kız emine ben bu sefer tek gunlerde girdim bugun 16 gun bugunde yapalım bali
herkese merabaaa, bu haftasonu kayinvalidemlere gitmistik. dun aksam geldik. herkes nasil bakalim?
aleynacim valla benimde adetlerim hep duzensiz oluyo,cok gicik bir durum.ben artik adetim geciktiginde hamilemiyim acaba demiyorum hiç.ama insallah sen hamilesindir.
beyzanur ve eminem hadi bakalim az kaldi insallah calismalarinizin meyvesini alirsiniz bu sefer.
özlemay hosgeldin merhabalar.
kizlar benim test gunum yarin, çok sabirsizlaniyorum.yarin ögleden önce ögrenirim heralde sonucu.
aleyna baş başa kaldık yine.kız hamile olsan nasıl bir sürpriz olur sana hemde tüp bebek yaptırmaya karar vermişken böyle olan çok biliyomusun inş. seninde öyle canım.
nerdesiniz kızlar çok üzgünüm çoookboshayallersmile o kadar iş yaptım banamısın demiyor hala tık yok ne gıcık şeymiş kardeşim anlamadım gitti
canım niçin aşılamayı tekrar denemiyorsun.Çünkü tüpün maddi ve manevi olarak daha agır oldugunu söylüyorlar
sonuç olumlu olsunda gerisi önemli değil hem tek tüple aşılama birazdaha zor
canım tüpün biri kapalımı çıkmıştı hımm tamam canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın tabii gönlüm dogal olmasından yana yaşında küçük hayırlısı bakarsın kendi geliverir süpriz yapar size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?