Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ben ne biliyim bi garip yazmışsın sanki küser gibi bende korktum tamam canım sen işinden kalma çalış

yok şimdi biraz azaldı işlerim konuşalım.aslına bakarsan bende bozuldum biraz yazdıklarıma bugullll da yorum yapmış ümitlendirme falan demiş üstüne sende öyle deyince tam oldu.ben hiçbirzaman kötü niyetle bişey yapmam zaten başıma ne geldiyse bu iyi niyetimden gelmiştir.

canım benim burda herkes aynı sorunu yaşıyor bizi bizden iyi anlayan yoktur değilmi ,oda beni düşünerek söyledi bunda kızacak bişey yok burda herkesin sıkıntısı var üzülme sena.s

aslında bugün birazda gerginlik var üstümde ablam yarın ameliyat olacak ameliyat bişey değilde kalbinden rahatsız o beni huzursuz ediyo çok heyecanlıydı ve korkuyo.bilmiyorum ya kafam çok karışık bilmeyerek sizleri üzdümse özür dilerim:sinifsinif:

o nasıl söz canım ne üzmesi geçmiş olsun ablan gençmi Allah çocuklarına bağışlasın kalbindenmi rahatsızbenneyaptımki

canım eşim erken geldi kapatmalıyım sana iyi akşamlar yarın görüşürüz inşallah, ablan için dua edicem opuyorumnanaktan

eminecigim a sakın alınma zaten yanlış anlaşılmak istemem hepimizin sıkıntısı aynı bebek tebiki yorum yapacaksın yapmazsan kırılırız burda herkez birbirinin bilgisine muhtaç ben sadece o fazla ümitlenmesin dedim hayal kırıklıgını en iyi bienlerdeniz didmi canım öpüldün kırılmak yok burda destege ihtiyaç var ablanada rabbim şifa versin canım

içimden hiç anne olamayacakmışım gibi bir his oluşuyor nedensemafoldumben
Canım bende öyle düşünüyorum zaman zaman.Canım çok sıkılıyor.Allahım sen bize sabır ver ya rabbim.

Benimde yaşım 30 canım.Yaş ilerledikçe insan iyicene stres oluyor.Yaşım 20lerde olsaydı o zaman daha rahat olurdum.Allahım inşallah 2010da hamiş oluruz artık.

evet dündü lavobada ilk önce kırmızı geldi azcık ,sonra pembe pembe su gibi geldi ama azıcız dün sabah 9 gibi başladı sonra saat 12 de bitti gitti bidahada gelmedi:sm_confused:

Canım inşallah hamilesindir, devamı gelmez.

ya nergis canım nerde o hergün düzenli ugrardı nerde bu kız nergis özledik gel tatlım

Canım akşamları gelebiliyorum bir tek.Bende sizleri özledim.

ablanın ameliyatı inşallah iyi geçer emineciğim.Çok çok geçmiş olsun.

günaydın kızlar dün akşam adetim başladı neyse kısmet artık gelecek ay yumurtlama günüme dikkat edicem:jeyyar:

günaydın canım.hayırlısı olsun o zaman önümüzdeki ay yoğun bir çalışma temposu olacak desenekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…