ben ne biliyim bi garip yazmışsın sanki küser gibi bende korktum tamam canım sen işinden kalma çalış
o nasıl söz canım ne üzmesi geçmiş olsun ablan gençmi Allah çocuklarına bağışlasın kalbindenmi rahatsızbenneyaptımki
canım eşim erken geldi kapatmalıyım sana iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah, ablan için dua edicem opuyorumnanaktan
Canım bende öyle düşünüyorum zaman zaman.Canım çok sıkılıyor.Allahım sen bize sabır ver ya rabbim.içimden hiç anne olamayacakmışım gibi bir his oluşuyor nedensemafoldumben
kızlar merhaba aleyna ve emine sizleri okuyodumda emine sabrına hayranım canım . eminecim çok tezcanlısın canım yaşın daha 21 bu kadar kendini yıpratma çocuk diye , inan ilerde çocuğunu kucağına aldığında eskilere bakıp guleceksin . bak ben 30 yaşındayım hala uğraşıyorum çaba gösteriyorum. yılmıyorum. o yuzden canlarım önce kendinizi düşünün. gerisi gelcektir. bende bazen böyle hüsranlara kaplıyorum. ama kendimi hemen topluyorum. hayat kısa tadını çıkaralım eşlerimizle. hayırlı gunler herkeze ...
evet dündü lavobada ilk önce kırmızı geldi azcık ,sonra pembe pembe su gibi geldi ama azıcız dün sabah 9 gibi başladı sonra saat 12 de bitti gitti bidahada gelmedi:sm_confused:
ya nergis canım nerde o hergün düzenli ugrardı nerde bu kız nergis özledik gel tatlım
aslında bugün birazda gerginlik var üstümde ablam yarın ameliyat olacak ameliyat bişey değilde kalbinden rahatsız o beni huzursuz ediyo çok heyecanlıydı ve korkuyo.bilmiyorum ya kafam çok karışık bilmeyerek sizleri üzdümse özür dilerim:sinifsinif:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?