Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
herkese merabaaa, bu haftasonu kayinvalidemlere gitmistik. dun aksam geldik. herkes nasil bakalim?
aleynacim valla benimde adetlerim hep duzensiz oluyo,cok gicik bir durum.ben artik adetim geciktiginde hamilemiyim acaba demiyorum hiç.ama insallah sen hamilesindir.

beyzanur ve eminem hadi bakalim az kaldi insallah calismalarinizin meyvesini alirsiniz bu sefer.

özlemay hosgeldin merhabalar.

kizlar benim test gunum yarin, çok sabirsizlaniyorum.yarin ögleden önce ögrenirim heralde sonucu.

kız emine ben bu sefer tek gunlerde girdim bugun 16 gun bugunde yapalım bali

sağol canım güzel dileklerin için.inşallah yarın sende güzel haberler getirirsin bizlere.dualarım seninle canım.

aleyna baş başa kaldık yine.kız hamile olsan nasıl bir sürpriz olur sana hemde tüp bebek yaptırmaya karar vermişken böyle olan çok biliyomusun inş. seninde öyle canım.

nerdesiniz kızlar Çok üzgünüm çoookboshayallersmile o kadar iş yaptım banamısın demiyor hala tık yok ne gıcık şeymiş kardeşim anlamadım gitti

aleynacım acil işim çıktı çıkmak zorunda kaldım biraz daha işim var yine gelicem canım işim bitince görüşürüz canım.ya olmasın işte ne güzel istersen bi test yap rahatla varsa çıkar şimdi 4 gün geçti nede olsa yinede sen bilirsin tatlım.

amann sıkıldım kendime bi kahve yapıyımda rahatlıyım bari isteyen varmı kızlar:sinifsinif:

kız sende varya zorla adet olmak istiyosun bak oklava geliyo kafanaklava:susta otur fazlada yorma kendini.

ya ne yapıyım ama sinir oluyorum geliyorsa gelsin gelmiyorsa 9 ay gelmesin Çok üzgünüm çoook

aleynacım öğrendim canım lilyumu
Ama ben zor olurum bu gidişle.Fazla giremiyorum.Bu aralar kendimi gezmelere verdim...Malum çaylar kahveler ikramlar derken vakit geçiyor sıra bana gelince gece gündüz arka arkaya misafirim oluyor...
Baya geliştirdim kendimi pasta börek konusunda hem iyi oluyo sinirimi hamurdan çıkarıyorumkaydirigubbakcemile3

canım niçin aşılamayı tekrar denemiyorsun.Çünkü tüpün maddi ve manevi olarak daha agır oldugunu söylüyorlar

kız banada güzel bir pasta tarifi yazsan bide ev hanımı olucam hiç bişi bilmiyorumeyvahedigeldismile

kız bazen uydurup yapıyorum ama korkma bana gelen misafirlerim hala hayatta bişey olmadılar:roflol: :roflol::roflol::roflol:

sonuç olumlu olsunda gerisi önemli değil hem tek tüple aşılama birazdaha zor

canım tüpün biri kapalımı çıkmıştı hımm tamam canım inşallah tez zamanda hamile kalırsın tabii gönlüm dogal olmasından yana yaşında küçük hayırlısı bakarsın kendi geliverir süpriz yapar size

inşallah canım bu adetinde gelesi yok hiçbir belirti yo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…