dsmcim önemli olan yumurta syısı değil kalitesi benim 20 mm ye ulaşan bir yumurtam gelişti gerçi daha sonucu bilmiyorum ama dr da bende çok umutluyuz son 5 gün tahili için
:Saruboceq:
teşekürle canım ama benim inlediğimde hiç bhcg değeri bukadar yüksek olana rastlamadım ve sonuçta ben pregnil yapıralı 11.gün testi yaptırdığımdaysa 9. gündü bhcg titresinin daha düşük olması gerekirdi diye düşünüyorum umarım yanılmıyorumdur:Saruboceq:
merhaba canım.zaten doktor yumurta sayısının; yumurta boylarının iyi olduğunu söyledi.10 yakın yumurtan var 18 ve civarı dedi gülerek ama bilemiyoruz tabiki tatlım.benim aşılama değil tatlım .doğal yoldan.ben yanlış biliyomuşum.yumurta büyütmekmiş benim tedavim. canım ya işlaah hayırlı haberler alırız .RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN:Saruboceq:
merhaba canım.zaten doktor yumurta sayısının; yumurta boylarının iyi olduğunu söyledi.10 yakın yumurtan var 18 ve civarı dedi gülerek ama bilemiyoruz tabiki tatlım.benim aşılama değil tatlım .doğal yoldan.ben yanlış biliyomuşum.yumurta büyütmekmiş benim tedavim. canım ya işlaah hayırlı haberler alırız .RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN:Saruboceq:
bende gerçekten çok merak ediyorum acaba başaka benim kadar erkekn bhcg baktıran ve sonrasında hamile kalan birileri varmı merak ediyorum cumaya kadar beklemek çok zor geliyor
canım ya senin 10 tane mi gelişti hepsi büyüdüler mi?:CüvCüv:
günaydın
epeydir yazamadı perşembe günü doktora gittim doktor yumurtalar çatlamaya başlamış hemen aşılama yapalım dedi ama eşim 39 derece ateş ile evde yatıyordu bu nedenle bu ay aşılama yapamadım çok üzüldüm yaaa....[/QUOTE
günaydın Mürceylan44.Canım üzülme. Hayırlısıolsun hakkımızda. Allahımın sayılı günü çok.Başka zamana nasipmiş demekki.Eşinin sağlığı daha önemli .geçmiş olsun.Ateşi baya varmış.Üzülme tatlım
günaydın
epeydir yazamadı perşembe günü doktora gittim doktor yumurtalar çatlamaya başlamış hemen aşılama yapalım dedi ama eşim 39 derece ateş ile evde yatıyordu bu nedenle bu ay aşılama yapamadım çok üzüldüm yaaa....
selam
hanımlar;
ben 14 ekimde çatlama iğnesi vuruldum.şuan nasıl ağrım var anlatamam.Kasıklarım da ağrıyo ama boş karnım daha çok acıyo.inan yürürken bile canım yanıyo.başım döner gibi oluyo.nedendir anlamadım.yumurtlarım çatlamıyo ağrım olmuyodiyodum.ne büyük konuşmuşumşimdi duramıyorum canımın yanmasından
atalım catladığı zamanda oluyo öyle ağrılar olsun sen sabret.......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?