Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

hayırlı olsun ... allah emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallah

hayırlısı olsun canım ...

merhaba bayanlar;
çatlama iğnesi yaptıralı 6 gün oldu ve ağrılarım dinmek bilmiyo.önce fena halde kasık ağrım vardı ,şimdi kasık ağrım azaldı ama tam göbeğimin yan taraflarında sancı var.karnım fena.adet olcakmışı gibi ağrımıyor.ama tuhaf bi acı var.sancı da değil.acı.fikri olan varmı neen böle göbeğimi içime çekince bile acıyo

böyle ağrılar olması normal zaten zamanla azalır sen kendini fazla dinleme.....

slm bende menegon kullanıyorum sen kaç tane kullancam doktorum bana 6 günlük verdi 2 toz 1 su vuruluyorum hergün seni merak ettim
akannehir

canım ben 3 gün 1toz 1su kullandım.Sonra dr um 2toza çıkardı.4 gündür öyle kullanıyorum.Yarında 2 toz kullancam.Perşembeye kontrolüm var.Dr um muhtemelen perşembe yada cuma günü çatlatma iğnesini yaparız dedi

Rabbim dualarini kabul etsin insallah :Saruboceq:

hayirli haberlerini bekliyoruz tatlim delikafadulden

insallah asilaman tutmustur tatlim Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin hayirli saglikli evlatlar nasip etsin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

hayirli olsun canim insallah bu asilamanda Rabbim melegini nasip eder :Saruboceq:

canim insallah bu belirtiler melegin seninle oldugu icindir :Saruboceq:

kabızlık oldu mu. benim de öyleydi. karnım göbeğim şiş haldeydi. normalde göbeğim var ve içime çekebiliyorum ama aşılama sonrası göbeğimi içime çekince canım ağrıyordu. oturunca kaburgalarıma doğru birşey batıyordu. sonra geçti.

Sevinçli haberlerini bekliyoruz canım

Hayırlı olsun canım iğnelerin.Gonal f yi kaç ml kullanıyorsun günde

Hayırlı olsun aşılaman canım

merhaba arkadaşlar ben daha yeniyim hep yazılanları okuyordum artık karar verdim bende yaşadıklarımı paylaşacağım. dün 3. aşılamamı yaptırdım. ilk ikisi klomen ile oldu. ama bu sefer puregon kullandım.3 aydır aynı stres bilmiyorum nasıl geçecek 15 gün

AŞılama oldu arkadaŞlr bugun.
4kasım dakan tahlılmz var.aŞılamadn korkmayın alttan muayene gıbı bıŞı .rabbım kımsneın emegını boŞa cıkarmasın dualrımz hep bırlıkte olsun

AŞılama oldu arkadaŞlr bugun.
4kasım dakan tahlılmz var.aŞılamadn korkmayın alttan muayene gıbı bİŞİ .rabbım kımsneın emegını boŞa cıkarmasın dualrımz hep bırlıkte olsun

hayirli olsun canim insallah 4 kasimda hayirli haberlerini alicaz

bumuyani hayırlı olsun canım inşallah bebişin gelir hayırlısıyla...
ben de dr gidiyorum...yumurtalara bakacaklar umarım gelişmişlerdir..

23SM dayanamayıp kan testi yaptırdın değil mi? Seninle doktorumuz aynı, aynı yerde aşılamamızı yaptırdık.Ben de şuan çok üzgünüm, ne desem boş biliyorum.Allah beterinden korusun demekten başka çaremiz yok.

HERKESE GÜNAYDINN

ALLAHIM ÇOK HEYECANLIYIM

AKŞAM TEST YAPTIM ARKADAŞLAR ÇİFT ÇİZGİ ÇIKTI

BEN ŞİMDİ HAMİLEMİYİM YA

YARINDA KAN TESTİ OLCAK

OFF ALLAHIM ÇOK HEYECANLIYIM

ALLAHIM İNŞALLAH HEPİNİZ HERKES YAŞAR BU DUYDUYU

ÇOK MUTULUYUM ARKADAŞLAR ÇOKKK :teytey:

gunaydın arkadaslar lıstenıze benıde eklersenız cok sevınırım bu guzel heycanı sızınlke paylasmak guzel olacak buna ınanıyorum dun aşılamam yapıldı ve heycanla bekllıyorum adım derya55 1. aşılamam kullandıgım ılaçlar klomen ve puregon beklenen adet tarıhı 1 kasım ınsallah olamam
ayrıca akasyalar arkadasım ınsallah rabbım bebegını kucagına alacagına hamılelık nasip eder cok sevındım darısı basımıza ne dıyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…