kızlar merhaba aleyna ve emine sizleri okuyodumda emine sabrına hayranım canım . eminecim çok tezcanlısın canım yaşın daha 21 bu kadar kendini yıpratma çocuk diye , inan ilerde çocuğunu kucağına aldığında eskilere bakıp guleceksin . bak ben 30 yaşındayım hala uğraşıyorum çaba gösteriyorum. yılmıyorum. o yuzden canlarım önce kendinizi düşünün. gerisi gelcektir. bende bazen böyle hüsranlara kaplıyorum. ama kendimi hemen topluyorum. hayat kısa tadını çıkaralım eşlerimizle. hayırlı gunler herkeze ...
adet günün dündü değilmi peki gelen kan ne renkti bak ümitlendirmek falan için sormuyorum
kızlar merhaba aleyna ve emine sizleri okuyodumda emine sabrına hayranım canım . eminecim çok tezcanlısın canım yaşın daha 21 bu kadar kendini yıpratma çocuk diye , inan ilerde çocuğunu kucağına aldığında eskilere bakıp guleceksin . bak ben 30 yaşındayım hala uğraşıyorum çaba gösteriyorum. yılmıyorum. o yuzden canlarım önce kendinizi düşünün. gerisi gelcektir. bende bazen böyle hüsranlara kaplıyorum. ama kendimi hemen topluyorum. hayat kısa tadını çıkaralım eşlerimizle. hayırlı gunler herkeze ...
evet dündü lavobada ilk önce kırmızı geldi azcık ,sonra pembe pembe su gibi geldi ama azıcız dün sabah 9 gibi başladı sonra saat 12 de bitti gitti bidahada gelmedi:sm_confused:
aleynacıgım bak hakkında hayırlısı bu kadar yıpratma kendini adet olduktan sonra bir kez daha aşılama yaptır uygun yerde araştır bak bende ilk aşılamadan sonra tüp diyordum ama bende ikinciyi yaptırcam kısmet olur belki sende yaptır canım ondan sonra tüp düşünün ama ikinciyi ddene belki rabbim nasip etcek şeker kız öpüldün
dediklerin doğru ama burda bir aşılama ücreti 1 milyar onun yerine tüp yaptırırım diye düşünüyorum
tamam arkadaşlar bir daha iyiniyetle bile olsa kimseye bişey söylemiyorum hemen yanlış anlıyosunuz.hepimiz aynı durumdayız aynı sorunları yaşıyoruz test yap demek kötü bişey mi bundan sonra yorum yapmıyorum.
tamam arkadaşlar bir daha iyiniyetle bile olsa kimseye bişey söylemiyorum hemen yanlış anlıyosunuz.hepimiz aynı durumdayız aynı sorunları yaşıyoruz test yap demek kötü bişey mi bundan sonra yorum yapmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?