Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
adet günün dündü değilmi peki gelen kan ne renkti bak ümitlendirmek falan için sormuyorum

öyle canım ama ne yapıyım bu yaşta bu kadar acılar çok ağır geliyor

adet günün dündü değilmi peki gelen kan ne renkti bak ümitlendirmek falan için sormuyorum

evet dündü lavobada ilk önce kırmızı geldi azcık ,sonra pembe pembe su gibi geldi ama azıcız dün sabah 9 gibi başladı sonra saat 12 de bitti gitti bidahada gelmedi:sm_confused:

canım yaşadıklarım beni bu hale getirdi sabretmeyi öğrendim normalde çok sabırsız bir insandım ama şimdi sabır ede ede sabır etmeyi öğrendim.bu arada 21 yaşında olan aleyna ben 27 yaşındayım.tabiki yılımıcaksın canım Allahtan ümit kesilmez hiçbir zaman.Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar versin amin.

ben birazdan çıkarım öğlen arası yemeğe çıkıcam saat 13:00 burdayım inş.

2 sene içinde her ay test yaptım hem evde hemde kan testi ama her ay, ve sonuç her seferinde negatif yine negatif çıkacağından eminim bu belirtiler adetimin başlamaması ilaçlardan ben eminim sende ümitlenme ne olur benide üzüyorsun mafoldumben

aleynacıgım bak hakkında hayırlısı bu kadar yıpratma kendini adet olduktan sonra bir kez daha aşılama yaptır uygun yerde araştır bak bende ilk aşılamadan sonra tüp diyordum ama bende ikinciyi yaptırcam kısmet olur belki sende yaptır canım ondan sonra tüp düşünün ama ikinciyi ddene belki rabbim nasip etcek şeker kız öpüldün

eminecik topigimizin sabırlı anne adayı canım sen belk,i aleynaya karşı çok iyi niyetlisin ama ben kendimden biliyorum en ufak şeyden ümitleniyodum sende ona test yap falan deme he inşallah hamiledir dualarımız onunla ama ümitlendirme canım hayırlısı mevladan

tamam arkadaşlar bir daha iyiniyetle bile olsa kimseye bişey söylemiyorum hemen yanlış anlıyosunuz.hepimiz aynı durumdayız aynı sorunları yaşıyoruz test yap demek kötü bişey mi bundan sonra yorum yapmıyorum.

yok canım öyle deme lütfen bak beni özüyorsun, benim demek istediğim her test yapışımda hüsrana uğruyorum daha kötü oluyorum hem salakça bişey için para veriyorum hemde psikolojim bozuluyor ,lütfen yanlış anlama artık bıktım test yapmaktan senide anlıyorum beni sevdiğinden sende heycanlandın biliyorum zaten adetim yavaş yavaş gelmeye başladı hadi beni yine güldür bakıyım kaydirigubbakcemile3

kızlar neden birbirinizi kırıyorsunuz bakıyım şimdi kızıcam haaaaa :mymeka:

senin gibi bir arkadaşı kaybetmek istemembenneyaptımki

gııııııııııııııııı aleyna ben sana küsermiyim hiiiiiiiiiiiiiçççkaydirigubbakcemile5 işlerim vardı girmedim eeee tabi birazda gerildim benneyaptımki

ben ne biliyim bi garip yazmışsın sanki küser gibi bende korktum tamam canım sen işinden kalma çalış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…