merhabalar biraz ara verdim kusura bakmayın arkadaşlar hem iş nöbet falan derken bakamadım internete dün aşılamıı yaptırdım 15 gün sonra allahın izniyle inşallah güzel haberler alacağımı ümit ediyorumm.ve herkese allahım nasip etsin..15 günü sabırsızlıkla bekliyorummm.:Saruboceq:
merhabalar biraz ara verdim kusura bakmayın arkadaşlar hem iş nöbet falan derken bakamadım internete dün aşılamıı yaptırdım 15 gün sonra allahın izniyle inşallah güzel haberler alacağımı ümit ediyorumm.ve herkese allahım nasip etsin..15 günü sabırsızlıkla bekliyorummm.:Saruboceq:
merhaba bayanlar;
çatlama iğnesi yaptıralı 6 gün oldu ve ağrılarım dinmek bilmiyo.önce fena halde kasık ağrım vardı ,şimdi kasık ağrım azaldı ama tam göbeğimin yan taraflarında sancı var.karnım fena.adet olcakmışı gibi ağrımıyor.ama tuhaf bi acı var.sancı da değil.acı.fikri olan varmı neen böle göbeğimi içime çekince bile acıyo
slm bende menegon kullanıyorum sen kaç tane kullancam doktorum bana 6 günlük verdi 2 toz 1 su vuruluyorum hergün seni merak ettim
akannehir
bırazdan çıkıcaz evden dualrınızı eksık etmeyın
ben dualara başladım. işe girmeden ve üniversiteyi kazanmadan öncede salatı tefriciye( salatı nariye ) duasını 4444 kere okumuştum ve ikisinide rabbim nasip etti. şimdi de hayırlı bi bebek için başladım.hayırlısıyla olur inşallah:Saruboceq:
Durumunuz müsaitse eğer evet yapılıyor.
Benim 1 gün arayla peşpeşe aşılama oldu.
20 mm çatlamak üzere olan bir yumurtam vardı.
birde 18 mm olan yumurtam vardı. ( bunda çatlama iğnesiyle aşılama oldu. )
test günüme 2 gün kaldı.
sonucu yazıcam
öncelikle aşılama yaptıracak veye yaptırmış sonucunu bekleyen arkadaşlarım inşallah rabbim yüzünüzü güldürür.inşallah hayırlı zaman gelmiştir hepimiz için allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın bende dün 2.aşılamam için ilk iğnemi oldum (gonalf) cuma doktora gidicez yeniden ben yeniyim daha önceki aşılamam 1 yıl önce olmuştu benide listeye ekleyin .. benimle aynı durumda olan arkadaşlarla heyecanımızı paylaşmak çok güzel..inşallah bir aksilik olmazsa haftaya aşılamam olacak...
merhaba bayanlar;
çatlama iğnesi yaptıralı 6 gün oldu ve ağrılarım dinmek bilmiyo.önce fena halde kasık ağrım vardı ,şimdi kasık ağrım azaldı ama tam göbeğimin yan taraflarında sancı var.karnım fena.adet olcakmışı gibi ağrımıyor.ama tuhaf bi acı var.sancı da değil.acı.fikri olan varmı neen böle göbeğimi içime çekince bile acıyo
merhaba bayanlar;
Durumunuz müsaitse eğer evet yapılıyor.
Benim 1 gün arayla peşpeşe aşılama oldu.
20 mm çatlamak üzere olan bir yumurtam vardı.
birde 18 mm olan yumurtam vardı. ( bunda çatlama iğnesiyle aşılama oldu. )
test günüme 2 gün kaldı.
sonucu yazıcam
öncelikle aşılama yaptıracak veye yaptırmış sonucunu bekleyen arkadaşlarım inşallah rabbim yüzünüzü güldürür.inşallah hayırlı zaman gelmiştir hepimiz için allahım emeklerimizi boşa çıkarmasın bende dün 2.aşılamam için ilk iğnemi oldum (gonalf) cuma doktora gidicez yeniden ben yeniyim daha önceki aşılamam 1 yıl önce olmuştu benide listeye ekleyin .. benimle aynı durumda olan arkadaşlarla heyecanımızı paylaşmak çok güzel..inşallah bir aksilik olmazsa haftaya aşılamam olacak...
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanEkim ayında aşılama yaptıran güzel anne adaylarıopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
İsim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
yesil98783................??????......................?????...................................Bir dahaki aya inşallah
nerminden.................1.aşılama.................klomen..................................Bir dahaki aya inşallah
boncuk1985...............3.aşılama...................?????........................................17 ekim hamilemiz :CüvCüv::CüvCüv::CüvCüv:
akasyalar.................2.aşılama..................?????................................................22ekim
nazenin28.................1.aşılama................fostimon150,pregnly............................23ekim
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim
f3x.............................2.aşılmama....................pregon........................................26ekim
Ah_kalBİM.....................2aşılma.......................klomen......................................27ekim
dsm.........................2.aşılama.............gonalf 150, Pregnyl 5000......................aşılama iptal,kendiliğiden olur inş.
sema937.......................1.aşılama.....................?????.......................................30ekim
sulecik..........................1.aşılama........................?????.....................................30ekim
nergis55..................2.aşılama................serophen,gonalf ,merional.....................31 ekim
murceylan44..............2.aşılama..................fostimon75iu............................. aşılama iptal, kendiliğinden olur inş.
nursati......................2.aşılama..................merional 75.......................................4kasım
aslanca.......................1.aşılma.....................gonal f..........................................4kasım
bumuyani...................1.aşılama.......................fostiman75...............................8kasım
masumane78................2.aşılama...................pregon.preglny.......................... 10kasım
nihalcan....................1.aşılama...................menagon................................. aşılama iptal kendiliğnden olur inş.
dalia..........................1.aşılama..................Fostimon 75iu,Pregnyl 5000iu..............?????
aleyna222..................1.aşılama...................????.................................................????
ozlem5723..................2.aşılama...................pregon..................................... aşılma iptal, kendiliğinden olur inş.
bugullll......................1.aşılama....................menagon............................................????
&ayla&.......................??????......................??????.............................................?????
lahor............................2.aşılma.....................klomen cyclo-progynova...................????
angeladana..................1.aşılama......................??????........................................????
konuraa......................1.aşılama.......................?????..........................................????
cansam......................1.aşılama.......................?????..........................................????
19banu..........................3.aşılama....................pregon.........................................????
blueege.........................1.aşılama......................menogon.....................................????
flybebis...........................2.aşılama....................???????....................................?????
elifnaz33..........................1.aşılama.................klomen+pregnly.............................????
ozlemay..........................??????..........................menogon..................................????
serpil2003......................1.aşılama........................?????.......................................????
gorkemli.........................1.aşılama....................fostimon 75...................................????
pulsargulsen....................2.aşılama.......................gonal f.....................................????
AŞılama oldu arkadaŞlr bugun.
4kasım dakan tahlılmz var.aŞılamadn korkmayın alttan muayene gıbı bİŞİ .rabbım kımsneın emegını boŞa cıkarmasın dualrımz hep bırlıkte olsun
ısim................................Kaçıncı aşılama............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi[/SIZE][/COLOR][/FONT]
23SM.........................2.aşılama...............serophone, puregon.............................24ekim NEGATıF
OLMADI
OLMADI
canım neden olmadı, daha 4 gün var adetine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?