Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
SIZE="2"] AŞILAMA, TÜP veya DOĞAL YOLDAN deneyecek güzel anne adayları[/SIZE][/FONT]opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar listeyi güncelledim eksik varsa beni uyarın arkadaşlarkaydirigubbakcemile5

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi

boncuk1985.............3.aşılama...................?????.......................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

adalex........................1.aşılama....................klomen, pregon........................1kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

cansam.........................1.aşılama.......................?????................................. 18kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

aylinda.......................DOĞAL YOLDAN.................klomen+çatlatma iğn............2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

sulecik.......................DOĞAL YOLDAN..........................................................2 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

canavar45.....................2.aşılama.....................................????.......................25 kasım hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

nihalcan.........................DOĞAL YOLDAN......................................................29 aralık hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

Marall...................... 1.Tüp Bebek ................................?????...........................15ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

enerjik.......................2.aşılama......................................?????.........................16ocak hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

pike.........................DOĞAL YOLDAN.......................İncirkürü..........................26 aralıkhamilemiz:CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:

gercek19.....................1.aşılama.................................pregon..........................17ocak

aleyna222..................1.Tüp Bebek.................................................................

esinte...........................1.aşılama............................pregon,ovitrelle....................22 ocakbidaki aya inşallah

nergis55......................DOĞAL YOLDAN..........................................................24 şubat

Hatice27............................2.aşılama...............................................................26ocak

emineu.....................DOĞAL YOLDAN........................................................... 8 şubat

beyzanur55...............DOĞAL YOLDAN.........................................................10 şubat

masumane78................DOĞAL YOLDAN.............................................................???

melek0584.................1.aşılama..................................?????...................................???

pulsargulsen.............1.tüp Bebek........................................................................????

bugulll....................tüp bebek...........................??????...................................nisan

nazenin28.................2.aşılama..........................??????.....................................????

sancux....................1.tüp Bebek.................................................................????[/QUOTE]

kendimi her seferinde kötü hissediyorum yine olmadı

seni çok iyi anlıyorum canım.bu duygu anlatılmaz yaşanır ancak bizlerde yaşıyoruz canım berbat bir durum bi boşluğa düşüyo insan hayat duruyo herşey anlamsız geliyo ya ne biliym böyle bişey işte bak benide ağlatacan kız gel beraber ağlayıp rahatlayalımmafoldumben sonrada sohpetimize devam edelim.

bak listenin neredeyse yarısı hamile onlarda bizim gibi ümitsizlerdi hiç olmayacak zannediyorlardı ama oldu bizimde olacak canım.

oy oy oy güzelim yaaa kıyamam hadi sen biraz ağla rahatla.kahvaltını yap şöyle kendine gel.

iyiyim canım sağol nasıl oluyum işte adetliyken nasıl olunurki içime hep benim hiç bebeğim olmayacakmış gibi oluyor, inan eve gazetede bebek mobilyası satan reklam kitapçığı gelmiş onlara bakım olursa beşiğini şuraya gardrobunu şuraya koyarım deyip kendimi avutuyorum işte çok zor bişey Allah düşmanıma dahi vermesinmafoldumben

iyi insan lafın üstüne gelirmiş kız bende beyzanur nerdesin diye yazacaktım kaydirigubbakcemile3

doğru söylüyosun canım bende adetliyken öyle düşünüyorum.ama yanlış yapıyoruz önemli olan bu durumda güçlü olmak ümitsizliğe düşmemek.evet gerçekten bunu kimsenin yaşamasını istemem Allah yardımcımız olsun.

beyzanur nasılsın canım kız benim gögüslerim ağrımaya başladı seninkide ağrıyomu.

kızlar günaydın dişçideydim ilk dolgumu yaptırdım.

aleyna çok üzüldüm canım bizde seni ümitlendirdik. ama insan oğlu hemen ümitleniyo ümitsiz yaşanmazdimi. canım sana diyceğim tek şey üzülme hayırlsı olsun. bide ağla hemde hıçkıra hıçkıra insan başka türlü rahatlamıyo.

emine bende bişey yok ama kalçalarım ağrıyo.

hadi ya benim niye ağrıyo yine hormonlarım alt üstmü oldu yoksa.3 gündür falan ağrıyo.bu yüzden ilişkiyide kestimbilmiyorumkismile

teşekkür ederim canım ,kız neden kalçaların ağrıyor hergün hergün yaparsanız :jeyyar: olacağı bu işte kaydirigubbakcemile3

bugun 17 günüm ilişki günüm
3,5 yııllık evliyim.ilk defa tek gunlerde yapıyoz bakalım inş hayırlısı olur.

yok canım ya hamilelik var diye değil gögüslerim çok ağrıyo bu yüzden ilişkiye girmek istemiyorum.bide canım istemiyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…