Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
profile resim kullanıcı panelinden konulur.avatar resmini değiştir kısmı var sol tarafta oradan yapabilirsin.inş.canım bu ay olur çok istiyorum çooooooooooooooooooooooooooook.yok canım sadece yumurtlama günlerinde hamile kalınmıyo bunu bende anlamadım ama öyle işte.

Son düzenleme:
dün annemler bizdeydi kızım sorun yoksa acaba neden olmaz diyo aman bende anlamadım demekki rabbim saatini yazdı bekliycez hayırlısıyla

hatice cici annemiz hoşgeldin canım benim doktora ne zamn gidiceksin kız sen bizi hiç bırakmadın duaların kabul olsun

herkese meraba birazonce girdigimde kimsecikler yoktu.
nasilsiniz bakalim bugun?
dun misafirim gelcek dediydimdi ya gelmediler sinir oldum hazirlik yaptim ettim gelmediler. insan bi telefon eder isimiz uzadi ugrayamicaz diye ne dusuncesiz insanlar var yahu.uzaktan gelecekleri için yemekte hazirlamistim. simdi iki gun yiycez artik o yemekleri.
hadin kizlar ben cikiyom kursa gitcem.bi selam veriyim dedim.

hatice cici annemiz hoşgeldin canım benim doktora ne zamn gidiceksin kız sen bizi hiç bırakmadın duaların kabul olsun

hosbulduk canim. birazonce duami yaptim insallah tez zamanda sizlerde hamile kalirsiniz.
ben sizi birakmicam sizinde hamile oldugunuzu gorene kadar bu topikteyim canim.
simdi cikmam lazim gorusmek uzere opuyorum hepinizi

yani nerden yapılıyo emine profil yeri nerde ay ben anlamadım tatlım
canım sayfanın başında ana sayfa yazan yerin yanında kullanıcı paneli yazıyo oraya tıkla açılan sayfanın sol tarafında yapabileceğin ayarlar yazıyo orda avatar resmini değiştir kısmı var burdan sonrasını anlatmama gerek yok herhalde yaparsın.
eminecik yumurta çatlamadan hamile kalınırmıki
kalınıyı canım sanırım şöyle oluyo erkek spermi kadın vücudunda 48 saat kalıyoya mesela sen yumurta çatlamadan ilişkiye girdin dileyim 48 saat içerinde çatlarsa hamile kalabiliyosun.anlatabildimmi bilmiyorum.

ne sinir bi durum neyse yemeğin hazır olmuş daha iyi.tatlı anne görüşürüz sonra öpüldün.

canım ben çalışıyorumya işim olunca yazamıyorum yada yanıma gelen oluyo bekleyorum gitmesini cevaplarım bazen gecikiyo.hassas insan bugullll.

bugul canım sende benim gibi ekimde aşılama yaptırdın ve menogon kullandın degilmi peki sonra düzenli adet oldun mu benim biraz sorun oldu da ilaçtanmı acep

yok canım ama ben aşılama yaptırdıgımda 1 hafta erken adet oldum doktorum normal dedi ama ondan sonra düzeldi canım

aslında benim adetlerim düzenlidir tam 29 30 gün arayla gelir ama aşılamadan sonra tepetaklak oldu....Daha bu ay zamanında geldi

Benim aşılamadan sonra 10 gün kadar erken geldi...Adetim bitti sonra 15 gün sonra leke oldu birkaçgün sürdü.... Sonra baya bi zaman sonra adetim geldi ama az oldu.....daha buay düzgün oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…