Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
dsmcim önemli olan yumurta syısı değil kalitesi benim 20 mm ye ulaşan bir yumurtam gelişti gerçi daha sonucu bilmiyorum ama dr da bende çok umutluyuz son 5 gün tahili için
:Saruboceq:

dsmcim önemli olan yumurta syısı değil kalitesi benim 20 mm ye ulaşan bir yumurtam gelişti gerçi daha sonucu bilmiyorum ama dr da bende çok umutluyuz son 5 gün tahili için
:Saruboceq:

merhaba canım.zaten doktor yumurta sayısının; yumurta boylarının iyi olduğunu söyledi.10 yakın yumurtan var 18 ve civarı dedi gülerek ama bilemiyoruz tabiki tatlım.benim aşılama değil tatlım .doğal yoldan.ben yanlış biliyomuşum.yumurta büyütmekmiş benim tedavim. canım ya işlaah hayırlı haberler alırız .RABBİM HAYIRLI VE SAĞLIKLI BEBEKLER NASİP ETSİN:Saruboceq:

inşallah canım ya hepimizin dileği o şu listeyi pozitiflerle dolu görmek....:ecrin_bebek:

canım ya senin 10 tane mi gelişti hepsi büyüdüler mi?:CüvCüv:

boncuk1985 hayırlı bir hamilelik ve hayırlı bir bebek olur inşallah. gözün aydın.
dışardan birinin hamile olduğunu görünce içim burkuluyor. ama bu listeden birini görmek beni çok mutlu ediyor. sanki hamilelik sırasıyla yaşayacağımız bir olay ve listeden birileri hamile olarak ayrıldığında sıra bize daha çok yaklaşıyormuş gibi geliyor.

canım ya doğal yoldan olacaksa yumurtlama gününü ovulasyon testiyle belirleyebilirsin daha net olur bence... hayırlısı inşallah...:ecrin_bebek:

bende gerçekten çok merak ediyorum acaba başaka benim kadar erkekn bhcg baktıran ve sonrasında hamile kalan birileri varmı merak ediyorum cumaya kadar beklemek çok zor geliyor

canım bende dayanaadım aşılamamın 5. günü idrar testi yaptım evde yani dün yaptım ve sonuç pozitif çıktı. ama bu pregly çatlama iğnesi hatalı pozitif sonuç verebiliyomuş. o iğne hcg hormonu içeriyomuş ve vucuttan çıkması 14 gün sürüyomuş. testim pozitif çıktı ama emin deilim. salı günü progestero testi yaptırıcam. inşlh pozitiftir

canım ya senin 10 tane mi gelişti hepsi büyüdüler mi?:CüvCüv:

günaydın
evet tatlım.doktor gelişmiş ve iyi dedi ama sonuç önemli güzeli ya.sayısı çok bebek olmamaış ne yapayım dimi.hayırlısı olur inşlaah.sende durum nasıl.hayırlı haberlerini bekliyoruz canım

günaydın
epeydir yazamadı perşembe günü doktora gittim doktor yumurtalar çatlamaya başlamış hemen aşılama yapalım dedi ama eşim 39 derece ateş ile evde yatıyordu bu nedenle bu ay aşılama yapamadım çok üzüldüm yaaa....

ah kalbim----bende 5. günü idrar testi yapmıştım pozitifti kan testim bile hamile gösteriyordu ama olmadı. ınaşallah seninki olur ilaçların çok etkisi oluyor belirtilerde hamile gibiydi göğüslerde şişkinlik kasıklarda ağrı uyku hali hepsi vardı...

boncuk1985 hayırlı olsun canım.Nmutlusundur sen şimdi.Ne güzel. Darısı artık başımıza hayırlısı ile artık.ınşallah rahat bir hamilelik geçirirsin.Liste açılişını yaptın.Gersini getiriz inşallah.Dualrını bekliyoruz.Tekrar gözün aydın

Merhabalar kızlar bende 15. ekimde ilk aşılamamı oldum rahim darlığı varmış doktor çok zorlandı aşılama yaparken bende çok şaşırdım çünkü elinde çok incecik bi şey vardı o dahi geçmedi sonra başka şekilde açtı umarım o sorun halledildikten sonra artık hamile kalmışımdır. aranızda hiç böyle bi durum yaşayan oldumu. Dua edin lütfen 30 ekim regl tarihim ve inş. regl olmam bebişim gelir artık.

mrb . benimde senin gibi kendiliğinden çatladı yumişler. ama doktor aşılamaya gecmedi. kendiniz yapın olur inşallah dedi. gün aşırı ilişki dedi olsun. bizde çalışıyoruz bakalım hayırlısı hakkımızda.:Saruboceq:

Merhaba arkadaşlar herkes ne güzel heyecanla bekliyor. İnşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz.

Benim son 3 gün kaldı 22 ekim' e

Göğüslerim şiş , arada sırada sol yumurtalığımda sancı birde hızlı ayağa kalkınca çekilme oluyor.

Arada sırada çok nadir halsizlik.

Test yapsam idrarda çıkarmı acaba ?

Yoksa 3 gün daha beklesem mi ?

Bazıları 14. günde adet olunur yazmışda

Bana çift aşılama yapıldı 6 ve 7 ekim

Ben şimdi 6 danmı saysam yoksa 7 denmi

merhaba arkadaşlar............Uzun zamandır yoktum.......Ben 13 ekimde ilk iğnemi oldum.Menogon kullanıyorum.C.tesi dozu arttırıldı.150 ml oldu.Yarın kontrole gidicegim.Ugurlu listemize benide ekleyin. Bu arada hamişlerimiz varsa hepsini ayrı ayrı tebrik ederim.ınşallah sorunsuz bi şekilde hepimiz bebişimize kavuşuruz :CüvCüv:

selam
hanımlar;
ben 14 ekimde çatlama iğnesi vuruldum.şuan nasıl ağrım var anlatamam.Kasıklarım da ağrıyo ama boş karnım daha çok acıyo.inan yürürken bile canım yanıyo.başım döner gibi oluyo.nedendir anlamadım.yumurtlarım çatlamıyo ağrım olmuyodiyodum.ne büyük konuşmuşumşimdi duramıyorum canımın yanmasından

atalım catladığı zamanda oluyo öyle ağrılar olsun sen sabret.......

Merhaba Arkadaşlar bende 3 ay klomenle yumurta takibinde sonra 8 ay ara verdim ve bu ay tekrar başladım aşılama yaptırmayı düşünüyorum bugün dr.gittim adetimin 11.günü 3 adet yumurtam var 14.4-12.1 ve 16 cm boyutlarında yarın sabah tekrar gidicem herkes için hayırlısı olur inşallah aşılamadan sonra benide listenize eklerseniz sevinirim dualarım sizlerle...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…