evdesin boş vaktin çok olur böyle kötü şeyler düşüneceğine dua et tesbih çek bak nasıl rahatlıyosun.belkide yapıyorsundur bilmiyorum.

sinirlerimiz çok yıprandı canım normaldir sinir olman ama işte biraz kendini teskin etmen gerek.yoksa aynı bende senin gibiyim kız en ufak bir şeye bile sinirlenir oldum ama işte bu sinirlede yaşanmıyo.onun için sabır sabır sabır.

yok be kızmadım neye kızıcam sana dedimya istediğini söyleyebilirsin ben kızmam sanakaydirigubbakcemile3

kendini bu kadar yıprattığın için ilerde pişman olacaksın.yaşadığın her anın tadını çıkarmaya bak hayatta herşey çocuk demek değil unutmayerimseniben

canım öylede napalım Rabbim bize böyle uygun görmüş bizede verecek inş. biraz sabır etmemizi istiyo dua istiyo sevdiği kulunun sesini dua ile duymak istiyo. bu yazdıklarımı dikkatlice oku düşün.kendimize yaşattığımız bu stres bebeğimizin gelmesini geciktirir sadece biliyorum çok zor ama bunu başarmak zorundayız bu sınavdan başarılı bir şekilde geçmek istiyorsak. Allahım sen bize yardım et yarabbim sen bizi şeytanın vesveselerinden koru Allahım içimize huzur ver bol sabırlar ihsan eyle yarabbim amin.

aaaaaaaaaaaaammmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnnnn :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

aleyna gögüslerin ağrıyomu adet olacak gibi yada başka bişey varmı ağrı olarak.

kızlar merhaba aleyna ve emine sizleri okuyodumda emine sabrına hayranım canım . eminecim çok tezcanlısın canım yaşın daha 21 bu kadar kendini yıpratma çocuk diye , inan ilerde çocuğunu kucağına aldığında eskilere bakıp guleceksin . bak ben 30 yaşındayım hala uğraşıyorum çaba gösteriyorum. yılmıyorum. o yuzden canlarım önce kendinizi düşünün. gerisi gelcektir. bende bazen böyle hüsranlara kaplıyorum. ama kendimi hemen topluyorum. hayat kısa tadını çıkaralım eşlerimizle. hayırlı gunler herkeze ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…