Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya benimde aşılamam maalesef iptal oldu çok yumurta gelişti ve e2 3000 in üstüne çıktı o nedenle dr hiperstimilasyon olabilir bu riski alabilrmisin dedi .... nasıl alayım ki bu ölümle bile sonuçlanabiliyor allah korusun kaş yapayım derken göz çıkarmayalım dedi sonra.... o nedenle şu çatlatma iğnesini olmadım çünkü o sebebiyet veriyor sanırım o nedenle bizde sizin gibi kendimiz deneyeceğiz.... rabbim inşallah bizlere de yazmıştır....:Saruboceq::ecrin_bebek::CüvCüv:

olsun canım normal deneme ile olur belkide.hayırlısı olsun

ah canım sıkma canını. inşallah kendiniz aşılamanızı yaparsınız
hadi kendi imkanımızla olacak belkide.
:Saruboceq:

Kızlar yarın 20 Ekim 2009 aşılamam var saat 11:30
listede tarih girilmemiş. Testimde 3-4 Kasım 09
tahtadaki arkadaş yazmayı unutmuş

ah canım sıkma canını. inşallah kendiniz aşılamanızı yaparsınız
hadi kendi imkanımızla olacak belkide.
:Saruboceq:

öyle olacak galiba:CüvCüv: canım ister istemez sıkılıyor ama belkide böyle gelir meleğim belli mi olur.... bizde size katıldık be güzelim kendimiz deneyeceğiz bakalım...opuyorumnanaktan

slm bende menegon kullanıyorum sen kaç tane kullancam doktorum bana 6 günlük verdi 2 toz 1 su vuruluyorum hergün seni merak ettim
akannehir

yarın aşılamam var arkadaşlar hepinizdne ismen dua beklıyorum :)

Canım hayırlısı neyse o olsun.Bir dahaki aya inşallah.

Listeye yazdım canım seni.

7 ekimde çatlamıştır muhtemelen canım, idrarda da çıkabilir çok az kalmış.İnşalllah bunlar hamilelik belirtisidir

Tamam canım ekledim listeye

İnşallah hamile kalırsın canım.Listeye yazdım senidea.s.

arkadaşlar bu çatlatma ignesi ne kadar çok acı veriyormu nasıl vuruluyorsunuz?

Hiç acı vermiyor iğnesi çok ince.Şeker hastalarının kullandığı iğnelerden a.s

Kendiliğinden olur belki canım.Siz yinede fırsatı kaçırmayın. :asigim:

Seninle hemen hemen aynı zamanda aşılama yaptırmışız.Bende 16ekimde yaptırdım.Nasıl canım belirti var mı? Daha erken ama.....

boncuk cum hayırlı uğurlu olsun inş.rabbim hayırlısıyla kucağına almayı nasib etsin canım.çok sevindim.bu ayı ki siftah senden bereket allah tan.darısı listede ki herkezin başına:Saruboceq:

Seninle hemen hemen aynı zamanda aşılama yaptırmışız.Bende 16ekimde yaptırdım.Nasıl canım belirti var mı? Daha erken ama.....

iyi akşamlar canım
listede aşılama diye geçiyor ya onu düzeltebilirmisin tatlım.kendiliğinden desek.olurmu.kaydirigubbakcemile3

merhaba arkadaşlar benide listeye eklermisiniz bu ne uzun bi liste bende 2. aşılamayı olucam puregon be pregnly sonuç 10 kasımda falan belli olur heralde mauhtemelen 25 ekimde falan şuan iğne kullanıyorum 2 yumurtam gelişmiş 14mm ve11 mm bakalım kısmet biranönce muradımıza erelim inşallah

pardon arkadaşlarrr amaaannnn ben bile kendi yazdığımdan bişey anlamadım 25 ekimde 2, aşılamayı olucam iğne kullanıyorum şuan sonuç 10 kasımda kan testiyle belli olur puregon ve pregnly kullanıyorum

merhaba kızlar 2 gündür yoktum maşallah hamilemiz var aramızda çok sevindim boncuk ALLAH tamamına erdirsin inşallah darısı başımıza:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…