opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................14ekim
nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000.......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.
sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu..............................aşılama iptal, kendiliğnden olur inş.
nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f...........................................8kasım
masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny............................10kasım
nihalcan....................1.aşılama...................menagon.............................................????
dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon........................................aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????
cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????
flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????
elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.............................????
ozlemay..........................??????..........................menogon..................................????
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????
kızlar listenize beni de alın.bugün iğnelerimin 7.günü .çarşamba aşılama günüm belli olacak.
nergis anladığım kadarıyla ah_kalbim 14 ekimde aşılama yaptırmış. yani beklenen adet tarihi 14 ekim değil
ben bugund ecatlatma iğnemı oldum pregl oldumm yarında aşılamam var..
bırazdan çıkıcaz evden dualrınızı eksık etmeyın
bırazdan çıkıcaz evden dualrınızı eksık etmeyın
selam arka arkaya yapıyorlarmı aşılamyı .
ben dualara başladım. işe girmeden ve üniversiteyi kazanmadan öncede salatı tefriciye( salatı nariye ) duasını 4444 kere okumuştum ve ikisinide rabbim nasip etti. şimdi de hayırlı bi bebek için başladım.hayırlısıyla olur inşallah:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?